Lazer Epilasyon lazer epilasyonla ilgili bir tavsiye

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
öncelikle şunu söyleyeyim;kolatıma lazer epilasyon yaptırdım ve çoktan bitti,tüm bacak 2 seans,genital 2 seans yaptırdım ayrıca,
kullanılan cihaz alex...(tam adını yazamıyorum şu an),soğutmalı bir cihaz lazer epilasyon yaptırdığım yere;
"paket programlar neden ucuz?" diye sordum,onlar ıp lazer mi ne ondan kullanıyorlarmış bu da lazer ışını değilmiş,ışıkmış ve tüyleri tamamen bitirmiyormuş
bitti garantili dediklerinin 8 aylık falan kontrat yapıyorlarmış ki 8 ayda kılların bitme imkanı yok kol altıma da yaptırdım ben biliyorum,seans araları uzuyor,6-7 aya falan çıkıyor azalıyor ama bitmiyor kolay kolay
ve randevu da istediğiniz zamana vermiyorlar dediler

benim yaptırdığım yerde tüm bacak 400 TL (kampanya yapıyorlarmış ve kolaltı,yarım kol,genital bu fiyata dahil) kolaltım bittiği için,kolumun tüylerini de lazere uygun bulmadıklarından (ben sir ağdayla alıyorum 6 aydır) yapmadılar.onun yerine ben göbek çizgisi ve göğüs çevresi yaptırdım.ucuz diye boş yere para ve zamanınızı kaybetmeyin derim ben bu işe kalkışmışsanız paranıza biraz daha kıyın ve gerçekten işe yarayan sistemle yaptırın kimse kimseye ucuza böyle birşey yapmaz bu devirde mutlaka vardır birşeyi diye düşünün

nacizane bir tavsiye buyrunnnnnnnnn

temiz ve rahat günler hepimize...kaydirigubbakcemile5

öyküm merhaba;
ben genital ve kol altına lazere gittim ilk seansımdı bugün 2. seansım var ancak
ilk seanstan öncesine göre tüylerim arttı ya bu normal mi nasıl oldu anlamadım
çok uzman bir yere yaptırdım ve cihaz son model alexandrite idi.

arkadaşım bugün ilk seansa gitmişsen nasıl anladın arttığını anlayamadım
ama lazerden sonra 15-20 gün içinde kıllar çıkıyor ve sonra da dökülüyor yani lazer yapılırken dökülmeyenler de
15 gün sonraya kontrol seansı vermiş olmaları lazım,o zaman da kalanları tekrar tarıyorlar

"...ilk seansımdı bugün..." demişsin de o yüzden öyle anladım kızma hemen canım
virgüllere dikkat:)

ilk seansdan 15 gün sonra kontrole gitmişsindir herhalde?

bende kıllarda artış olmadı azaldı her seansda daha da ve seans araları da gitgide uzuyor
özellikle kolaltına yaptırmakla akıllılık ediyorsun gerçekten büyük rahatlık ve temizlik

yok canım kızmadım.
kontrole gittim ama zaten hepsi dökülmüştü 3-5 tane kalmıştı genitalde kadın hepsi çıksın öyle
yapalım lazer dedi bende fikrine katıldım ama şimdi bakıyorumda sanki eskisinden de çok çıktı
acaba uyku dönemiydi de şimdi mi çıktı filan mı bir topicte okudum böyle birşeyi :sinifsinif:

