lazer epilasyon

ilk diot uygulandı kol ve bacaklarda hiçbir işe yaramadı dökülme olmuyordu . şimdi endyak a gectiler. alex gibi aynı. faydasını gördüm

benim 1 hafta oldu yaptıralı bıyık bölgesine.ilk seansımdı.hala dökülme olmadı.üstelik batık var böyle siyah siyah çıktı alamıyorum da ne yapıcam bilmiyorum ilk seansı gördükten sonra dökülme olmalı mı?

Bana da dökülmezse tekrar gel yapalım dedi zaten ama canım çok acıyor zor dayandım inş dökülür de gerek kalmaz
canım benim cihaz ne alex mi diot mu ıpl mi senin cihaz ben alex in candele modeline gidiyorum hem de dermatoloji polikliniğine gidiyorum gayet memnunum ve ilk yaptırdığımda tüğler yandı ve çıkmaya başlayanlar da hep buruşuk buruşuk çıkmaya başladılar kese yaptığımda da dökülmeye başladılar ve bir kaç seans sonra inceldi ve azaldı neredeyse bitecek ben memnunum ama yaz eliyor güneş gören yerlerin için güneş kremi kullanman gerekiyor çünkü alex çok güçlü bir cihaz ve yakabilir hem 15 gün sonra kontrolün olması gerekiyor ki tüğler ne drumda bakılması gerekiyor ona göre gittiğn yeri iyi araştır işinin ehli olmayan insanlara gitme benden sana tavsiye

Alexandrite makineyle arkadaşımın kliniğinde yaptırıyorum. 6 seansta bacaklarım tamamen bitti:) diğer yerler devam. diot filan hikaye. Ankara Kızılay'da. Tanıdıklarıma indirim yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

cihaz alex bi tıp merkezinde gidiyorum. 10 gün falan oldu dökülmeye başkadı biraz biraz ama çoğu duruyor. herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş kontrolümde 1 hafta sonra zaten

Bende Bahçelievlerde Dr.Seval Karasatıya gidiyorum alex kullanıyolar zaten 10 gün içinde ücretsiz rütuşa çağırıyorlar dökülmeyende o zaman dökülüyo..

bacaktaki gözenekli görünüm lazer epilasyonla gidermi acaba kıl kalmıyor ya yardımcı olurmusunuz bu konuda hıc hosuma gitmiyorrrrr

ankaradakiler için bahçelievlerdeki sevgi medlife ı kesinlikle önermiyorum. sahibi sevgi hanım konuştuğu gibi hizmet vermiyor. çok paracı. arkadaşlarımlarımla beraber gideyim diye üye oldum. onlardan farklı üst iç bacak kısmı var. ben pazarlık yaptım. verdiğim para uymuyorsa "hayır uymaz o paraya" diyebilecekken "tamam olur" diyip onlar 6 seansken bana 5 seansa anlaşma yapmış. beni bu konuda bilgilendirme yok. son seansımda anlaşıldı bu durum. açıklaması da sizin bir bölge fazlaydı çünkü şeklinde. o zaman bana bu paraya olmaz olursa da bir seans eksik olur deseydiniz diyorum. işlerine gelmiyor tabi ki... öyle bir açıklama yapmadan tamam diyip kafalarına göre düzenleme yapmış sevgi hanım. ben zaten seans sürelerinden de rahatsızdım. ama bu yaptıkları son nokta oldu artık. ankara bahçelievlerdeki sevgi medlife güzellik merkezini kesinlikle önermiyorum arkadaşlar. paranızla başka yerde daha güzel hizmet verebilirsiniz. bana bedava yapsa artık mümkün değil gitmem. iyi günler.

Lazer seanslari bittikten sonra killarin kaliyormu ve gorunumu nasil oluyor cok kafama takiliyor bu sorular lutfen yardim edin bu konuda cok stresteyim

4 seansım olmasına rağmen benim bitmek üzere parça parça çıkmıyor dökülünce hafif tüyler kalıyor benim arkadaşım bitirdi seansları kurtuldu tüyler görünmüyor bile

lazer epilasyonda 3. seansa gittim. diot ve alex kullanılıyor bölge ve kıl çeşidine göre. faydasını gören var mı özellikle diotun . emin olamadım ben.
Daha önce diod lazere girdim faydasını görmedım şu an ise alexandrite lazer kullanan bır yere basladım 2.seansımda tüylerimin yuzde 60 ı gıttı 3 aydır gıtmedım daha istersen özelden yazabılırım şiddetle tavsiye ederım

Kızlar bende yaptırdım bendede çok işe yaradı bi iki seansım kaldı duruma göre baya işe yaradı şuan öyle görünüyor tekrar çıkmaz denildi yaptırdıgım yerde klinik olduğu için bende antalyada yaptırdım

arkadaşlar bende ümitköyde dr gözde erten kılıç kliniğinde lazer epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum 3. seansım bitti ve çok ciddi bir azalma var şiddetle tavsiye ediyorum...

bildiğim kadarıyla lazer epilasyon yaptırırkrn leke açıcı kremler kullanmak doğru deil yine bir dr görüşmeni tavsiye ederim geri dönüşü olmayan lekeler oluşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…