• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Hikayem (Exemice, Diod, Soprano ICE)

Ben bacak ve koltukaltımı ilk seansını soprano ice ile başladım. sağ alt bacağımın ön kısmı 4 gün sonra ortasında yanık gibi küçük bir yara oluştu. 1 hafta sonrasında da aynı bölgeden küçük küçük kabarmalar oluştu. hatta kaşıdım derisi soyuldu ve alt kısmı acıyor soyulan yerlerin. renkte açıldı bir hayli o kaşınan bölgede. o küçük yara ise kabuk bağadı ama tam geçmedi. sizde de böyle sorunlar oldu mu?

I imready Aa çok geçmiş olsun. Lazeri yapan kişi ısıyı yüksek tuttu muhtemelen, o yüzden kızarıklık, tahriş vs. olmuştur..
Çok teşekkür ederim. Evet aslında yüksek ısı kullandı bacak olduğu için ama nedense diğer yerlerde değil sadece o bölgede oldu. Hatta şimdi iyileşti ama kçük bir beyazlık var orada hala ala gibi. Galiba o bölgede çok tuttu başlığı.

I imready Yanık, kızarıklık gibi durumlarda Silverdin veya domuz yağı kullanabilirsin (Aktarda satılıyor) Yanık bölgeyi çabucak iyileştirir.o_O
Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Aslında yanık iyileşti çok şükür ama ala gibi bir iz kaldı o bölgede. Silverdin geçirir mi o ala lekesini (beyazca bir leke)?

Sehlinam Sehlinam Aaa unutmuşum vallahi :halay: Sonuc şu ki en çok kollarımdaki tüyler azaldı. Çıkan tüylerin çoğu beyazımsı gri... Üst bacak da öyle.. Alt bacak ve genital %70 oranında diyebilirim.. Eskisi gibi gür ve simsiyah çıkmıyor şükür ki..
Lazer bittikten sonra hiç ağdayla almadım bu arada, tekrar çoğalır dediler. Fırsat sitelerinden ucuza kampanya alıp 2 ayda bir kere gidiyorum :KK22:

Merhaba :KK3::KK3:
Ben de exemice lazere başladım.su an oldukça memnunum bugün ikinci seansıma gittim ama bir sürü soru işareti var kafamda :KK64:
Mesela neden kimse bilmiyor
İpl olduğu için de tekrar çıkmalarından korkuyorum.
Burası küçük bir yer gidenler genelde memnun Bir senedir bu cihazı kullanıyorlarmış daha öncesinde Diod kullanmışlar.nası bu kadar etkili ipl olmasına rağmen diye kadını biraz sıkıştırınca şöyle söyledi.aslında bu alexe benziyor alex için sağlıkçı olmayanlara izin vermiyorlar bu da alex e yakın alıp onay almamız için ipl diye yazan Bi makine:KK57::KK57:

Hepsi bir yana şuan için acısından da dökülme oranlarından da memnunum.umarım pişman olmam
Uzun zaman olmus o yuzden sormak istedim.IPL Lazerden sonuc alabildinizmi?

Back