- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Benim çıkmadı. 5 yıl oldu hemdeDoğumdan sonra tekrar çıkıyor maalesef
Valla bitti benim yokHiç ama hiç inanmıyorum bitmiyor kaldı ki doğumdan sonra çıkan çok insan gördüm. İki ayrı yerde en az 1 sene olacak şekilde lazer yaptırdım ona rağmen hala eskisi gibi cıkıyor. lazer yaptığın ay tertemiz ama bir ay aksatırsan dön başa aynı..
İstisna ve şanslu olduğunuzu düşünüyorum :) Çünkü çook fazla arkadaşım var düzenli gidip sonra doğumdan sonra tekrar çıkan.. Doğum olmadan tekrar çıkanda ben varım örnek olarak :)Valla bitti benim yok
Sanırım dediğiniz gibi şanslı taraftayımİstisna ve şanslu olduğunuzu düşünüyorum :) Çünkü çook fazla arkadaşım var düzenli gidip sonra doğumdan sonra tekrar çıkan.. Doğum olmadan tekrar çıkanda ben varım örnek olarak :)
Onu bilemiyorum ama benim çevremde de hep çıktı belki lazerden lazere farkediyordurBenim çıkmadı. 5 yıl oldu hemde
Suan 2 çocuğum var zaten bi daha düşünmüyorumDoğumdan sonra tekrar çıkıyor maalesef
10 seans paketBin lira tek seans mı yoksa paket mi bin lira? Diyot lazeri yüzüme uyguladım ve hiçbir işe yaramadı ama vücudun diğer kısımlarında nasıl etki gösterir bilemiyorum.
Insallah bende kurtulurum..siz ne zaman yaptırdınız kac seans gittiniz..beyaz tenlimisiniz sizdeValla bitti benim yok
10 senans için fiyat biraz ucuz geldi bana emin misiniz diod olduğuna10 seans paket
Lazer yaptıracaksanız iyi bir yere gidin. Çok daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz. 10 seans 1000 tl ise bana çok güven vermedi10 seans paket
14 seans gittim ben. Beyaz tenliyim. 6 yıl olmuştur yaptıralı.Insallah bende kurtulurum..siz ne zaman yaptırdınız kac seans gittiniz..beyaz tenlimisiniz sizde
Aynen benimde çıkmadı tam tersi azaldılar iyiceBenim çıkmadı. 5 yıl oldu hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?