• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyonla ilgili

wowo000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2.191
26
88
Antalya
Merhaba bayanlar , alexandrite lazer epilasyona gidiyorum 10. Seyansım olucak son seyansım 2000lira ödedim bacak kol kol altı ve genital için ama hiç bi yerimdeki bitmedi çok sinirlerim bozuk işlerini doğru düzgün yapmadılar söyleyince biter daha erken dediler son seyansa geldik artık ve ben tüketici haklarına şikayet etmek ya da dava açmak istiyorum yanlarına kar kalsın istemiyorum bana 5 seyansta biter seninkiler demişlerdi beyaz tenliyim tüylerim kalın diye ... Ama sonuç hüsran :KK43: napiyim akıl istiyorum sizden tüketici hakları ya da dava açmak nasıl olur bilgisi olan var mı :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar , lazer epilasyona gidiyorum 10. Seyansım olucak son seyansım 2000lira ödedim bacak kol kol altı ve genital için ama hiç bi yerimdeki bitmedi çok sinirlerim bozuk işlerini doğru düzgün yapmadılar söyleyince biter daha erken dediler son seyansa geldik artık ve ben tüketici haklarına şikayet etmek ya da dava açmak istiyorum yanlarına kar kalsın istemiyorum bana 5 seyansta biter seninkiler demişlerdi beyaz tenliyim tüylerim kalın diye ... Ama sonuç hüsran :KK43: napiyim akıl istiyorum sizden tüketici hakları ya da dava açmak nasıl olur bilgisi olan var mı :KK43:
Hangi cihazla yaptilar? Ipl mi , alexandrite mi? Utuleme mi? Ben ipl ile yaptiriyorum 3. Seanstayim cok azaldi

Merhaba bayanlar , alexandrite lazer epilasyona gidiyorum 10. Seyansım olucak son seyansım 2000lira ödedim bacak kol kol altı ve genital için ama hiç bi yerimdeki bitmedi çok sinirlerim bozuk işlerini doğru düzgün yapmadılar söyleyince biter daha erken dediler son seyansa geldik artık ve ben tüketici haklarına şikayet etmek ya da dava açmak istiyorum yanlarına kar kalsın istemiyorum bana 5 seyansta biter seninkiler demişlerdi beyaz tenliyim tüylerim kalın diye ... Ama sonuç hüsran :KK43: napiyim akıl istiyorum sizden tüketici hakları ya da dava açmak nasıl olur bilgisi olan var mı :KK43:

Bu epilasyoncuların hepsi yalan ben 2 yıl gittim şidmi çok çok azaldı ama kollarımda hala var ...
Ben ıpl ile yaptırmıstım yalnız bana 5 seans cok az geldi
Bizim gelin 4 senedir gidiyor tek bir kıl yok fakat ya sağlık açısından zararları?
İnşallah sağlımızı riske atmamışızdır

alexandrite piyasadaki en iyi cihaz.
ayarınımı düşük verdiler acaba.
10.seansda bitmesi lazımdı.
tamamen bitmez ama. ayva tüyleriniz falan yok dimi.
2.seansımdayım bende. şimdiden azalmalar baş gösteriyor.

Hormon bozukluğu varsa tüyler bitmiyormuş. Ben de gidiyorum ama daha 3.seansa giricem. 2000TL de çokmuş üzüldüm ya. Bence de arayın hakkınızı.

Bitmesi gerekiyordu ya. 10 seans olmus. Ben 5. Ve son seansima gidecegim, 3, seansta bile bitmisti. Hele de beyaz ten ve siyah tuyler lazerin en sevdigiymis, cok daha cabuk bitermis, cunku sizi daha iyi goruyor makine. Annem de sizin gibi. Mutlaka hakkinizi arayin ama tuketici hakklarina nasil ispat edeceksiniz onu bilemiyorum.

Size verdikleri faturayi goturuyorsunuz tuketici hakemine. Gerisini onlar hallediyoar ucretsiz.

