• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer ile bacak epilasyonu...

bestem09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
131
5
318
Sakarya
merhaba arkadaşlar.lazer epilasyonla bacak tüylerimi yaptırıyorum ve 4.seansımı yaptırdım geçen mayıs sonu.geçen ağustos sonu başlamıştım.alt taraflarda tek tük çıkmıştı en son.üst taraflardada ince tüyler vardı.yine üst tarafta ince tüyler çıktı.en son gittğimde dr bir daha böyle ince çıkarsa yaptırmana gerek yok dedi.sizlerden tüylerde dahil tamamen kurtulmuş olan varmı?yoksa sizinde ince tüy halinimi aldı.
bir de bidaha seansa gidersem yine tam bacak fiyatımı verecem.çünkü tüm bacak taranmıyor.tek tük kalanlara ışın yolluyor.siz son seanslara doğruda aynı parayımı verdiniz?ben tüm bacak için 450 veriyorum.

dün aynı konuda başka bir arkadaşımız yazmıştı..arkadaşım şimdiöncelikle şunu diyeyim bende lazer yaptırdım yüzden yaptırıyorum ama yüzündeki tek bir kıl bile olsa makineyi açtılarmı seans ücretinin tamamını alıyorlar..ayrıca o ince tüylere gelincede ayva tüyü oluyor bu lazer işleminde ince tüyler ışınlardan dolayı siyahlaşıyor ve onlarıda yoketmek için yeni seanslara girmen gerekli..Ama sana şu tavsiyede bulunabilirim o lazerlerin aıcısından dahada az bir acıyla hisstemeyeceğin bri acı ile ve sürekli elinin altında bulundurabileceğin evde uygulama yapılan lazer aletleri var ve o tek seansta verdiğin ücretin 2 katı veriyon yani 850 tl ve ömrün boyunca kullanıyon tabi arkadaşlarında varsa ortak alabilirsin...

Back