lazer epilasyonda tecrübeliler yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nzf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
165
0
116
İstanbul
mrb ben tüm bölgeye lazer epilasyon yaptırmak istiyorum genel olarak fiyatlar nekadar acaba bir bilginiz varmı?ben sordum lazerde 1kıl kökü için 1 tl diyolar normal fiyatlandırmam acaba diye bir danılım dedim yardımcı olursanız sevinirm tşkrler....

Arkadaşım lazerde fiyatlar dediğin gibi olsaydı hepimiz batmıştık sanırım. o iğneli için geçerlidir.
lazer daha çok bölgelendirme fiyatları. Mesela yarım bacak 240 tl gibi.

iğnelide de 1 kıl kökü 1 lira olursa battık demektir iğnelide 1 dakikası 1Tl. lazer için aşağı yukarı aynılar benim gözlemlediğim. mesela kol altı 50 lira 2 aylık. yani aylık 25 lira oluyor. ama kontrol seansı olmayan yerlere asla gitmeyin. ve ipl in lazer olmadığına dikkat edin

Son düzenleme:
Barkan kesinlikle size katılıyorum. 1 kıl kökü 1 tl olsa uygulatanlar gerçekten batardı. Bahsedilen ücret dakika ücretidir ve tabii bu sürede uzmanın süratine göre uygulama sayısı değişir. Bunun içinde uzmanın 10 parmak çalışması çok önemlidir.

haklısınız. ben aslında gittiğim yerden memnunum ama yavaş ilerliyor kız sanki. o yüzden kaçamak olarak başka yerleri de denemek istiyorum ama henüz cesaret edemedim:bbo:

kızlar ben 2 yuldır gıdıyorumm.. farklı yerlere gıttım. bende polıkıstıkover oldugu ııcn bır turlu bıtmek bılmıyooo

ama azaltıyo ya ıncelıtyoo.. bacak bolgemde az cıkıyo. meselaa.. eger hormnlarda problemınız yoksaa
vede beyaz tenlı kalın sıyah kıllara sahıpsenızz

cok gusel sonuclar alırsuınız 3 seansta bıle bıtebılırr bılgınızeee.. kendı arkladsımdan bılıyrumm. 3 seans koltuklatı bıttıı. bacaklarında

tuycuk seklınde kaldı...buarad ole kampantya yok bıtme garantılı su bu ınnamyın asla!! paranıza kıyın ama adam akıllı bı yere gıdın derımm

ya arkadaşlar ben tam olarak bilmediğim için sordum zaten dakika başı veya saat başı onu ben bilemem zaten bu işlemlede yapan kişi profesyonel olarak fiyatı az çok verebiliyo yanişı kadar seans da biter şukadar seansa uzar belki diye.hemen hemen sorduğum kişiler koltukaltına 4 seans diyolar mesela ama sonuç itibariyle araştırıyorum ve soruyorum.

bölgeye ve kıl kökünün kalınlığına göre değişir. yüz için kesinlikle iğneli derim. ama özellikle kolaltı ve genital için LAZER olmalı diye düşünüyorum.(ipl değil.) lazer ışığı için en ideal kıllar o bölgede çünkü

her yerde fiyat değişiyor ben 1500 tl ye bitme garantili bi yer buldum gayet memnunum:)

çok tşk ederim barkan yardımların için ayrca tşkrler.başka konularda yardım için danışabilirim ayrılma biryere(şaka)görüşmek üzere hoşçakal....

ben bacakta 500 kolda 300 yüzde de 100 ödüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…