Alex olduğuna emin misin? Ipl yapıyor olmasınlar?
Ya da hormon bozukluğun olabilir. Yaşın kaç yaşın da etkisi var. Ben gittiğimde 30 yaştan önce garanti vermiyoruz, 25in altına da yapmıyoruz dediler.

Bir de şu tüm vücut bilmemkanç seans diyenlerde hiç memnun kalan duymadım. Ben biraz cinlik yaptım. Bi merkeze gittim, tüm vücut başlicam ama önce koltukaltında denemek istiyorum. Başarılı olursanız tüm vücut gelcem dedim. 3 seansta bitirdiler. Diğer merkeze de genital için aynı şeyi söyledim. O da baya iyi durumda. Kollar ve bacaklara rahatsızlığım sebebiyle henüz yaptıramadım. Ama onlarda da aynı yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Hem fiyat kırıyorlar, hem de özenli yapıyorlar müşteri çekmek için. Hep onlar mı çakallık yapıp bizi kazıklayacak biraz da biz yapalım öyle değil mi?

arkadaşlar bu konuda felaket tellalı gibi olacağım ama sizi uyarmak zorundayım. Ben 5 seans alexandrite cihazla lazer epilasyon aldım. Epey azaldı o konuda sorun yok ama başka şehirde yaptırdığım için evlendikten sonra gitmeye fırsat olmadı sonra hamilelik vs derken 3 yıl kadar jilete devam ettim. Şimdi tekrar başlamak istedim. Bulunduğum şehirde ailece tanıdığımız 25 yıllık estetisyen bir hanımın güzellik merkezine gittim ve yarın için randevu aldım. Yanımdaki arkadaş hangi cihazı kullandıklarını sorunca ipl dedi ve çok muzdarip olduğum bir konuyu sizinle paylaşacağım diyerek birkaç gün önce cilt doktorları ve estetisyenlerle yapılan bir toplantıdan bahsetti. Arkadaşlar hanımın anlattığına göre alexandrite cihazlar sağlık açısından son derece tehlikeliymiş bu camia bunu yıllardır bildikleri halde rant uğruna sürdürmüşler, kadın diyor ki yıllarca bunun mücadelesini verdim. Alexandrite cihaz alamayacak durumda birisi değilim ipl sağlığa zararlı olmadığı için yıllarca onu savundum. Tek fark seansların alexandritea göre birkaç seans daha uzun sürmesiymiş. Alexandrite ile 8den fazla seans lazer alınması ciddi anlamda risk oluşturuyormuş. Yapılan toplantının içeriğinde alezandriteların toplatılıp ipl kullanımına geçilmesi ve bu cihazların da estetisyen kullanımından alınıp sadece doktor kullanımına izni yönündeymiş. Yarın öbürgün lazer konusunda sağlık bakanlığının bir düzenlemesini duyarsanız şaşırmayın.

alexandrite piyasadaki en iyi cihaz.
ayarınımı düşük verdiler acaba.
10.seansda bitmesi lazımdı.
tamamen bitmez ama. ayva tüyleriniz falan yok dimi.
2.seansımdayım bende. şimdiden azalmalar baş gösteriyor.
arkadaşım konuyla alakası yok ama ben ev tipi lazer cihazı arıyorum bildiğin bi marka varmı..
tenim kumral kıllarım simsiyah..
evde her ay yaparım bide özel bölgeleri başkasına acmaya utanıyom:oops::oops::oops:

Bu epilasyoncuların hepsi yalan ben 2 yıl gittim şidmi çok çok azaldı ama kollarımda hala var ...
Ben ıpl ile yaptırmıstım yalnız bana 5 seans cok az geldi
Bizim gelin 4 senedir gidiyor tek bir kıl yok fakat ya sağlık açısından zararları?
İnşallah sağlımızı riske atmamışızdır
4 senemiiiiiii:KK57:

aynı dertten ben de muzdaripim komple bacak yaptırdm ve yaza belirgin derecede azalır dediler resmen jilet elmden düşmedi.. tatilden dönüşte adamakıllı bi konuşmak farz oldu. Ütüleme sistemiydi bide benimki...

