lazer epilasyona ne zaman başlamalıyım

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
merhaba,

tüm bacak için lazer epilasyon ve vücut bölgesi için lazerle tüy sarartmaya gideceğim. Temmuz'da düğünüm var. Lazere ne zaman başlamalıyım. Bir arkadaşım düğünden hemen önce başla ki tüylerin çıkması bir ayı bulduğu için diğer seanslaına rahatlıkla gidersin ama düğün seans ortasına denk gelirse zorlanırsın gibi birşey söyledi. Tecrübelilerden yardım istiyorum.

bence şimdiden başla temmuza kadar baya baya azalmış olur. lazerle tüy sarartmayı ilk defa duyuyorum ama

Lazere başlayabilmen için bronzlaşmamış olman gerekiyor. temmuz ayında gelinlik giyeceksen, biraz bronz olmak isteyebilirsin. O yüzden hemen başlamalısın bence..

Seans araları ortalama 2 ay oluyor ve seanstan sonra tüylerin dökülmesi 10-15 sürüyor. Yeniden çıkması da bünyeye göre 1,5-2 ay sürer..

Dolayısıyla, ilk seansına Mart başı gitsen, ikinci Haziran başı olur. Eğer bronzlaşmazsan, 1 ayda çıkan tek tük tüylerini de Temmuz başı yaktırabilirsin.

Son bir nokta daha, lazere başlamadan en az 1 ay önce ağda'yı bırakıp jilete geçmen gerek.. Ve tabi lazere başladıktan sonra da ağdaya devam etmeyeceksin. Gelin hamamına niyetin varsa, keselendikten sonra en az 15 gün yine lazer yaptıramazsın.

Bence lazer yaptıracağın uzmanla konuşup kendine bir takvim çıkarman en iyisi olacaktır.

ve yaşasın lazer! kim bulduysa Allah razı olsun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…