Lazer Epilasyon Lazer epilasyon

Merabalar
Yarin lazer epilasyona basliyorum ilk seans
Tum kol paket yaptirmak istiyorum. dirsekten yukarisinda pek tüy yok. Minik minik var oraya jilet vurmak istemiyorum. Jiletlemeden gitsem atis yaparlar mi?
Sİz jilet yapmıyorsunuz. Yeni cihazlarda aylar önceden jiletlemek de gerekmiyor. Gideceğiniz yer cihazın özelliğine uygun şekilde kendisi jiletleme işlemini yapacaktır.

Gittim bugun seansa. Acı yoktu neyseki. Onlar degil gidecek olan jilet yapip gidiyor benim gittigim yerde. Gobekte minik tuylerim var onadami baslasam acaba

Merabalar
Tum kol paket yaptirmak istiyorum. dirsekten yukarisinda pek tüy yok. Minik minik var oraya jilet vurmak istemiyorum. Jiletlemeden gitsem atis yaparlar mi?
cihazin turune bagli alexandrite jiletlemedende cok uzun degilse etki eder diger cihazlar utuleme oldugu icin genelde jiletlenmesi sart kil koklerini goruyor cunku

Merhaba kızlar,İzmir Bornova civarında lazer epilasyona gitmek istiyorum.Bildiğiniz güvenilir bir merkez varsa bana yardımcı olabilir misiniz(lazer epilasyon yöntemleri hakkında da çok fazla bilgili değilim kalıcı,zararı olmayan ve mümkünse açık renkli tüyleri de bitiren bir epilasyon yaptırmak istiyorum)?

Valla kızlar küçükçekmece halkalıda jamilla güzellik merkezinde başladım ben dört ay oldu cihazın ismi soprano ve ilk seanstan üç hafta geçmeden dökülmelerim başladı şuan hiç yok gibi iki seanstan sonra eminimki komple biter inşallah tavsiye ederim görüşmenizi ilgi alakada çok iyi tüm vucud için gidiyorum tam iki buçuk saat sürüyor tek tek ilgileniyorlar resmen tavsiyemdir 05061725688 bu salonun numarası görüşmenizi gisip bizzat görmenizi müşterilerle konuşmanızı tavsiye ederim hızlı hızlı yapıp geçiştirme yok çok memnunum

İnşallah istediğin sonuçları alırsın:))peki tüm vücut kaç liraya anlaştın?

Merabalar
Jiletlemeden git veya kes uzun olanlari yani gozune batanlari ilk bi denesinler lazer goruyorsa o şekilde devam edilir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…