- 3 Mayıs 2015
- 13.323
- 48.765
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
kızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da koltuk altı lazerinde meme kanseri olma riski oldugunu söylemisti bir arkadasımkızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
Bende bi ara düşünüyordum
Bi doktor tanıdığımız, ben yaptırmadım sakıncalı buluyorum dedi
İlle de her yaptıran kanser olur diyemeyiz tabi ama bence de ciddi oranda bu hastalıklara etkisi büyük lazerin
lazer uv mantığıyla çalışıyo.
Eğer ki kanser riski taşıyosanız (displastik nevüsünüz varsa) süreci hızlandırıyo
Tabi kanser riski yaşıyıp taşımadığımı da bilemem
Bi de benim tüylerim sarı ve çok az birazda ondan vazgeçmiştim ( Bi de şey demişlerdi esmerlere kolay da lazer sarıları görmüyo diye yakma oranı daha yüksek gibi.. Yanmaktan korktum )Hadi ya ben başladım çoktan
Ama şimdi gözüm korktu
Ben de araştırdım. Yapmaz yani en azından bilinen bir etkisi yok diye bulmuştum
Bi de benim tüylerim sarı ve çok az birazda ondan vazgeçmiştim ( Bi de şey demişlerdi esmerlere kolay da lazer sarıları görmüyo diye yakma oranı daha yüksek gibi.. Yanmaktan korktum )
Ama ciddi oranda artış var bu hastalıkta
Hem yedik içtiklerimizden bi de lazer ışınlarından diyorum ben kendimce
Lazer epilasyon yöntemi 1996 yılında Amerikan Yiyecek ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından onay almış bir tedavi yöntemidir. Bu tarihten itibaren yapılan tüm bilimsel çalışmalarda lazer epilasyonun kanser yaptığına dair bir bulguya rastlanmamıştır
Diye biliyorum bende bir profesörden. Sanırım bu da göze lazer yaptırmak gibi. Doktorlar ikiye ayrılmuş durumda
O zamanlar nişanlıydım işte heves bi kerede kurtulayım diyordumTen ve kıl rengine göre lazerler ayrı.
Sarı tüyün varsa boşver zaten parana yazık
ya lazer benim bildiğim kanser hastalarının gördüğü tedviden esinlenilerek ortaya çıkan bişey hani kanser hastaları kemoterapi tedavisi olurken saçları kaşları falan dökülüyo ya yani kanser yapmak bi yana dursun bi kanser tedavisi yönteminden ilham alınmışkızlar demin jinekolog lazer kanser yapar yaptırmayın dedi. Sizce lazer epilasyon kanser yapar mı ?
Çok iyi olmuş tüy için o zahmete değmez.O zamanlar nişanlıydım işte heves bi kerede kurtulayım diyordum
Riskleri duyunca aklım karıştı, sonra da aman zaten bende çok yok niye riske gireyim dedim vazgeçtim
5 yıl olmuştur yani çoktan vazgeçtim
ya lazer benim bildiğim kanser hastalarının gördüğü tedviden esinlenilerek ortaya çıkan bişey hani kanser hastaları kemoterapi tedavisi olurken saçları kaşları falan dökülüyo ya yani kanser yapmak bi yana dursun bi kanser tedavisi yönteminden ilham alınmış
Bilgin var epey gibi bu konudaÇok iyi olmuş tüy için o zahmete değmez.
Bazı insanlar hiçbişey hissetmezlen bazılarıda yerinde duramıyo acıdan
evet bi ihtimalde olsa bide lazerin bi yan etkisini duydum haberlerde ne kadar doğrudur bilmem sarkma yapıyomuş kapanan kıl kökleri yüzünden dışarı çıkamayan ter sayesindeŞehir efsanesi olabilir bu.
Zira her kemıterapi göreninde saçları dökülmüyo o yanetkisi döklmeler.
Bilgin var epey gibi bu konuda
Ben o kadar bilmiyordum vazgeçince araştırmadım
Rahatlık istiyoruz işte insanoğlu doyumsuz
evet bi ihtimalde olsa bide lazerin bi yan etkisini duydum haberlerde ne kadar doğrudur bilmem sarkma yapıyomuş kapanan kıl kökleri yüzünden dışarı çıkamayan ter sayesinde