Lazer Epilasyon Lazer Hikayem (Exemice, Diod, Soprano ICE)

Aslında benim geçici sonuc bile olmuyor uzayıp dökülene kadar yenileri cıkıyorum yüzüm skar gözenekle doldu bin pişmanım lazerin böyle bi etki yapacağı aklıma bile gelmezdi

gerçekten bilmiyorum cok kafama takmış durumdayım 22 yasındayım şimdiye kadar hiç iz gözenek problemim olmadı şimdiyse yüzüm delik deşik ve dermatolog lazerden olabilir diyor ama güzellik merkezi kesinlikle olmaz soprano en güvenli cihaz diyor.şaşırdım kaldım.

Merhabalar ben de exemice la devam ediyorum dört ya da beş seans oldu yüzde doksanı döküldü ama bir kısmı yeniden çıkıyo yeniden çıkanlar yeni atışla tekrar dökülüyo.güçsüzleşip güçsüzleşip tekrar çıkmayacak diyor yaptırdığım yer ama bana hala çıkacak gibi geliyor

Merhaba, bende 23 şubatta soprano ice ile lazer epilasyona başladım, kol,kolaltı,göbek,genital,bacak ve bıyık yaptırıyorum. Bacak ve genitalin ic kısımları hariç dökülmeler başladı, yarın kontrol seansım var ancak kontrol seansında bacak yapmiyorlarmis anlayamadım sebebini. Yine de simdilik memnun gibiyim, en azından acı cok az.. Acı yüzünden lazer yaptiramiyordum. Bu dökülenler tekrar cikacak mi biliyor musunuz? Bir de yaza kadar biter mi acaba tatile Nasıl gideceğimi düşünmeye basladim simdiden.

K kediceri Geçen ay lazere başlamışsın, dolayısıyla yaza kadar bitmez ama azalır, çıkanları da jiletle almak durumunda kalırsın tahminimce. Alt bacak ve alt genital bölge 10-15 güne dökülüyor genelde, yani en azından benim öyle olmuştu...

Herkese merhaba,
Ne zamandır yazmıyordum, hazır fırsat bulmuşken yazayım dedim. Soprano ıce diğerlerine göre çok daha iyi bana kalırsa. 7. seansımı bitirdim ve genital ön bölge ile koltuk altımda tek tük incecik tüyler var. Kollarımdaki ve bacaklarımdaki tüylerde incelme var ama bitmedi. 8. seansı bekliyorum, muhtemelen -bitene kadar- ek seans yapacaklar...

Arkadaşlar cilt renginiz ve kıl yapınız nasıl bilmiyorum ama diod exemice falan uğraşmayın. Güvenilir bir yerde alexandrite yaptırın. Evet biraz acısı ve yazın riski var ama bence kesin sonuç sadece bu makinada alınıyor. Benim tüylerim artık erkek sakalı gibiydi. 5 yıldır her yere jilet vurdum artık 2 güne bir kıllarım çıkıyodu. Hele kot giyerken bacaklarımın arkalarındaki kıllar derime batıyo canımı acıtıyodu. Bir de erkek arkadaşım bana sarıldığında kollarıma dokunduğunda geri itiyodum. Çünkü kılların diken diken battığını biliyodum. Öğrenci halimle bir türlü başlayamadığım lazere geçen ay sonunda başladım. İzmirde diğer yerlere göre pahalı bir merkez ama sonuçlara ben bile inanamıyorum. Benim o erkek sakalı kıvamındaki kıllarımın hepsi gitti. Genitalde dudaklar haricinde üst bölümlerde 4 5 kıl kaldı. Kollarımda inceler hariç hepsi döküldü. Jiletten kararan koltukaltımda kıl kalmadı ve rengi açılmaya başladı. Her gün jilet vurduğum bacaklarımda kıllar kendiliğinden kopup döküldü. Geçen ilk kontrol seansıma gittim ve onlarda çok iyi sonuç aldığımı söylediler. Daha ilk seansımı yaptırmış olmama rağmen 2 ay sonraya gün verdiler çıkmaz boşuna para verme dediler. Sizin 8 seans fazla sürmemiş mi biraz ?

2 hafta kadar önce 8. seansıma gittim bu arada...
Kollarımdaki tüyler, incecik grimsi siyah. Üst bacaktakiler ayva tüylerine dönüştü.. Genital bölge ve alt bacakta tek tük var..
Ek seansımı da Eylül sonuna verdiler..
Sabırla tüylerimin beni terk etmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…