Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin olmaya yakın sonuçlanıyor. Benim lazer seanslarım 1bucuk yilda bitti.Genital bölgenin iç kısmında ayva tüyleri kalıyor muhakkak diğer bolgelerde tek tük anca.Ben özel clnc medilife a gittim alexandrite candela uygulandı.Memnun kaldım çok rahatım şuanda.
Kesin olmaya yakın sonuçlanıyor. Benim lazer seanslarım 1bucuk yilda bitti.Genital bölgenin iç kısmında ayva tüyleri kalıyor muhakkak diğer bolgelerde tek tük anca.Ben özel clnc medilife a gittim alexandrite candela uygulandı.Memnun kaldım çok rahatım şuanda.
Ben de bu kliniğe gitmek istiyorum zahmet olmazsa merak ettiğim soruları cevaplar mısınız cumartesi günleri klinik açık mı? Hangi lazer türü yapılacağına uzmanlar karar veriyor değil mi? Sizin cilt tonunuz ve kıl yapınız nasıldı?
Ya çok sıkıldım bu konudan koltuk altına neredeyse 30kere falan gitmişimdir. Halaa çıkıyor hala çıkıyor. Evet çok az ve çok seyrek ama yinede var! buna rağmen bile bile genitale de başlayacagim çünkü artık baş edemiyorum. Bu arada ben hep farklı yerler denedim sonuç alamadikca hep değiştirdim.
Ben de bu kliniğe gitmek istiyorum zahmet olmazsa merak ettiğim soruları cevaplar mısınız cumartesi günleri klinik açık mı? Hangi lazer türü yapılacağına uzmanlar karar veriyor değil mi? Sizin cilt tonunuz ve kıl yapınız nasıldı?
Cumartesi klinik açık gidip görüştügunüzde hangi lazer uygulanacagini tabiiki onlar belirliyor.Gul hanım vardı benim gittiğimde şuan kim var bilmiyorum Mehmet Akgün e gidiyorum başka işlemler için ama lazer kısmıyla birşey kalmadı.Gidin bi deneme atışı yaptırın aklınızda soru işareti falan kalmasın bende öyle başlamıştım çünkü.