- 6 Ağustos 2014
- 198
- 248
- 103
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Bütçem buna yetiyordu soprana ace lazerle görüştüm 3.500 istedi mümkün değil o kadar veremezdim..suan bunla en azından kılları inceltsin azaltsin yeter diye düşündümBin lira on seans mı? Şaka mı ? Benim tek seansım bile daha pahalı nerdeyseuygun fiyatlı oluşu beni kıllandırırdı.
Alexandrite araştırdım ama butcem ona yetmiyor iki üç katı para istiyorlar ben en azından inceltsin azaltsin yeter diyorum10 seans1000 tl mi,paranboşa gidecek kaç tane arkadaşım boyle ucuz yerlerde yaptırdı ama sonuç hüsran.bence hastanede yaptırın ben özel bir hastanede yaptırıyorum 2800 tl makina adı alexandrite ,5.seansım bitti neredeyse çok memnunum zaten gitmeden çok araştırmıştım ,bir de homon testi yaptır mutlaka eğer problem varsa zaten işe yaramaz
Aynen bende bu mantıkla başladım aşırı killanmam vardi ikinci doğumdan sonra yetisemiyordum jilet cok tahriş ediyordu en azından inceltsin biraz azalsın ona bile raziyimBenim de bacaklarda %80 azaldı, doğumdan sonra da artmadı. Son seansım üç yıl önceydi. Ama genital bölgede ve koltuk altında aynı derecede etkili olmadı. Yine de hiç olmamasından iyidir.
Peki çıkmaya devam eden tüyleri neyle alıyorsunuz acabaBenim de bacaklarda %80 azaldı, doğumdan sonra da artmadı. Son seansım üç yıl önceydi. Ama genital bölgede ve koltuk altında aynı derecede etkili olmadı. Yine de hiç olmamasından iyi
Bacaklar için epilasyon makinesi. Diğer bölgeler kadar hassas olmadığı için ve tüy de az olduğu için. Koltukaltı ve genital için de kuaföre gidiyordum pandemiden önce. Beş dakika bile sürmüyordu.Peki çıkmaya devam eden tüyleri neyle alıyorsunuz acaba
Alexandere mi yaptırdınızAşırı tüylü bir insan olmama rağmen 5 seansta bitti.. 2 sene önce doğum yaptım tekrar tüylenme de olmadı.. Ama şöyle bir durum varki ben 5 yıl önce tüm vucüt 3 bin liraya gittim. Siz 10 seansa bin lira diosunuz. Oturun evde ağda yapın daha iyi. Seans başı 100 liraya bıyık alıolar sadece. Resmen dolandırıcılık böyle yerlere giderseniz tabi geri çıkar tüyleriniz.
Kaç seans gideceksin ben bekarken gittim ama malesef tekrar çıkti daha seyrek şekilde ama yinede çıktı yani 5 seansti benm yeterki olmadı demekkiKonu bi kac saat taşınmasın lütfen..
Hanımlar bi güzellik merkeziyle anlaştım 4 bolge bin lira %85 bitiş garantili dediler diod buz lazer..
Daha önce diod buz lazer yaptırıp memnun kalan oldumu..
Birde gercekten %85 i ben ölene kadar o killar cikmiycakmi gerçekten çünkü çok yorum okudum tekrar eski haline donuyor diye ama gittiğim güzellik merkezi bitiş garantisi verdi müşterilerde gayet memnun..
Evet çok da memnun kaldm gerçektenAlexandere mi yaptırdınız
hangi lazer cihazını kullandınız öğrenebilir miyimBenim çıkmadı. 5 yıl oldu hemde
doğumla hormonel değişim olduğundan tekrarlanıyor diye duydum ,bende şuan lazer epilasyona gidiyorum ama bitme garantisi yokKonu bi kac saat taşınmasın lütfen..
Hanımlar bi güzellik merkeziyle anlaştım 4 bolge bin lira %85 bitiş garantili dediler diod buz lazer..
Daha önce diod buz lazer yaptırıp memnun kalan oldumu..
Birde gercekten %85 i ben ölene kadar o killar cikmiycakmi gerçekten çünkü çok yorum okudum tekrar eski haline donuyor diye ama gittiğim güzellik merkezi bitiş garantisi verdi müşterilerde gayet memnun..
yüzünüze hangi cihazı kullandını öğrenebilir miyimBenim yüzüm cok tuyluydu bitti ustunden 8 yıl geçti
Alma firmasinin soprano X kesin yuzdeyuz çözüm alirsinizyüzünüze hangi cihazı kullandını öğrenebilir miyim
XL olacaktıAlma firmasinin soprano X kesin yuzdeyuz çözüm alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?