- 28 Şubat 2015
- 28
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi denizerengul48
canım benim cihaz ne alex mi diot mu ıpl mi senin cihaz ben alex in candele modeline gidiyorum hem de dermatoloji polikliniğine gidiyorum gayet memnunum ve ilk yaptırdığımda tüğler yandı ve çıkmaya başlayanlar da hep buruşuk buruşuk çıkmaya başladılar kese yaptığımda da dökülmeye başladılar ve bir kaç seans sonra inceldi ve azaldı neredeyse bitecek ben memnunum ama yaz eliyor güneş gören yerlerin için güneş kremi kullanman gerekiyor çünkü alex çok güçlü bir cihaz ve yakabilir hem 15 gün sonra kontrolün olması gerekiyor ki tüğler ne drumda bakılması gerekiyor ona göre gittiğn yeri iyi araştır işinin ehli olmayan insanlara gitme benden sana tavsiyeBana da dökülmezse tekrar gel yapalım dedi zaten ama canım çok acıyor zor dayandıminş dökülür de gerek kalmaz
canım benim cihaz ne alex mi diot mu ıpl mi senin cihaz ben alex in candele modeline gidiyorum hem de dermatoloji polikliniğine gidiyorum gayet memnunum ve ilk yaptırdığımda tüğler yandı ve çıkmaya başlayanlar da hep buruşuk buruşuk çıkmaya başladılar kese yaptığımda da dökülmeye başladılar ve bir kaç seans sonra inceldi ve azaldı neredeyse bitecek ben memnunum ama yaz eliyor güneş gören yerlerin için güneş kremi kullanman gerekiyor çünkü alex çok güçlü bir cihaz ve yakabilir hem 15 gün sonra kontrolün olması gerekiyor ki tüğler ne drumda bakılması gerekiyor ona göre gittiğn yeri iyi araştır işinin ehli olmayan insanlara gitme benden sana tavsiye
Lazer seanslari bittikten sonra killarin kaliyormu ve gorunumu nasil oluyor cok kafama takiliyor bu sorular lutfen yardim edin bu konuda cok stresteyim
Daha önce diod lazere girdim faydasını görmedım şu an ise alexandrite lazer kullanan bır yere basladım 2.seansımda tüylerimin yuzde 60 ı gıttı 3 aydır gıtmedım daha istersen özelden yazabılırım şiddetle tavsiye ederımlazer epilasyonda 3. seansa gittim. diot ve alex kullanılıyor bölge ve kıl çeşidine göre. faydasını gören var mı özellikle diotun . emin olamadım ben.
Lazer seanslari bittikten sonra killarin kaliyormu ve gorunumu nasil oluyor cok kafama takiliyor bu sorular lutfen yardim edin bu konuda cok stresteyim
bildiğim kadarıyla lazer epilasyon yaptırırkrn leke açıcı kremler kullanmak doğru deil yine bir dr görüşmeni tavsiye ederim geri dönüşü olmayan lekeler oluşmasınmerhaba kızlar,
Ben de bugün bıyık bölgesi için lazer epilasyona başladım.batıklarım var.ve lekesi de mevcut.lazer epilasyon sadece kıl dökmeye yönelik olduğundan leke için bir faydası olmayacak.bu aşamada işlem devam ederken leke açıcı giderici kremler veya maskeler uygulamamın bi zararı olurmu acaba?