Lazer epilasyonla ilgili

Ben ıpl ile yaptiriyorum canim. Genital bolge haric tum vucut. Kollar,bacaklar,biyik,koltuk alti...sahsen cok memnunum. Utuleme hic yaptirmadim. Ama arkadasim yaptirdi bitti onunkiler. Acaba sende hormonal bozukluk mu var da etki etmiyor. Alexandrite en iyisi. 14-15 seans cok fazla...
canım bıyık bolgesıne cok afedersın ama jılet mı yapıyosun
ve dıger bolgelere

Ben ıpl ile yaptiriyorum canim. Genital bolge haric tum vucut. Kollar,bacaklar,biyik,koltuk alti...sahsen cok memnunum. Utuleme hic yaptirmadim. Ama arkadasim yaptirdi bitti onunkiler. Acaba sende hormonal bozukluk mu var da etki etmiyor. Alexandrite en iyisi. 14-15 seans cok fazla...
yok guzelım acemılere denk geldım her ay bı acemı her ay bı acemı
ve sonuc fazla fazla olarak dondu bana
hormonel sorunum yok hatta seyrektı
ve hatta ust bacakta hıc agda bıle yapmamıstım o derece ama ayva tuyu olan bolge bıle bıtmedı :(
dusun artık

lazer yaptırıp da tamamen kurtulan duymadım ben hiç.
en son iğneli öneriliyor lazerden sonra.
ben 3 yıldır yaptırıyorum. seans başı 150 lira.
kaç para verdiğimi siz hesaplayın.
bitti mi?? uzaktan yakından alakası yok.

lazer yaptırıp da tamamen kurtulan duymadım ben hiç.
en son iğneli öneriliyor lazerden sonra.
ben 3 yıldır yaptırıyorum. seans başı 150 lira.
kaç para verdiğimi siz hesaplayın.
bitti mi?? uzaktan yakından alakası yok.
uzuldumm ya :(
acemıler cunkuu

Anladim canim. Ama bir problem oldugu kesin. Sordugunuzda ne diyorlar? Bitmemesine nasil bir aciklama yapiyorlar?
zten bu makınadansa o
Anladim canim. Ama bir problem oldugu kesin. Sordugunuzda ne diyorlar? Bitmemesine nasil bir aciklama yapiyorlar?
alex daha ıyı
oburu zaten ıyı degıldı
azalma yok dıyorum zaten herseferınde farklı bı calısan gırıyo estetısyen demıyorum
estetısyenlık bu degıl.tamamen acemıler.hep zaten degıstıgı ıcın yok dıgerı ıyı yapamamıs degıp ustune atıyolar zaten o calısan cıktı ya..
bıde cok afedersın alex e gectım tuylu olsun yoksa gormez dedı sonra boyle oldugu ıcın olmuyo sonuc alamadık dedı vs vs
yanı hep bırbırlerı ıle celısıyolar
alexden de tedırgın oldum cunku fındık buyuklugunde yanık oldu.ve oyle bır acı olamaz onların sogutma cıhazları varmıs o da bozulmus ıkı kat acı cektım.
resmen ıskence para ıle rezıl olmak bu
BU ARADA GUNESTEN YANDIKTAN BRONZLASTIKTAN SONRA KAC ZAMAN SONRA SEANSA GIDIYOSUN CANIM ?
uzun oldu bıraz ama cok doldum bu sorunlardan

zten bu makınadansa o

alex daha ıyı
oburu zaten ıyı degıldı
azalma yok dıyorum zaten herseferınde farklı bı calısan gırıyo estetısyen demıyorum
estetısyenlık bu degıl.tamamen acemıler.hep zaten degıstıgı ıcın yok dıgerı ıyı yapamamıs degıp ustune atıyolar zaten o calısan cıktı ya..
bıde cok afedersın alex e gectım tuylu olsun yoksa gormez dedı sonra boyle oldugu ıcın olmuyo sonuc alamadık dedı vs vs
yanı hep bırbırlerı ıle celısıyolar
alexden de tedırgın oldum cunku fındık buyuklugunde yanık oldu.ve oyle bır acı olamaz onların sogutma cıhazları varmıs o da bozulmus ıkı kat acı cektım.
resmen ıskence para ıle rezıl olmak bu
BU ARADA GUNESTEN YANDIKTAN BRONZLASTIKTAN SONRA KAC ZAMAN SONRA SEANSA GIDIYOSUN CANIM ?
uzun oldu bıraz ama cok doldum bu sorunlardan
Sizin acemilerle degilde yetkili biriyle gorusmeniz lazim. Cok yumusak yuzlusunuz anladigim kadariyla. Bakmislar sesiniz cikmiyor bildiklerini okumuslar. Ayip ya... İlla cirkef mi olunmali ki islerini duzgun yapsinlar... Ben haziranda basladim canim,denize gidecektim bronzlasinca epilasyona giremezsin dedikleri icin zaten islerimde yogun diye vaz gectim. Bu yil girmedim denize

