Lazer epilasyon

narin kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
44
13
Kızlar merhaba lazer epilasyon düşünüyorum fakat bikini bölgesi için çekiniyorum bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim

Aynen rahatlık var işin ucunda ama işte malum yeri açmak mesele siz yaptırdınız sanırım nasıl oldu geçti ilk seansiniz
Wala bı kişiye açıyorsun en azından ve bitince rahat ediosun. Yaptırdım. Gayet ii oldu. İlk seanstan sonra kontrol için gidiosun ondan sonra bile farkı gorebilirsiniz. İlk başta utandım çekindim ama sonuçta bu onların işi ve tek siz degilsiniz rahat oluyorsun sonrasında. Ben şuan 6 ayda bir gidip ufak tefek çıkanlara yaptırıyorum yine. Çünkü daha yeni bitti

Vallahi bugün cesaret edip gittim yanıma gittiğim yere gidip yaptıran arkadaşımı alarak çalışan kız sağolsun çok kibar davrandı çekincemi yatıştırdi...siz hangi makine ile yaptırdınız benim alexandrite ile yapıldı tene temas etmeyen acısız oldu şükür ama yarım bacak genital kol altı gögus kenarı 20 dakika falan sürdü sizce normal mi gerçi birkaç gün önce tüylerimi almıştım temizdim yani

Süresi normal ben son seanslarmda komple vücut 5 dakika sürüyordu sadece sormak istediğim tüylerinizi almanza bişey demediler mi ? Normalde kökten alım yapmamanz gerekiyor işlem süresince de asla jilet makina ağda kullanımı yok bunları söylemediler mi ?

Lazerden sonra kabarma kastnz olduysa anestol pomad kullanın ben ilk 3 4 ay çok fena olmuştum kabarklk kaşıntı madecasol ve anestol kullanıyordm madecasol de leke kalmasın dye atis yapılan yerlerde anestol kaşıntı için

Normal canım benimki de aynı alexandrite. Atış yapıyor kıl köklerine. İyi yapmışsın düzenli git zaten cikanlarda tüy gibi ilk alışta bile

Ama benim aklımda lazer yaptırmak yoktu bı anda öyle düşündüm cumartesi kendim. Epilasyon aleti ile aldım zaten 3/4 gün geçti mi başlıyor çıkmaya bugün konuştum cesaret edip gittim kontrol yaptılar zaten ön görüşmede birde bikini ve bacağıma yaparken bağzi yerlerin yandığını hissettim hafif sanki birisi kılımi tutup çekmiş gibi sonrasında iki gün sonra kese yapın on gün sonra gelin tekrardan atış yapacağız dediler

Normal canım benimki de aynı alexandrite. Atış yapıyor kıl köklerine. İyi yapmışsın düzenli git zaten cikanlarda tüy gibi ilk alışta bile
Vallahi ilk seans olduğu için ne bileyim sanki 20 dk bana kısa gibi geldi birde makine tene deymedigi için nerelere yapıyor atlıyor mu anlamadım senin ilk seans ne kadar sürdü benim beraber gittiğm arkadaşıma sordum çıkışta seninde böyle İlk Seans kısa mı sürdü diye benim biraz uzun sürdü çünkü benim kıllarm yoğundu baya çoktu dedi

Yok canım kısa sürüyor.. uzun sürmüyor hiç. En fazla 15 dk. Bı de zaten seni kontrole çağırmıştır atış yapılmayan yer varsa kontrolde atmış oluyor zaten.

Ben cmrtesi kedim evde temizlenmek için yaptım gitmek aklımda yoktu yani sonradan arkadaş gaza getirdi rahat olursun diye Perşembe günü gittim ön görüşme yaptık beni seansa aldılar bekledikten sonra eee tabi anca kıllar köklenmeye başladılar az az çünkü bir hafta bile olmadı alalı evde ama ona rağmen birkaç gün sonra gel falan demediler kız sağolsun 20 dakikada bitirdi yaptı on gün sonra tekrar atış yapacağız dediler jilet vs. Bişey kullanma dediler tabi... gittiğim arkadaşim belki gidince yapmazlar çünkü alalı birkaç gün olmuş kullarını biraz uzun olması gerek dedi ama aldılar yaptılar yinede çünkü yeni yeni çıkıyordu

Yok canım kısa sürüyor.. uzun sürmüyor hiç. En fazla 15 dk. Bı de zaten seni kontrole çağırmıştır atış yapılmayan yer varsa kontrolde atmış oluyor zaten.
Aynen ilk seansi oldum on gün sonra tekrar atış yapacağız dediler kontrol atışı ozamana kadar çıkarlar hem tüyler gittiğm arkadaş ilk gittiğinde tüyleri varmış onun ve uzun sürmüş yarım saat 40dakika gibi bana sen temizdin ya ondan kısa sürmüştur dedi

Aynen öyle. İki üç seansta baya azalıyor farkı hissedersin

Merhaba bende genital bölge için lazer epilasyon başladım fakat çok acıyor tavsiyeleriniz varmı bu konuda uyuşturucu krem kullandım fakat acısını geçirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…