• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer Kanser Yapar mı ?

Bende bi ara düşünüyordum
Bi doktor tanıdığımız, ben yaptırmadım sakıncalı buluyorum dedi
İlle de her yaptıran kanser olur diyemeyiz tabi ama bence de ciddi oranda bu hastalıklara etkisi büyük lazerin

kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
Bana da koltuk altı lazerinde meme kanseri olma riski oldugunu söylemisti bir arkadasım
Ben lazer isine hic bulasmak istemiyorum o yüzden, bir sey olmasa da korkarım ihtimali bile kötü 2 tane tüy icin.

Bende bi ara düşünüyordum
Bi doktor tanıdığımız, ben yaptırmadım sakıncalı buluyorum dedi
İlle de her yaptıran kanser olur diyemeyiz tabi ama bence de ciddi oranda bu hastalıklara etkisi büyük lazerin

Hadi ya ben başladım çoktan
Ama şimdi gözüm korktu
Ben de araştırdım. Yapmaz yani en azından bilinen bir etkisi yok diye bulmuştum

Hadi ya ben başladım çoktan
Ama şimdi gözüm korktu
Ben de araştırdım. Yapmaz yani en azından bilinen bir etkisi yok diye bulmuştum
Bi de benim tüylerim sarı ve çok az birazda ondan vazgeçmiştim ( Bi de şey demişlerdi esmerlere kolay da lazer sarıları görmüyo diye yakma oranı daha yüksek gibi.. Yanmaktan korktum :KK53: )
Ama ciddi oranda artış var bu hastalıkta
Hem yedik içtiklerimizden bi de lazer ışınlarından diyorum ben kendimce

Lazer epilasyon yöntemi 1996 yılında Amerikan Yiyecek ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından onay almış bir tedavi yöntemidir. Bu tarihten itibaren yapılan tüm bilimsel çalışmalarda lazer epilasyonun kanser yaptığına dair bir bulguya rastlanmamıştır

Diye biliyorum bende bir profesörden. Sanırım bu da göze lazer yaptırmak gibi. Doktorlar ikiye ayrılmuş durumda

Bebek aşısı gibi demek
Eskiden yaptırmayanı dövüyorlardı
Şimdi aşılarda alüminyum ve çinko ıspat edildi. Çocuğuna yaptırmak istemeyen doktor anne ve doktor baba tarafından
Zorundalık kalktı
Allah sonumuzu hayır etsin

Bi de benim tüylerim sarı ve çok az birazda ondan vazgeçmiştim ( Bi de şey demişlerdi esmerlere kolay da lazer sarıları görmüyo diye yakma oranı daha yüksek gibi.. Yanmaktan korktum :KK53: )
Ama ciddi oranda artış var bu hastalıkta
Hem yedik içtiklerimizden bi de lazer ışınlarından diyorum ben kendimce

Ten ve kıl rengine göre lazerler ayrı.
Sarı tüyün varsa boşver zaten parana yazık

Lazer epilasyon yöntemi 1996 yılında Amerikan Yiyecek ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından onay almış bir tedavi yöntemidir. Bu tarihten itibaren yapılan tüm bilimsel çalışmalarda lazer epilasyonun kanser yaptığına dair bir bulguya rastlanmamıştır

Diye biliyorum bende bir profesörden. Sanırım bu da göze lazer yaptırmak gibi. Doktorlar ikiye ayrılmuş durumda

Kanaerin tam olarak senebi bilinmiyo ki bişeylerin tetiklediği biliniyo sadece.
Oyüzden bu açıklama normal

Ten ve kıl rengine göre lazerler ayrı.
Sarı tüyün varsa boşver zaten parana yazık
O zamanlar nişanlıydım işte heves :KK53: bi kerede kurtulayım diyordum
Riskleri duyunca aklım karıştı, sonra da aman zaten bende çok yok niye riske gireyim dedim vazgeçtim
5 yıl olmuştur yani çoktan vazgeçtim

kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
ya lazer benim bildiğim kanser hastalarının gördüğü tedviden esinlenilerek ortaya çıkan bişey hani kanser hastaları kemoterapi tedavisi olurken saçları kaşları falan dökülüyo ya yani kanser yapmak bi yana dursun bi kanser tedavisi yönteminden ilham alınmış

O zamanlar nişanlıydım işte heves :KK53: bi kerede kurtulayım diyordum
Riskleri duyunca aklım karıştı, sonra da aman zaten bende çok yok niye riske gireyim dedim vazgeçtim
5 yıl olmuştur yani çoktan vazgeçtim
Çok iyi olmuş tüy için o zahmete değmez.
Bazı insanlar hiçbişey hissetmezlen bazılarıda yerinde duramıyo acıdan

ya lazer benim bildiğim kanser hastalarının gördüğü tedviden esinlenilerek ortaya çıkan bişey hani kanser hastaları kemoterapi tedavisi olurken saçları kaşları falan dökülüyo ya yani kanser yapmak bi yana dursun bi kanser tedavisi yönteminden ilham alınmış

Şehir efsanesi olabilir bu.

Zira her kemıterapi göreninde saçları dökülmüyo o yanetkisi döklmeler.

Şehir efsanesi olabilir bu.

Zira her kemıterapi göreninde saçları dökülmüyo o yanetkisi döklmeler.
evet bi ihtimalde olsa bide lazerin bi yan etkisini duydum haberlerde ne kadar doğrudur bilmem sarkma yapıyomuş kapanan kıl kökleri yüzünden dışarı çıkamayan ter sayesinde :KK64:

Bilgin var epey gibi bu konuda
Ben o kadar bilmiyordum vazgeçince araştırmadım
Rahatlık istiyoruz işte insanoğlu doyumsuz

Lazer maceram var yıllarca araştırıp ensonunda doktor kontrolünde olan biyerde karar kıldım.

Ki benim kol bacak sapsarı sadece çenede dudak üstünde kıl vardı.

Yüzüm gözüm şişip çıkıyodum o yakmadıda cabası . Seanslarım bitmeden ben bırakmak zorunda kaldım ama bitti kıllar

Back