• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi sunis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamamen bitmedi zaten yaptıralı bir buçuk yıl oldu hala uyumuyorlardır herhalde azcık bişey varonlarda çok ince
Zaten ince olan tüylenmeyi alex sistemi göremiyor.Kalınlar inceliyor ve kalıyor.Alex aslında epilasyon sistemi değildir.Çeşitli tıbbi tedavilerde kullanılmaktadır :)
epilasyonda pazarlama yönü güçlü olduğu için tercih eden işletmeler olabiliyor sanırım.

Epilasyon ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmek için Sahra Bulut Estetiğe danışın lütfen...Şeffaf dürüst güvenilir ve her zaman en doğruyu bulabileceğiniz bir merkez.
unutulmamalı ki alex %75 ütüleme diode ise %95 oranında bitiş sağlar. Dalga boyları farklıdır ve bu büyük bir etkendir.Dört mevsim acısız sorunsuz uygulanabilecek tek sistem ütüleme diode sistemidir....detaylı bilgi için 0545 828 98 48 arayabilirsiniz.mutlaka yardımcı olacaklardır.

ben sahra hanımı aradım çok yardımcı oldu ama bana uzaktı daha yakın bir yeri tercih ettim geçen çarşamba ilk seansa gittim göbek bölgeme yarım yaptı çok dil döktüm parayla bile yapmadı yayılır dedi ama göbeğimin kalan kısmı için eğer diğer seansta yapmazsa ikinci bir rütüş maksatlı yer arayacağım umarım düzgün bir yer bulurum ben tüm vücut yüz göbek bel kol vs tüm vücut kapsamlı 6 seans 1500 peşin verip başladım soprano accord cihaz kullanıyorlar.

Ütüleme sistemi kullanıyoruz bizde 4. seansım bitti gitcek arkadaşlara tavsiye edebilirim Bazı bölgelerim bitmek üzere:)

orjinal ütüleme diode sisteminden başka sistem ile uygulama yaptırmayınız arkadaşlar.hem paranız hem zamanınız boşa gitmesin hemde sağlığınız...
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

Back