Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bir yöntem henüz keşfedilmedi bence, ama lazer en etkili çözüm, yok derecesine kadar azaltıyo, dayanabilirsen alexandrite yaptır derim ama ben acı eşiği yüksek bir insan olarak bile dayanamadım deneyebilirsin yine de, doğurganlığı etkileme ihtimali içinse adetten hemen sonra yapılabilir zaten iki ayda bir olduğundan da etkilemez bence, ben öyle yapıyorumKızlar tüylenmeye lazer kesin çözüm mü yaptıran var mı doğurganlığa etkisi var mı
Bu kadar ünlüler nasıl yaptırıyorlar acaba survivor da kızların nasıl tüyleri çıkmıyor kaç ay ne yapıyo olabilirler sizce hep merak etmişimdirKesin bir yöntem henüz keşfedilmedi bence, ama lazer en etkili çözüm, yok derecesine kadar azaltıyo, dayanabilirsen alexandrite yaptır derim ama ben acı eşiği yüksek bir insan olarak bile dayanamadım deneyebilirsin yine de, doğurganlığı etkileme ihtimali içinse adetten hemen sonra yapılabilir zaten iki ayda bir olduğundan da etkilemez bence, ben öyle yapıyorum
Bence lazerdir, çıkıyo da görünmüyodur bende uzun zaman lazere gittiğim sırada hiç almadam görünmücek kadar azalmıştı ama bi ara ara verdim şimdi yine coştular jiletten dolayı, bide survivorda kaş bıyığı falan ayda bir aldırıyolar diye okumuştum bi yerde e gitmişken full yaptırıyolardır ama en etkili gerçekten lazer diğerleri vakit kaybı zaten her türlü alıcaz bunları bari alırken azaltalım diğerlerinde azalma olmuyoBu kadar ünlüler nasıl yaptırıyorlar acaba survivor da kızların nasıl tüyleri çıkmıyor kaç ay ne yapıyo olabilirler sizce hep merak etmişimdir
8-10 seans. Başlarda ayda bir gidiliyor sonra sanırım ara uzayacakKaç ay yada kaç seans sürüyor
2 yıl boyunca gittim. Koltuk altı ve bacaklarım 6 seansta bitti ama genital bölge ne kadar azalsada bitmedi. Alexandtre ile yapıldı. Yapan kişi genital bölgenin nemli bir bölge olmasından dolayı hiç bir zaman tamamen bitmeyeceğini söyledi. Dediği gibide oldu sadece alt bölgelerde çok ince tüyler kaldı. Doğurganlığa etkisini bilmiyorum şuan 6 aylık hamileyim Poncukfan
8 seanslık lazerim var benimde. 5. Seansı bitti ve büyük oranı azaldı cidden çok faydasını gördüm. Genital bölge diğer yerlere oranla daha geç cevap veriyor yalnız. Ben gitmeden önce sordum araştırdım doğurganlık konusunu olumsuz bir şey duymadım.
nereye gdiyorsunuz istbuldasnaız...
Toplam ücret ne kadara mal oluyor8 seanslık lazerim var benimde. 5. Seansı bitti ve büyük oranı azaldı cidden çok faydasını gördüm. Genital bölge diğer yerlere oranla daha geç cevap veriyor yalnız. Ben gitmeden önce sordum araştırdım doğurganlık konusunu olumsuz bir şey duymadım.
Toplam ücret ne kadara mal oluyor
bide ben şimdi mantar enfeksiyonu olmuşum krem sürdüm çok yakıyor neden acabaBelki o yerden yere değişir ama ben 2000 liraya yaptırıyorum canım
bide ben şimdi mantar enfeksiyonu olmuşum krem sürdüm çok yakıyor neden acaba