Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyonda tecrübeliler yardımcı olurmusunuz
ben yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum seans başı 150 kontrolede çağarmıyo 15 gün oldu ilk seansımı yaptırdım hepsi döküldü şimdi 1 aya kadar çıkar diyo doktor bilmiyorum yerimi değiştirsem mi
ben yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum seans başı 150 kontrolede çağarmıyo 15 gün oldu ilk seansımı yaptırdım hepsi döküldü şimdi 1 aya kadar çıkar diyo doktor bilmiyorum yerimi değiştirsem mi
değiştirin tabi, gittiğiniz kabahat :bbo: yüz için 150 lira ve kontrol yok!ohaoldumsmile fiyat çok uçuk -genele göre- ve kontrolsüz yerler genelde üçkağıtçı yerler oluyor bakın yine anlatayım, benim başıma geldi sizler de yaşamayın; kontrole gerek yok, zaten 2 ayda ancak görüyor, kontrol seansı göstermelik diyorlar. YALAN! tüm kıllar 2 ayda mı çıkıyor? %100 hepsi? anajen devre deyip durdukları devre tüm kıllar için 2 ay değil ya? kontrol seansına da para verdiğiniz düşünürseniz aylık vereceğiniz para ortaya çıkar. mesela kol atlı 50 lira diyorlar. kontrol atışı da oluo. yani aylık 25e gelio. ama adamlar 30-35-40a indirdiğini söyleyip kontol atışı yapmıo. e ne oluo tek senasa bu kadar para verip bir de aradan uzun süre geçtiği için kıllar bir türlü bitmio, seanslar uzuyor da uzuyor. gitmeyin ne olur öyle yerlere.:1no2: