- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
seni bulduğum iyi oldu benim tüyler siyah ama çok ince sence lazer için tekrar kalınlaştırmaya değer mi yoksa sire devam mı napim ben yaLazer maceram var yıllarca araştırıp ensonunda doktor kontrolünde olan biyerde karar kıldım.
Ki benim kol bacak sapsarı sadece çenede dudak üstünde kıl vardı.
Yüzüm gözüm şişip çıkıyodum o yakmadıda cabası . Seanslarım bitmeden ben bırakmak zorunda kaldım ama bitti kıllar
ki sirin sarkıtmasının yanında lafı bile geçmez dimiLazerin çok küçük ayarında gözenekleri kapatmak için kullanıyolar.
Sarkma mantığı mantıklı gelmedi.
seni bulduğum iyi oldu benim tüyler siyah ama çok ince sence lazer için tekrar kalınlaştırmaya değer mi yoksa sire devam mı napim ben ya
ki sirin sarkıtmasının yanında lafı bile geçmez dimi
beyaz tenliyim kapalı yerlerim beyaz peynirden halliceTenin ne renk ?
Bence değmez kalınlaştırmaya sirde yapma epilasyon yap entemizi
kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
evet bi ihtimalde olsa bide lazerin bi yan etkisini duydum haberlerde ne kadar doğrudur bilmem sarkma yapıyomuş kapanan kıl kökleri yüzünden dışarı çıkamayan ter sayesinde
ee napıcaz pekiKıllar deriyi bir arada tutmaya yarar kıl olmazsa sarkma olur. Özellikle insanlar yaşlandıkça kıllar azalır dökülür buda bana mantıklı geliyor açıkçası bu yüzden vazgeçtim bende
ee napıcaz pekisirde sarkma yapıyo bu sarkma işi çok düşündürüyo beni tmm zayıf biriyi ama hızlı kilo vermekten sarkmaya meyilli bi yapım var off napıcam ben ya
e ama sirle de cart curt alıyoruz oda yapar ay kadın olmak ne kadar zor zanaatÇıktıkça almaya mecburuz ama kıl köklerini yakıyor ve zarar veriyor lazer daha sakıncalı geliyor bana ama diger türlü yüzeysel temizlik tekrar kıl kökü oluyor
Yani şöyle düşün kanser olma riskin varsa sadece lazer yüzünden daha erken oluyor. Bana kıl dönmesi problemi yaşadığım zaman her doktor lazeri onerdi.Tabi kanser riski yaşıyıp taşımadığımı da bilemem
e ama sirle de cart curt alıyoruz oda yapar ay kadın olmak ne kadar zor zanaat
ilk defa duydum böyle birşey..
15 yıl kadar önce yaptırdım lazer 2 de çocuk doğurdum henüz kanser olmadım..
Dünyada milyonlarca kadın yaptırıyor. Kanser yapsa duyulurdu gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?