Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye acabaKonu içeriğinden dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.
Uygunsuz yerlere ve yanlış sistemlerle uygulama yaptırmak sakıncalı olabiliyor.Dilerseniz yardımcı olabilirm
merhaba S Sinem Korcan bu konuda yardıma ihtiyacım var. sen bir yerde mi çalışıyorsun acaba yoksa öneride mi bulunacaksın?Uygunsuz yerlere ve yanlış sistemlerle uygulama yaptırmak sakıncalı olabiliyor.Dilerseniz yardımcı olabilirm
Arkadaşlar Merhaba bi kaç gün önce genital lazer yaptım canım çok yandı ve kanadi sizlerden böyle bi durum yaşayan varmi
valla ben de yaptırdım ama hiç öyle bişey olmadı iyi bir yere gitmek lazım.Ben beyaz tenliyim kıllarım kumral-siyah arası aleksandrite lazer yaptırdım 2 seans gittim 2 de rütuş yaptılar daha gitmedim o kadar azaldı ki gerek duymadım geri kalanlar içinArkadaşlar Merhaba bi kaç gün önce genital lazer yaptım canım çok yandı ve kanadi sizlerden böyle bi durum yaşayan varmi
Hiç bir sistemde 2 seans yeterli gelmez. tüyleriniz muhtemelen uyuma evresindedir.dikkatli araştırmanızı öneririm.valla ben de yaptırdım ama hiç öyle bişey olmadı iyi bir yere gitmek lazım.Ben beyaz tenliyim kıllarım kumral-siyah arası aleksandrite lazer yaptırdım 2 seans gittim 2 de rütuş yaptılar daha gitmedim o kadar azaldı ki gerek duymadım geri kalanlar için