Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzüme lazer epilasyon yaptırırken kaşıma atış yaptılar. Bir bölümü döküldü. Yeniden çıkarmı sizce? Öğretmenim. Mesleğim gereği hergün yüzlerce kişinin karşısına çıkıyorum. Kaşlarımın durumundan çok rahatsız oluyorum Sizce ne yapmam gerekiyor? Önerileriniz nedir?
Yüzüme lazer epilasyon yaptırırken kaşıma atış yaptılar. Bir bölümü döküldü. Yeniden çıkarmı sizce? Öğretmenim. Mesleğim gereği hergün yüzlerce kişinin karşısına çıkıyorum. Kaşlarımın durumundan çok rahatsız oluyorum Sizce ne yapmam gerekiyor? Önerileriniz nedir?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Samsun da yaşıyorum ve gittiğim yer samsun da en iyi olarak bilinen yer olmasına rağmen böyle bi hata yapıldı göz altlarım için kullandığım nemlendirici krem i sürsem faydasi olur mu sizce?Nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorlar...lazer ciddi bir iştir her lazer yapan yere gitmeyin lütfen...beklemekten baska careniz yok.mesleğiniz geregi simdilik yeni kaslar cıkana kadar kas kalemi kullanabilirsiniz.kaslarınızın cabuk cıkması icinde sarımsak veya yağlı arko krem kullanabilirsiniz.yatmadan önce kasınıza sürün faydası olacaktır.
Hayır arkadaslarım kaş bölgeme değil yüz bölgeme yaptırıyordum. Bugün sağlık müdürlüğünden yazı geldi. Merkezin kapatılması için savcılıga ve belediyeye başvurduk diye. Yorum yazıp beni rahatlatan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.[/QUOT