Lazer Epilasyon Lazer epilasyonda acı çekmemek için ne yapmalı?

o spreyin benden daha az yavaslattigina eminim. Ben her atisatan sonra 10 dn falan bekletiyorum cunku :KK70:

Rica edeerim nedemek , evet bende uyuşturucu krem artı sprey kullandım.Acını iki kat daha hafifletcektir :) Tabi bazı estetisyenler buna karşılar, neden anlamış değilim:) Sanırım biraz yavaşlatıyo işlerini :)
Bir sey daha sormak istiyorum. Soylediginiz spreyis nereden temin edebilirim? Eczanelerde bulunur mu?

Bir sey daha sormak istiyorum. Soylediginiz spreyis nereden temin edebilirim? Eczanelerde bulunur mu?

:) aa umarım şimdi hızlıca ilerlersin :)

Evet eczanelerde bulabilirsinn :) İnternettede var sanırım internettende alabilirsin , beyaz kutu mavi yazı olması lazım

2015 güzellik ve Bakım fuarında tanıştığım yeni bir cihaz Buz Lazer Epilasyon (Soprano Ice) denemek için koluma yaptırdım tamamen acısız ve dört mevsim kullanılıyor. Fuardaki en iyi cihazdı :) biraz araştırarak detaylı bilgiye ulaşabilirsin cihaz hakkında bir yazı hazırlıyorum zaten yakında paylaşırım.

Elase radyo frekanslı diodecihaz az mı acıtıyo?? Ütüleme şeklindeymiş.bilen uygulayan varsa cvp verebilir mi

X