• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer Kanser Yapar mı ?

Lazer maceram var yıllarca araştırıp ensonunda doktor kontrolünde olan biyerde karar kıldım.

Ki benim kol bacak sapsarı sadece çenede dudak üstünde kıl vardı.

Yüzüm gözüm şişip çıkıyodum o yakmadıda cabası . Seanslarım bitmeden ben bırakmak zorunda kaldım ama bitti kıllar
seni bulduğum iyi oldu benim tüyler siyah ama çok ince sence lazer için tekrar kalınlaştırmaya değer mi yoksa sire devam mı napim ben ya

alakası bıle yok
lazer kıl kokune kadar gıdebılen bı ışın
ona bakarsak hersey kanser yapar
seker tuz kızartma radyasyon vs....
yapacaksan hastane ortamında cılt doktoru yapsın ;)

Benim duyduğumda lazer yaptıran insan eğer ki kansere yakalandıysa lazerle tedavi olamıyormuş , tam olarak bilgi nerden alınır ,onu iyi araştırmak gerek hep bir şehir efsanesi dolanıyor doğrusu ne bilen yok

off aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :mad:gerçi etrafımızdaki bi çok şey kanser riski taşıyo ya neyse

kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?

Ben de zamanında doktoruma genital bölgeye lazer yaptırmak çocuk olmasını engeller mi ya da kanser yapar mı diye sormuştum. " Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda böyle bir bulguya rastlanmadı. Lazer ışınları cildinin iki milim kadar altına iner, organların en az beş cm içerde. Yani ulaşması çok mümkün değil, yaptırabilirsin. Ama bu süreçte güneşten mümkün olduğunca uzak dur, cilt kanseri riskini arttırabilir" demişti.

kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?

Zararlı uv ışınlarını ve radyasyonu gün içinde bir çok yerden alıyoruz. Ayda 15-20 dakika alınan ışınlar diğerlerinden daha mı zararlı? Hiç sanmıyorum.
Düşün bir havada uçuşan telefon sinyalleri, delinen ozon tabakasından direk aldığımız güneş ışınları vs. Lazer operatörleri kadar maruz kalmıyoruz o ışına zaten.
Ben yaptırmıştım tekrarlarsa devam etmeyi düşünürüm. Kanser hücreleri yediğimiz, içtiğimiz şeylerle de gelişmeye devam ediyor.

evet bi ihtimalde olsa bide lazerin bi yan etkisini duydum haberlerde ne kadar doğrudur bilmem sarkma yapıyomuş kapanan kıl kökleri yüzünden dışarı çıkamayan ter sayesinde :KK64:

Kıllar deriyi bir arada tutmaya yarar kıl olmazsa sarkma olur. Özellikle insanlar yaşlandıkça kıllar azalır dökülür buda bana mantıklı geliyor açıkçası bu yüzden vazgeçtim bende

Kıllar deriyi bir arada tutmaya yarar kıl olmazsa sarkma olur. Özellikle insanlar yaşlandıkça kıllar azalır dökülür buda bana mantıklı geliyor açıkçası bu yüzden vazgeçtim bende
ee napıcaz peki :KK64:sirde sarkma yapıyo bu sarkma işi çok düşündürüyo beni tmm zayıf biriyi ama hızlı kilo vermekten sarkmaya meyilli bi yapım var off napıcam ben ya:mad:

ee napıcaz peki :KK64:sirde sarkma yapıyo bu sarkma işi çok düşündürüyo beni tmm zayıf biriyi ama hızlı kilo vermekten sarkmaya meyilli bi yapım var off napıcam ben ya:mad:

Çıktıkça almaya mecburuz ama kıl köklerini yakıyor ve zarar veriyor lazer daha sakıncalı geliyor bana ama diger türlü yüzeysel temizlik tekrar kıl kökü oluyor

Back