Canım k altına kaç seans gittin bide bacagında azalma warmı üst bacak ne durumda benim üst bacagıma 1. seansı yaptırdım alt bacagımada 3. seansı yaptırdım üst bacaktaki kıllar daha ince oldugu için sonuç nasıl olcak merak ediyorum bide kaç seansta biter dediler sana şimdiden tşkleropuyorumnanaktan

kolaltıma 12 seans falan gitmişimdir ama tabii son seanslara pek seans da denilemez aslında 3-5 kıl kalmış oluyordu çünkü onları da cihaz görmediğinden şu an çok dikkatli bakılınca farkedilebilen 3-4 kıl var hala
kolaltımda her seansdan sonra seans aralarım da uzadığı ve kıllar azaldığı için yaptırma aşamasında bile rahat ettim kalan kıllar için iğneli yaptırmam gerekiyormuş bilmiyorum yaptırır mıyım yoksa kendim gerektikçe alıverir miyim

bacağıma ise 2 seans yaptırdım birinci seansdan sonra çok etkili olmuş dedi yapan kişi gerçekten de ilk seansdan itibaren inceldi ve yavaş ve az çıkmaya başladı jiletle idare edebildim ve kıllar belli bile olmuyordu yani ikinciyi yaptıralı bir ay oldu bakalım ne kadar süre kılsız kalacağım?:) ben bacakta üçüncü seans düşünmüyorum aslında çünkü fiyat çok yüksek iki seansdan sonra ki azalma ve incelmenin de bana yeteceğini düşünüyorum

memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla çok merak ettim nereye yaptırdınız yani ist.te mi? ben de karnımdaki tüylerden çok rahatsızım lazer epilasyon düşünüyorum da biraz korkuyorum. güvenilir bir yerse ve fiyatı da uygunsa düşünüyorum ben de

Koltukaltın baya sürmüş benim 3 den sonra 5-6 tane çıktı kıllar 4.seansımıda yaptılar parada almadılar zaten bidaha çıkmaz çıkarsada 1-2 tane

Bacagım için bende 400 weriyorum bu çok değil normail tabi para durumuna bağlı bence dewam et bitsin kılların kurtul kaç seansta biter dediler bacagın için sewgiler

şimdi bende ilk seasansa gittim tüylerim daha dökülmedi şimdi taramaya gittiğimde bu dökülenlerin yerinde yenisi çıkmıcak ilk seanstan etkilenmeyenler içinmi yapılcak?yoksa bu dökülenler bi daha çıkıcakmı?

bacak için bir seans sayısı söylemediler canım
ikinci seansı yaptırdım bir ay önce dediğim gibi şimdi az az çıkmış kıllar var o kadar zor farkediliyorlar ki çok incelmişler eğer hepsi böyle çıkarsa lazer bu kılları görmez zaten sanırım

ben bacagıma 2 seans yaptırdım ınanılmaz memnunum bısey kalmadı kalanda rahatsız etmıyo.ama kızlar kalıtelı bı yer bulun sahte lazer yapan cok.bu ısın bı fıyatı var euro bazında atıs yapılıyo.benım bacak 500 du.200 e yapanda var ama yaptırmadım.ama cok acıyooo:)

arkadaslar koltuk altına ne kadar verıyorsunuz ? bı de ben 6ıncı seansıma gıdecegım su 15 gun ıcerısınde ve sanırım daha da gıderım yanı tamam seyrek ve bayaa bayaa ınceldıler ama varlar yıne de ne zamana bıter acaba oradakı bayan 8seansta bıter dedı ama burda da 12yı duyunca sanırım benımde ole olur dıye dusunmeye basladım bakalım artık

Kızlar benim gittiğim yerde koltuk altı we genital için 4-6 seans diyorlar benim k altım 2.seansta baya azaldı 3. seansa gitmeden 5-6 tane kıl wardı baya azaldı we çıkmıycak herade çıkarsada 3-4 tane cıkar

bazı yerderde atışı düşük başlıyolar we seans sayısı uzuyo bunda 8 12 seans oluyo bence bunlar çok uzun k altı için tabi kıl yapısına görede değişiyor dikkat edin derim kızlar sewgileropuyorumnanaktan

benim ağrı eşiğim çok düşük kolaltıma yaptırdığım dönemde emlayı da bilmiyordum o yüzden sanırım düşük yaptılar ayarını ve seans sayım uzadı tabii:KK43: neyse ki kurtuldum artık:)

X