• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Lazer kesim, kıyafet altından görünmeyen iç çamaşır önerisi ?

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
739
173
103
Merhaba hanımlar nasılsınız. Size bir sorum olacaktı . Elbise altına veya açık renk kıyafet altına giyildiginde iz yapmayacak ,dikiş izi belli olmayacak bir iç çamaşır marka önerisi olan var mı ? Malum yaz geliyor ve ne kadar çamaşır aldı isem hep belli.oluyor dikişleri ve uygun bir marka bulamadım. Önerisi olan vars yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler ☺️

Merhaba hanımlar nasılsınız. Size bir sorum olacaktı . Elbise altına veya açık renk kıyafet altına giyildiginde iz yapmayacak ,dikiş izi belli olmayacak bir iç çamaşır marka önerisi olan var mı ? Malum yaz geliyor ve ne kadar çamaşır aldı isem hep belli.oluyor dikişleri ve uygun bir marka bulamadım. Önerisi olan vars yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler ☺️
Dagi marka kullanıyorum ben. Tamamen dikişsiz lazer kesim. Yok gibi.

Canım öncelikle ten rengi almayacakdın. Bronz rengi kahve gibi bi renk var. O renk al.
İkincisi ben yaz kış eger hiç belli olmasın belimde bile külot lastiği olmasın istiyorsam tangalı body suit olanlardan giyiyorum. Vizon/ kahve rengi. Miss Claire vardı bende.artıl bulamıyorum o rengi yapmıyor. Dantel.
Hem çok şık. Hem de hiç belde popoda belli olmuyor. Sütyeni içinde zaten.
Balenli olsun sütyen kısmı.

Canım öncelikle ten rengi almayacakdın. Bronz rengi kahve gibi bi renk var. O renk al.
İkincisi ben yaz kış eger hiç belli olmasın belimde bile külot lastiği olmasın istiyorsam tangalı body suit olanlardan giyiyorum. Vizon/ kahve rengi. Miss Claire vardı bende.artıl bulamıyorum o rengi yapmıyor. Dantel.
Hem çok şık. Hem de hiç belde popoda belli olmuyor. Sütyeni içinde zaten.
Balenli olsun sütyen kısmı.
Teşekkür ederim ☺️

Kısa şort tipi olan iç çamaşırları da hiç belli olmuyor elbise ince pantolon altında. Ben tangayla rahat edemediğim için onları tercih ediyorum lazer kesimler de katlanabiliyor şort gibi olanlarda bu sorunlar olmuyor renk de söylenmiş zaten diğer msjlarda

Back
X