• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Hikayem (Exemice, Diod, Soprano ICE)

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
57.216
2.910
523
İstanbul
Avrupa yakasında bir tıp merkeziyle diod için görüştüm, kıl tipine baktılar ve exemice lazeri önerdiler.
Exemice lazer hakkında bilgisi olan, deneyen, yaptıran var mı?
Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Sanırım bilen duyan yok :)
Siftahı ben yapayım madem. Dün lazere başladım. Exemice lazer, diode'un jelsiz ve soğuk hava üflemeli versiyonu.
Soğuk hava üflediği için herhangi bir acı sızlanma yanma vs. duymuyorsunuz. (En azından ben hissetmedim)
Lazer sonrası kızarıklık kesinlikle yok. Dolayısıyla Bepanthen tarzı ürünlere de gerek yok.
Lekelenme yaşamadım, tam aksine güneş lekelerimin rengi açıldı (Ne hikmetse:cool:)
1 hafta sonra kese yapınca tüyler dökülmeye başlayacakmış.
Sonuçları yine yazarım:cool::KK45:

1 hafta geçti ve keselendim :cool:
Tüylerin çoğu kendiliğinden koptu. Tutup çekmedim anlayacağınız, kendiliğinden döküldüler :KK45:
Kollarımdaki güneş lekelerimin de bazıları kayboldu, bazılarının rengi açıldı. Ne alakaysa söyleyeyim dedim. Belki benim gibi güneş lekesinden muzdarip olanlar vardır.
(7 Aralık'da tekrardan lazere gideceğim. 2.seans sonuçlarını yazarım)

Haftaya seansım var ama hala tüylerimin çoğu çıkmadı, çıkanlarda ince tüy zaten..
Bikini bölgesinde çok fazla dökülme olmadı yalnız. :KK64:

Haftaya seansım var ama hala tüylerimin çoğu çıkmadı, çıkanlarda ince tüy zaten..
Bikini bölgesinde çok fazla dökülme olmadı yalnız. :KK64:

Bence tam çıkmadıysa ileri tarihe alın. Reglinizden sonra falan.
Bikini bölgesi tek seansta normal.

Merhaba herkese,
2. seansıma geçen hafta gittim ve dün de kese yaptım.
Kollarımdakilerin neredeyse tamamı döküldü, diğer bölgelerde ara ara dökülmeler oldu. :KK23:
3. seansıma kadar sürekli kese yapmam gerekiyormuş ki harap olan tüyler dökülsün...
Garip bir şekilde de cilt lekelerimin rengi açılmaya devam ediyor:KK45:

Herkese merhaba,
Neredeyse tüm tüylerim döküldü, haftaya da 3. seansım var.
Bakalım jelli soprano nasıl bir etki yapacak...

Exemice ile başladım, Diod ile devam ediyorum :KK45:
Neyse seans detaylarına geleyim.
Önce tüylerin olduğu bölgeleri, pasta kreması gibi bir jeli tahta kaşığa benzer bir çubukla sürüyorlar. Makinada ısı derecesini ayarlayıp, jel sürülen bölgelerin üzerine lazer atışları yapıyorlar. Can acıtıyor mu diye merak eden olursa hemen yanıtlayayım, bacak bölgesinde diz kapağının olduğu yer ve arkası biraz acıdı, koltuk altı ve genital de öyle. Katlanılamayacak bir acı mı, kesinlikle değil. Dandik bir epilatörle tüylerinizi yavaş yavaş alır gibi hissediyorsunuz öyle diyeyim :KK70:
Bir hafta sonra tüylerim önce çıkacak, sonra da dökülecekmiş.
Keseye devam...

Son düzenleme:
Merhaba :KK3::KK3:
Ben de exemice lazere başladım.su an oldukça memnunum bugün ikinci seansıma gittim ama bir sürü soru işareti var kafamda :KK64:
Mesela neden kimse bilmiyor
İpl olduğu için de tekrar çıkmalarından korkuyorum.
Burası küçük bir yer gidenler genelde memnun Bir senedir bu cihazı kullanıyorlarmış daha öncesinde Diod kullanmışlar.nası bu kadar etkili ipl olmasına rağmen diye kadını biraz sıkıştırınca şöyle söyledi.aslında bu alexe benziyor alex için sağlıkçı olmayanlara izin vermiyorlar bu da alex e yakın alıp onay almamız için ipl diye yazan Bi makine:KK57::KK57:

Hepsi bir yana şuan için acısından da dökülme oranlarından da memnunum.umarım pişman olmam

C cuucuuk Exemice lazeri kimse bilmiyor evet. Ben hangi hastaneyle görüştüysem hemen hemen hepsinde Alex. vardı. Alex'de malum kalın siyah tüylerde işe yarıyor. Hastanedeki estetisyenler önerdiği için Exem ile başladım ben.
Exem'den genital, bacak, kol üstü konusunda ben çok memnun kaldım. Bir tek koltukaltındaki ince tüyleri görmedi..
İlk 2 seansımı Exem ile yaptılar. Kalın tüylerimin hepsini incelttiler. 3. seansda da jelli Diod'a geçtiler. Şimdilik gayet memnunum.
Cildim, her seansda bir ton daha açılıyor ek olarak :)

C cuucuuk Exemice lazeri kimse bilmiyor evet. Ben hangi hastaneyle görüştüysem hemen hemen hepsinde Alex. vardı. Alex'de malum kalın siyah tüylerde işe yarıyor. Hastanedeki estetisyenler önerdiği için Exem ile başladım ben.
Exem'den genital, bacak, kol üstü konusunda ben çok memnun kaldım. Bir tek koltukaltındaki ince tüyleri görmedi..
İlk 2 seansımı Exem ile yaptılar. Kalın tüylerimin hepsini incelttiler. 3. seansda da jelli Diod'a geçtiler. Şimdilik gayet memnunum.
Cildim, her seansda bir ton daha açılıyor ek olarak :)

3.seansta dioda geçmeleri güzel olmuş ne yazık ki benim böyle şansım yok başladığım cihazla devam edeceğim.ipl olması Hakkı'nda sana bilgi vermişler miydi

C cuucuuk Ben Exemice'dan gayet memnundum aslında. Tüyleri dökmenin yanı sıra ten rengimi, güneş lekesi, çiller vs gibi lekelerin hepsini yok ediyordu. Exemice ipl evet, "hamilelik doğum gibi hormonal değişilikler hariç, 2-3 yıl sonra tüyler tekrar çıkmaz, mavi ışık lazerlerde 2-3 yıl sonra tüyler çıkıyor" diye bilgilendirmişlerdi beni.

Bu hafta olan seansım bir hafta sonraya ertelendi. Çünkü hastaneye Soprano ICE geliyormuş:KK53:
Tek tek tüm cihazları deniyorum :confused:

yüz bölgenize yaptırdınız mı? ben de soprano accord cihazıyla yaptırıyorum.7 seans oldu şuan memnun değilim.yüzümde gözeneklerim acıldı cıkıp tekrar gelen tüylerden sanıyorum sizde böyle bi problem oldu mu?resmen minik tüylerin yüzümü delerek cıktığını hissediyorum.(

diod la evet dökülür ama seanslariniz bittikten sonra tuyleriniz tekrar ciar yani gecicidir.guzellik merkezerinde lazer yaptirmayin cok guvendiginiz yer olmadogi surece.

Back