• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi sunis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sunis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
4
0
1
39
Arkadaşlar Merhaba bi kaç gün önce genital lazer yaptım canım çok yandı ve kanadi sizlerden böyle bi durum yaşayan varmi:(

Bende düşünüyordum en yakın zamanda yaptırmayı şimdi okuyunca tereddüt ettim :KK43::KK64:

Uygunsuz yerlere ve yanlış sistemlerle uygulama yaptırmak sakıncalı olabiliyor.Dilerseniz yardımcı olabilirm

Benim en çok kafama takılan kanatmasi ucu öyle kapatacak bi üç değil makinenin candela aleks 14 te calisti

orjinal ütüleme diode sisteminden başka sistem ile uygulama yaptırmayınız arkadaşlar.hem paranız hem zamanınız boşa gitmesin hemde sağlığınız...

Cihazın soğutması yokmuydu, benim gittiğim yerde soğuk hava üfleyerek cilt soğutularak yapılıyor ve hiçbirşey hissetmiyorsun .:)

asla kanama olmaz arkadaslar bilinclı olun ltfn ve gitmeyın oyle yerlere sağlık herseyden onemlı

meleksarica meleksarica benım gıttığım tavsıye edebılecegım bır yer var eger gıtmek ıstersen arastırabılırsın benım 6 ıncı seansım ve bıtmek uzereyım zaten bıtıs garantılı fıyatları da uygun 1000 tl ye uye oldum ben bakırkoy carousel karsısında mcyıll guzellık

merhaba.. bende lazer epilasyona başladım ama cihaz hakkında hiç bir bilgi bulamıyorum yardımcı olur musunuz,?
cihazın ismi icaus delixi jel sürülerek yapılıyor 18 gün oldu fakat çok bir dökülme göremedim gidip gitmeme konusunda kararsızım?

arkadaşlar bende ütüleme sisteme çarşamba günü başlayacağım size burdan gelişmeleri yazarım yaz aylarında alex cihazı pek önermiyorlar özellikle yüz kol gibi görünen yerlere çünkü bronzlaşıyoruz ister istemez beyaz ten ve siyah tüğde etkili olduğu söyleniyor ama kanama olmaz cnm FDA belgesi göstermelerini iste cnm

En etkili ve kalıcı sistem ütüleme diode sistemidir. FDA onayına sahip ağrı acı hissi olmayan dört mevsim sorunsuzca uygulanabilen kalıcı sonuçlar veren tek konforlu orjinal ütüleme diode epilasyon için mutlaka Sahra Bulut estetiğe danışmanızı öneririm arkadaşlar.

Arkadaşlar Merhaba bi kaç gün önce genital lazer yaptım canım çok yandı ve kanadi sizlerden böyle bi durum yaşayan varmi:KK43:
valla ben de yaptırdım ama hiç öyle bişey olmadı iyi bir yere gitmek lazım.Ben beyaz tenliyim kıllarım kumral-siyah arası aleksandrite lazer yaptırdım 2 seans gittim 2 de rütuş yaptılar daha gitmedim o kadar azaldı ki gerek duymadım geri kalanlar için

Epilasyon ile ilgili tüm gerçekleri öğrenmek için Sahra Bulut Estetiğe danışın lütfen...Şeffaf dürüst güvenilir ve her zaman en doğruyu bulabileceğiniz bir merkez.
unutulmamalı ki alex %75 ütüleme diode ise %95 oranında bitiş sağlar. Dalga boyları farklıdır ve bu büyük bir etkendir.Dört mevsim acısız sorunsuz uygulanabilecek tek sistem ütüleme diode sistemidir....detaylı bilgi için 0545 828 98 48 arayabilirsiniz.mutlaka yardımcı olacaklardır.

valla ben de yaptırdım ama hiç öyle bişey olmadı iyi bir yere gitmek lazım.Ben beyaz tenliyim kıllarım kumral-siyah arası aleksandrite lazer yaptırdım 2 seans gittim 2 de rütuş yaptılar daha gitmedim o kadar azaldı ki gerek duymadım geri kalanlar için
Hiç bir sistemde 2 seans yeterli gelmez. tüyleriniz muhtemelen uyuma evresindedir.dikkatli araştırmanızı öneririm.

Back