Lazer guzellik merkezi yardim

cepcadisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
48
17
25
Merhabalar, anatolia guzellik merkeziyle bi sozlesme imzaladim 7 gun icinde iptal etme sansim var makinenin buz lazer oldugunu gelmeden tuyleri kisaltmam gerektigini seans aralarinda almamam gerektigini soylediler. Markasini bugun arayip sordum ant bizim ozel uretimimiz dediler. Internetten bir bilgi de bulamadim. Ipl midir, iptal etmeye calisayim mi sizce?

Son düzenleme:
Epilasyona devam ettiyseniz ne sonuc aldiginizi yazarmisiniz lutfennn bende ayni cihazla epilasyona basladim emin olamiyorum

Epilasyona devam ettiyseniz ne sonuc aldiginizi yazarmisiniz lutfennn bende ayni cihazla epilasyona basladim emin olamiyorum
Dokulmelerim var daha 3.seansima girecegim.Ozellikle koltuk altim ilk seanstan tertemiz oldu sonra yine cikti tabi daha ince cikiyor bazi yerler kalinlasiyor makine kalinlasinca gorecek dediler bilemiyorum. Bu arada cihazda smooth tech gibi bir sey yaziyor umarim ise yarar. Sen basladiysan nasil gidiyor?

Ben de aynı cihazla işlem görüyorum sonuç aldınız mı tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…