- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Kolun altindada cok yok zatende bilemedim 5 bolge 900e anlastik. Daha para vermedim ilk seansta vericem. Bana kalsa ust bacak ve ust kola gerek yok bi kere alinca 1.5 -2 ay rahatim. Ama iste gitmisken komple git dediler. Ust kol ve bacagi cikarirsam 550 oluyorBen ilkinde bilmiyordum daha iyi görsün diye 3 gün önceden jiletledim çok uzun diye geri gönderdiler bence minik minik ise hiç yatırma gerek yok o üstleri ağda yaparsın çok istiyorsan
Jiletlemek istemiyorum bende yukariyi. Soprano buz lazer dedi kadinLazer ince tüyleri görmez derler ama ben yarım kola giderken kız coşup üstlere doğru çıkıp beş on atış yapmıştı. Alt koldaki tüylerin yarısı tekrar çıktığı halde tek atışa rağmen üsttekiler çıkmadı iyi mi. Bence yaptırın ve jiletlemeyin. Alexandrite id'i benim cihazım
Ay ne uygun fiyatlar ya. Ben tüm bacak yarım kol koltuk altı genitale tek seansa 600 e falan gidiyorumKolun altindada cok yok zatende bilemedim 5 bolge 900e anlastik. Daha para vermedim ilk seansta vericem. Bana kalsa ust bacak ve ust kola gerek yok bi kere alinca 1.5 -2 ay rahatim. Ama iste gitmisken komple git dediler. Ust kol ve bacagi cikarirsam 550 oluyor
Tek seans 600 muAy ne uygun fiyatlar ya. Ben tüm bacak yarım kol koltuk altı genitale tek seansa 600 e falan gidiyorum
Bol kopukle diyolar o ne icin acabaJiletlemeyin ama jileti yaninizda goturun.Kesmeniz gerekiyorsa 10 saniyede bitti gitti :)
Ust taraf rahatsiz etmiyo beni koldada bacaktadaDeneme atışı yapar zaten kıl kökleri koyu ise lazer görür.Kimiside görür görür diye kaptırıyor kendini alıyor parasını dökülmeyebiliyor.Etik çalışanlar Yok görmez diye geri gönderiyor yalansızRahatsız edenlerden kurtulun kalan sarı köklüleri iğneyle halledersiniz :)
Aman sizinki demi tek seans? Ben de paket ücreti sandım. Ne pahalıymış. Çevremde dolu insan var 5 seans 1500 falan. Güvenmediğimden gitmedim ama bana ödediğim para çok geliyor yine de güvendiğim için bırakamıyorum.Tek seans 600 mu
Tum kol tum bacak koltuk alti 900 dedi. Gobekte olursa 6 bolge 1000 lira olur dedi ama istemedim gobek etkili olmuyimus pek.
Tum vucut 600 e giden duydum ben ondan sonra benimki bile bana pahali gelmisti
Benim gittigim yer tum vucut 1500 e gidiyo arkadasim sirt göğüs arasi gobek hersey dahil
Yok benimki sınırsız bitme garantili. Sadece bulundugum sehirde degil baska illerdede subeleri var ayni pakete para odemeden orda devam edebiliyorum bitene kadarAman sizinki demi tek seans? Ben de paket ücreti sandım. Ne pahalıymış. Çevremde dolu insan var 5 seans 1500 falan. Güvenmediğimden gitmedim ama bana ödediğim para çok geliyor yine de güvendiğim için bırakamıyorum.
Az once yaptım ust tarafada yarin seansim var etkisi olmazsa bi kere jilet yapmaya cogalmaz insallahAklımda kalmasın dersen bir deneme atışı yaptırırsın zaten uzman kişi kontrol ettiğinde anlıyor.Ben 45 dk lık yol gidip Yok görmez görmez diye gönderilmiştim :) görür görür deneyin desemde ısrarla almayalım paranızı dediler :))
Bir deneyin makinayı ,kıl köklerine etkisini memnun kalırsanız alırsınız devamını .350 de az bir fark değil .
Son olarak arkadaşımın simsiyahtı ancak kökleri sarıymış dökülmedi .Nacizane tavsiyem deneyin önce başarısını.
Kac seans oldugu kisinin kil yapisina gore degisir degisir bence. En iyi sonuc beyaz tene siyah tuy diyolar bende beyaz tenliyim tuyumde koyu renk gorucez artik ne kadar surecek.diz kapagi dirsek uzun surer dediBende gitmek istiyorum acaba kaç seans sürüyor,bir de güven acısısndan hocamız hastanelerde yaptırın demişti, güvenecek yeri nasıl arastırabilirim
Kucuk bi sehir belki ondandir ama baska illerdede subesi var pakete para odemeden ordada devam edebilirsin dedi buz lazer soprano dedi gelibaJilet yapmadan giderseniz atış yapmazlar ,
Ve cidden çok ucuzmuş.
Hangi şehir ?
Kolun altindada cok yok zatende bilemedim 5 bolge 900e anlastik. Daha para vermedim ilk seansta vericem. Bana kalsa ust bacak ve ust kola gerek yok bi kere alinca 1.5 -2 ay rahatim. Ama iste gitmisken komple git dediler. Ust kol ve bacagi cikarirsam 550 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?