Merhaba bayanlar , alexandrite lazer epilasyona gidiyorum 10. Seyansım olucak son seyansım 2000lira ödedim bacak kol kol altı ve genital için ama hiç bi yerimdeki bitmedi çok sinirlerim bozuk işlerini doğru düzgün yapmadılar söyleyince biter daha erken dediler son seyansa geldik artık ve ben tüketici haklarına şikayet etmek ya da dava açmak istiyorum yanlarına kar kalsın istemiyorum bana 5 seyansta biter seninkiler demişlerdi beyaz tenliyim tüylerim kalın diye ... Ama sonuç hüsran :KK43: napiyim akıl istiyorum sizden tüketici hakları ya da dava açmak nasıl olur bilgisi olan var mı :KK43:

çok olmuş yahu
ben genital için 2 seans gittim
eski tüylerin yarısı bile yok
güzellik merkezi gibi yerlere pek güvenmiyorum ben
hastaneye gidiyosunuzdur umarım

21 yaşındayım baya açık beyaz tenliyim ve tüylerim siyahtı özellikle genital ve koltuk altı hep jilet atmıştım çok sert güçlülerdi ama hafiflemedi bile ayrıca hiç bi hormon problemim yok hormon testi yaptırdım ama işlerini iyi yapmıyolar sanırım biraz boşvermişlik var ve doktor değil yapan kişiler estetisyen mi ne olduklarını anlamadım hala bi sertifika almışlar geçmişler lazer yapıyolar :(

alexandrite bende gittim koltuk altı için ama beyaz tenliyim ve tüylerim sarı - kızıl o yüzden sadece yarısı bitti yarısında işe yaramadı doktorum sonuç alamazsın paranı boşa harcama diyerek uyardı 5. seansta ben yinede gidiyordum iki haftada bir almaktansa üç ayda çıksın rahat edeyim diye...

bn de
alexandrite canım :( ipl nasıl oluyo? Bana bu şekilde bitmediği için ütüleme önerdiler utanmadan :(
aleksandrite ile bn de 1sene gttm ve bi ise yaramadi, utulemeye gectm, tek seansta azaldi.. aleksandrite tan utuye gecince de cabuk etki eder demisti bana kadin.. sonradan cogalir mi bilmem

alexandrite piyasadaki en iyi cihaz.
ayarınımı düşük verdiler acaba.
10.seansda bitmesi lazımdı.
tamamen bitmez ama. ayva tüyleriniz falan yok dimi.
2.seansımdayım bende. şimdiden azalmalar baş gösteriyor.
baslarda azalir gbi olup sonradan cikabiliyot,dikkat

alexandrite bende gittim koltuk altı için ama beyaz tenliyim ve tüylerim sarı - kızıl o yüzden sadece yarısı bitti yarısında işe yaramadı doktorum sonuç alamazsın paranı boşa harcama diyerek uyardı 5. seansta ben yinede gidiyordum iki haftada bir almaktansa üç ayda çıksın rahat edeyim diye...
ah o kizil tuyler, makina gormuyo ama bize nasil da gorunuyolar bir suru

Sizin acemilerle degilde yetkili biriyle gorusmeniz lazim. Cok yumusak yuzlusunuz anladigim kadariyla. Bakmislar sesiniz cikmiyor bildiklerini okumuslar. Ayip ya... İlla cirkef mi olunmali ki islerini duzgun yapsinlar... Ben haziranda basladim canim,denize gidecektim bronzlasinca epilasyona giremezsin dedikleri icin zaten islerimde yogun diye vaz gectim. Bu yil girmedim denize
evet canım haklısın :(
hatta bu ay sonuc alamadım alexden yıne bu ay dıgerıne gırcem
tahammulum kalmadı cunku zamanımı yıyo bu surec
zararı olur mu bılmıyorum ama olmaz sanırım

alex cok can yakıyo dmı canım :(
krem falan kullanıyomusun eksta acı azalması ıcın
aci esigine bagli, belli bolgeler cok aciyodu mesela bacaklarin bilek kismi.. ama utu lazerde hicbsy hissetmiyosun.. ben onu tavsiye ederin.. alex de bitmia gbi olup 3-4 ay sonra birden cikiyo, hic guvenmiyorum

Back