Nerede yaptırdınız? Klinik mi yoksa kıytırık bir güzellik merkezi mi? İkincisiyse bu dediğinizin olması muhtemel.
wowo000 wowo000

Hangi cihazla yaptilar? Ipl mi , alexandrite mi? Utuleme mi? Ben ipl ile yaptiriyorum 3. Seanstayim cok azaldi
tatlım bende de aynı sorun var utuleme sanırım benımkı 14 15.seansımdayım ve tık yok
utuleme aynı seyden bahsedıyosak ona gectım amanınn ne acı ne acıı
bıtmedı
sence hangısı ıyı azaldımı :(

canım bende aynı sorunu yasıyorum
hatta bunu bende paylascaktım sen yazmıssın
bende cok cok seanslara gırdım cıktımm tık yokk :(
sahıbıyle konus canım azalma yok bastan berı durumu soyledım ılgısızdınız de
ama esas sahıbını bul estetısyenlerle degıl.
acısına mı yanayım parasına mı azalmamasına mı bılemedımm
ınsallah gecer bıter :(
ve hatta seansımda benım bı bolgemde fındık buyuklugunde yanık olduuu :(

arkadaşlar bu konuda felaket tellalı gibi olacağım ama sizi uyarmak zorundayım. Ben 5 seans alexandrite cihazla lazer epilasyon aldım. Epey azaldı o konuda sorun yok ama başka şehirde yaptırdığım için evlendikten sonra gitmeye fırsat olmadı sonra hamilelik vs derken 3 yıl kadar jilete devam ettim. Şimdi tekrar başlamak istedim. Bulunduğum şehirde ailece tanıdığımız 25 yıllık estetisyen bir hanımın güzellik merkezine gittim ve yarın için randevu aldım. Yanımdaki arkadaş hangi cihazı kullandıklarını sorunca ipl dedi ve çok muzdarip olduğum bir konuyu sizinle paylaşacağım diyerek birkaç gün önce cilt doktorları ve estetisyenlerle yapılan bir toplantıdan bahsetti. Arkadaşlar hanımın anlattığına göre alexandrite cihazlar sağlık açısından son derece tehlikeliymiş bu camia bunu yıllardır bildikleri halde rant uğruna sürdürmüşler, kadın diyor ki yıllarca bunun mücadelesini verdim. Alexandrite cihaz alamayacak durumda birisi değilim ipl sağlığa zararlı olmadığı için yıllarca onu savundum. Tek fark seansların alexandritea göre birkaç seans daha uzun sürmesiymiş. Alexandrite ile 8den fazla seans lazer alınması ciddi anlamda risk oluşturuyormuş. Yapılan toplantının içeriğinde alezandriteların toplatılıp ipl kullanımına geçilmesi ve bu cihazların da estetisyen kullanımından alınıp sadece doktor kullanımına izni yönündeymiş. Yarın öbürgün lazer konusunda sağlık bakanlığının bir düzenlemesini duyarsanız şaşırmayın.
bu bılgı ıcın tskler canım
evet asırı asırı bı acı oluyo hıssızlık olur dıye tedırgın olmustum bende
bu daha ıyı dıyolar ısrarla ama dıkkate almalıyım dedıgını :)

tatlım bende de aynı sorun var utuleme sanırım benımkı 14 15.seansımdayım ve tık yok
utuleme aynı seyden bahsedıyosak ona gectım amanınn ne acı ne acıı
bıtmedı
sence hangısı ıyı azaldımı :KK43:
Ben ıpl ile yaptiriyorum canim. Genital bolge haric tum vucut. Kollar,bacaklar,biyik,koltuk alti...sahsen cok memnunum. Utuleme hic yaptirmadim. Ama arkadasim yaptirdi bitti onunkiler. Acaba sende hormonal bozukluk mu var da etki etmiyor. Alexandrite en iyisi. 14-15 seans cok fazla...

Back