• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyonla ilgili

aci esigine bagli, belli bolgeler cok aciyodu mesela bacaklarin bilek kismi.. ama utu lazerde hicbsy hissetmiyosun.. ben onu tavsiye ederin.. alex de bitmia gbi olup 3-4 ay sonra birden cikiyo, hic guvenmiyorum
ya anladım cnm o zman dıger lazer o jel surulene devam etmek en mantıklısı ..
utu lazer nedır hıc bılmıyorum yok sanırım benımkınde

ya anladım cnm o zman dıger lazer o jel surulene devam etmek en mantıklısı ..
utu lazer nedır hıc bılmıyorum yok sanırım benımkınde
jel suruyolar evet ve hicbsy hissetmiyosun, hatta hicbi islem yapilmiyo gbi geliyo.. ama ben faydasini gordum.. alex ten sonra ona gecenlerde daha etkili oluyormus

merhaba arkadaslar yuz icin hangisini onerirsiniz ya da lazer onerirmisiniz?
yuzumdeki tuylerden kurtulmanin yollarini ariyorum ama dogru durust bir oneri yok kaldim oyle
daha once lazere gidipte sonuc alan var mi yoksa sir agda is gorur mu

merhaba arkadaslar yuz icin hangisini onerirsiniz ya da lazer onerirmisiniz?
yuzumdeki tuylerden kurtulmanin yollarini ariyorum ama dogru durust bir oneri yok kaldim oyle
daha once lazere gidipte sonuc alan var mi yoksa sir agda is gorur mu

yuzune lazer yaptiracsksan bile, sakin alexandrite ile yaptirma..

Bi arkadasim gidiyo 5,6 seans oldu ove ove bitiremiyo ama ben yine de tam emin olamadigimdan nette arastiriyorum tek bi insan onaylamiyo alexi galiba arkadas disinda tabi
Peki tam olarak hangisi guvenli ?
yuz icin yaptirmadm ama igneli daha iyi diye biliyorum, ince calisiyolar.. bi arkadasim da jel ile yapilan ütü lazerden yaptiriyodu memnundu.. alex ve diot surdurme yuzune ama sakin!

Back