• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epılasyon

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
arkadaslar lazerle ılgılı sorularım var ...

14 ayımı doldurdum ozel bolgede ozellıkle bıtmedı...

alex mı daha ıyı sonuc verıyor yoksa jellı olan elage mı ? bana bı ona bır dıgerıne gırersen sonuc alamazsın dedıler.

ama alex dayanılacak gıbı degıl .. elagede 14 aydır sonuc yok ...

ve ayrıca dokulmeler olduktan sonra agda yap dedıler ... ama oncesınde degıl agda , makına bıle kullanma

demıslerdı..

epılasyona gıden hanımlar sızce ne yapmalıyım .. acıkcası oradakılere guvenemıyorum artık sızın goruslerını almak ıstedım
:KK43:

Valla alex en iyisi diye biliyorum bende yillardir yüzüm icin gittim ama sonuc alamadim yanaklarim azaldi cenemden cıktı kurtulan varsa ne mutlu ona lazere verdigim parayla altıma araba cekerdim

14 ay mı? :KK57:
Değil 14 en fazla 6 seansta biterdi yahu.
Jelle birlikte kullanılan iyi değil. Bir arkadaşım da gitti jelli olana. Onun bir zaman sonra tekrar çıktı.

Benim ki alex di ve kısa sürede sonuç aldım. Bana göre dayanılmayacak gibi değildi. Genitalin her bölgesinde bile aşırı acı olmuyordu.

Ayrıca ağda olayını da ilk sizden duyuyorum. Tam tersi ağda ve epilatör yasaktır. Sadece jilet yaptırılır.

14 ay mı? :KK57:
Değil 14 en fazla 6 seansta biterdi yahu.
Jelle birlikte kullanılan iyi değil. Bir arkadaşım da gitti jelli olana. Onun bir zaman sonra tekrar çıktı.

Benim ki alex di ve kısa sürede sonuç aldım. Bana göre dayanılmayacak gibi değildi. Genitalin her bölgesinde bile aşırı acı olmuyordu.

Ayrıca ağda olayını da ilk sizden duyuyorum. Tam tersi ağda ve epilatör yasaktır. Sadece jilet yaptırılır.
evet 14 ay bıttı ...canım alexde cıldım yandı ... yapan ten uyumunu ayarlamadımı acılı oluyo ıkıncı seansta gormuyorum gıren cıkan bellı degıl .. malesef bıtmedı agda yap dedıler napıcam bılmıyorum :( parama mı yanayım canımın yanmasına mı bılmıyorum .. atıslar bıle ozensız :(

evet 14 ay bıttı ...canım alexde cıldım yandı ... yapan ten uyumunu ayarlamadımı acılı oluyo ıkıncı seansta gormuyorum gıren cıkan bellı degıl .. malesef bıtmedı agda yap dedıler napıcam bılmıyorum :KK43: parama mı yanayım canımın yanmasına mı bılmıyorum .. atıslar bıle ozensız :KK43:

Nerede yaptırdın bu lazeri? 14 ayda hem hiçbir etki olmayıp hem de yaktılar mı :( Devam etmeseymişsiniz keşke. Yazık olmuş.

Nerede yaptırdın bu lazeri? 14 ayda hem hiçbir etki olmayıp hem de yaktılar mı :KK43: Devam etmeseymişsiniz keşke. Yazık olmuş.
yazık oldu ama parayı pesın vermıstım ne yazık kı :) hala devam edıyorum en dusukte bıle sıcrattıran bır acı ıle .. deneyımsız personel eslıgınde hıc bır calısanı bır ayı tamamlayamayan :) sız yaptırmıs mıydınız memnun kaldınız mı hangı makınadan bırde ... kac seans surdu :(

yazık oldu ama parayı pesın vermıstım ne yazık kı :) hala devam edıyorum en dusukte bıle sıcrattıran bır acı ıle .. deneyımsız personel eslıgınde hıc bır calısanı bır ayı tamamlayamayan :) sız yaptırmıs mıydınız memnun kaldınız mı hangı makınadan bırde ... kac seans surdu :KK43:

Ya geri versinler. Zaten şu mantığı anlamıyorum. Eşya mı satın alınıyor ki vermiyorlar. Gittiğin seans kadarı kadar masrafları olur zaten. Gittiğin seanslar düşülüp geri verilebilir. İşi ticarete döküyorlar:(

Ben 4. seansıma gideceğim. Çok memnunum. 2. seanstan beri hiç çıkmıyor diyebilirim. Ben esmerim bazı yerler esmersiniz uzun sürer ve yanma riskiniz olur demişlerdi ama çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Acıyor dedinizya üflemesi yok mu? 3 aşamalı üfleme var sağolsunlar sonuna kadar veriyorlar ve bir tek 1. seansta acı hissettim.

Cihaz vortex diye geçiyor.
Vortex Soğuk Hava Üflemeli, Jelsiz & Jiletsiz IPL Lazer Epilasyon Cihazi
diye yazıyor. Teknoloji çok önemli. Benim gittiğim yerin cihazı 2014.

İnşallah sizin de sonuç verir artık :(

Ya geri versinler. Zaten şu mantığı anlamıyorum. Eşya mı satın alınıyor ki vermiyorlar. Gittiğin seans kadarı kadar masrafları olur zaten. Gittiğin seanslar düşülüp geri verilebilir. İşi ticarete döküyorlar:KK43:

Ben 4. seansıma gideceğim. Çok memnunum. 2. seanstan beri hiç çıkmıyor diyebilirim. Ben esmerim bazı yerler esmersiniz uzun sürer ve yanma riskiniz olur demişlerdi ama çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Acıyor dedinizya üflemesi yok mu? 3 aşamalı üfleme var sağolsunlar sonuna kadar veriyorlar ve bir tek 1. seansta acı hissettim.

İnşallah sizin de sonuç verir artık :KK43:
canım ben esmer bıle degılım ... tuy sorunum azdı bırde amaa jılet vurarak yayıldı ve arttı dokulmek yerıne :( ... sanırım konusup paramı alıcam ama zannetmıyorum versınler :(

Ya geri versinler. Zaten şu mantığı anlamıyorum. Eşya mı satın alınıyor ki vermiyorlar. Gittiğin seans kadarı kadar masrafları olur zaten. Gittiğin seanslar düşülüp geri verilebilir. İşi ticarete döküyorlar:KK43:

İnşallah sizin de sonuç verir artık :KK43:
cnm bu arada nereye gıdıyosun ben elenoraya gıtmıstım

canım ben esmer bıle degılım ... tuy sorunum azdı bırde amaa jılet vurarak yayıldı ve arttı dokulmek yerıne :KK43: ... sanırım konusup paramı alıcam ama zannetmıyorum versınler :KK43:

Benim de yıllardır yaptırmama sebebim jiletti. Gerçi korkmuyor da değildim :oops:

cnm bu arada nereye gıdıyosun ben elenoraya gıtmıstım

İstanbul Anadolu yakasında Sahrayıcedidte Loya güzellik salonu. Yalnız Elenora yazdım da google a sikayetvar.com da bir sürü şikayet yazıyor :(

alex en etkili cihaz ama kalın kıllarda...ben diyot a başladım tüm vücut 2 seans gittim ehh işte

Back