arkadaşlar ben izmitte Özel Vera Polikliniğinde işlem yaptırıyorum fiyatları çok uygun kampanyadalar şuan 6 seans tüm vücut 1000TL işlemlerinden çok memnunum çok özenli çalışıyorlar güler yüzlü personeli var daha önceden çok yerlere gittim hiç bu kadar detaylı yapılmamıştı iki seansta muhteşem sonuç aldım herkeze kesinlikle tavsiye ediyorum
aaaa çok sevindim. Keşke istanbulda da isim verebilecek biri olsaydı.. ben de çok kararsızım bu konuda.. aslında bir hastanede başlamıştım 2 sene öönce tüm vücut 2500 tl idi 8 seans ben 3 seansına gittim ama kalanına gitmek istemiyorum çünkü şuan fiyatlar inanılmaz düştü.. kararsız kaldım anlayacağın. ama senin için çok sevindim inş tamamından kurtulursun
Ben de gidiyorum 2500 10 seans anlastim ama memnunum yazin ara vermek derdi olmasa keske bronz tene uygulaya bilen makinalar cikmis onlarda yaz icin iyi
arkadaşlar ben bakırköyde carousel karısında mcyıll guzelliğe gidiyorum cıhazları çok guzel hem acı da cekmıyorum bır de bıtıs garantılı verıyorlar seansları sınırlı degıl..benım 6 seans olmasına ragmen bitmiş gibi bışeyım hemde tüm vücut 1000 tl ye kayıt oldum taksıtte yapıyorlar yer arayanlara yardımcı olayım dedım
arkadaşlar ben bakırköyde carousel karısında mcyıll guzelliğe gidiyorum cıhazları çok guzel hem acı da cekmıyorum bır de bıtıs garantılı verıyorlar seansları sınırlı degıl..benım 6 seans olmasına ragmen bitmiş gibi bışeyım hemde tüm vücut 1000 tl ye kayıt oldum taksıtte yapıyorlar yer arayanlara yardımcı olayım dedım