• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyonda tecrübeliler yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum seans başı 150 kontrolede çağarmıyo 15 gün oldu ilk seansımı yaptırdım hepsi döküldü şimdi 1 aya kadar çıkar diyo doktor bilmiyorum yerimi değiştirsem mi

ben yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum seans başı 150 kontrolede çağarmıyo 15 gün oldu ilk seansımı yaptırdım hepsi döküldü şimdi 1 aya kadar çıkar diyo doktor bilmiyorum yerimi değiştirsem mi

değiştirin tabi, gittiğiniz kabahat :bbo: yüz için 150 lira ve kontrol yok!ohaoldumsmile fiyat çok uçuk -genele göre- ve kontrolsüz yerler genelde üçkağıtçı yerler oluyor ;) bakın yine anlatayım, benim başıma geldi sizler de yaşamayın; kontrole gerek yok, zaten 2 ayda ancak görüyor, kontrol seansı göstermelik diyorlar. YALAN! tüm kıllar 2 ayda mı çıkıyor? %100 hepsi? anajen devre deyip durdukları devre tüm kıllar için 2 ay değil ya? kontrol seansına da para verdiğiniz düşünürseniz aylık vereceğiniz para ortaya çıkar. mesela kol atlı 50 lira diyorlar. kontrol atışı da oluo. yani aylık 25e gelio. ama adamlar 30-35-40a indirdiğini söyleyip kontol atışı yapmıo. e ne oluo tek senasa bu kadar para verip bir de aradan uzun süre geçtiği için kıllar bir türlü bitmio, seanslar uzuyor da uzuyor.
gitmeyin ne olur öyle yerlere.:1no2:

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

Back