• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon

Hiçbir yer sana böyle bir garanti veremez ki, tüy gibi birkaç tane kalabilir ama o kadar rahat ediyorsun ki her zaman istediğini giyebilmek bir daha bunlarla uğraşmamak falan acayip farkediyor, çok rahat oluyorsun, gitme şansın varsa asla kaçırma derim, ama makineyi doğru seç
makine sogutuculuymus

zaten tamamen bitmesi icin bes alti seans gerekliymis.ben ilk defa gidecegim icin acisindan cok korkuyorum.cok acirda yaptiramazsam diye
Kaççç 5 6 seans mı naptın gülüm ? Orası sulak bölge hemen bitmez en az 12 seans lazım ki yılda 2 3 defa gerektiğin de de gitmelisin. Ben bacaklarımdan koltuk altımdan kolumdan çok memnunum ama genital kolay değil

agda acisi gibimi :KK43:

Yani bu sizin bünyenizle alakalı aslinda. Benim aci eşiğim yuksektir ama yine de evet agdayla ayni gibi bence. Sadece hassas bolgeler bir tik fazla aciyor diğer bolgeler farketmiyor zaten. Fakat kesinlikle ilk seanstan sonra digerlerine kosarak gittim cunku cok buyuk rahatlik. Siz de acisa da bir kac seantan sonra iyiki dersiniz bence.

Ben acı eşiği düşük olmama rağmen genital da aman aman bi acı hissetmedim. Bacakta çok zor dayanıyorum. İlk seansta denersiniz acı çok olursa soğutucu sprey yada uyuşturucu krem alırsınız bişey hissetmezsiniz. Ama İnan’ın dayanılmayacak bi acı değil. Hele hele ada gibi hiç değil. Ayrıca benim neredeyse 8 seans olacak hala devam eder çıkmaya. Söylenildiği gibi Maximum %80 etki eder %100 değil. Ama büyük rahatlıktır. Tavsiye ediyorum.

En güzeli lumea evde oturduğun yerden hiç acısız miss gibi gerçekten. Düzenli kullanamamıştım ona rağmen bacaklarımdaki tüylerin %70 i bitmişti. Şimdi tekrar başladım düzenli devam edicem inşallah. Elinin altında makina olunca çok büyük rahatlık oluyor. Hiç uğraşamam o kadar acıyla güzellik merkezine git gel başka insanlar var fln.

En güzeli lumea evde oturduğun yerden hiç acısız miss gibi gerçekten. Düzenli kullanamamıştım ona rağmen bacaklarımdaki tüylerin %70 i bitmişti. Şimdi tekrar başladım düzenli devam edicem inşallah. Elinin altında makina olunca çok büyük rahatlık oluyor. Hiç uğraşamam o kadar acıyla güzellik merkezine git gel başka insanlar var fln.

Tintin ben lazere gittim tum vucut. Ancak tuy seklinde az az bolge bolge çıkıyor lumea bunlarda ise yariyor mu? Bilginiz var mi? Arada kontrole gidiyorum ona gidecegime lumea mi alsam diye düşünüyorum ama bilemedim.

Tintin ben lazere gittim tum vucut. Ancak tuy seklinde az az bolge volge çıkıyor lumea bunlarda ise yariyor mu? Bilginiz var mi? Arada kontrole gidiyorum ona gidecegime lumea mi alsam diye düşünüyorum ama bilemedim.
İşe yarayacağını zannetmiyorum. Kıl köklerini görmesi gerekiyor lazerin. Mesela bıyık bölgeme yapmıştım ilk aldığımda sadece çıkma süresini uzattı yine aynı bıyıklarım çıktı sonradan

İşe yarayacağını zannetmiyorum. Kıl köklerini görmesi gerekiyor lazerin. Mesela bıyık bölgeme yapmıştım ilk aldığımda sadece çıkma süresini uzattı yine aynı bıyıklarım çıktı sonradan
Hadi ya... bir de esmerim hiç gormez o zaman. Tesekkur ederim cevabiniz icin :)

merhaba arkadaslar.lazer epilasyona baslamak istiyorum.genital bolgeden baslicam.cok aciyormu vede yaptiran arkadaslar faydasini gordunuzmu
Alex cihazla yaptırdım. Çok fayda gördüm. Kendim için yaptığım en iyi şeydi lazer epilasyon. Acıya gelince. Bazı seanlar son derece sakin geçerken bazı seanslarda gözlerim yuvalarından fırladı .. abartmıyorum. Ama bu acı ilerleyen seanslarda söz konusu olur. Çalışılan derece arttıkça acı ve verim artıyor. Ama acılar unutulurken tertemiz olmanın güzelliği daima kalıyor.

Ben soprano ice diye bir makineyle yapilan lazere gidiyorum.Kesinlikle bir damla bile aci yok.hissetmiyorsun bile.once soguk bir jel suruyorlar zaten.masaj gibi yatiyorsun ve bitiyor.
Bu bahsettigim makine en etkilisi.digerlerinden biraz daha pahali ama degiyor verdiginiz paraya.
Ben sadece 3 seans gittim ona ragmen %60 azalma var..tavsiye ederim.

Beyaz ten siyah tüy özelliği olan biriyim. Lumea aldım bir sürü para verip. bende pek bir halta yaramadı. Verdiğim paraya acıyorum hala. Özellikle koltuk altımda neredeyse hiç değişiklik olmadı diyebilirim. Genitalde de bi faydasını göremedim. En fazla bir iki tüyü inceltmiş bir ikisini dökmüştür. Zaten kendine uygulama yapmak da zor bi şe. Geçen yıl mı ne almıştım son modelinden. Bu sene baktım olmayacak lazere başladım. Acı eşiğim çok düşüktür özellikle genitalde. Bir seans bir kontrol seansına gittim sadece. Gitmeden bir saat önce sadece genitale emla krem ve anestol pomad kremi sürdüm birlikte. Diğer bölgelerimde acıya dayanırım diye düşündüm. Sonra da üzerini naylon poşet(streç film de olurdu bence ama evde bitmişti) ile kapattım. Bir saat sonra uyuşmuştu. Çok korkarak girdim genitalden ama aksine kremi sürmediğim bacaklarımda biraz acı hissettim ama genitalde pek bir şey hissetmedim hatta şaşırttı beni bu durum. Şu an genitalin büyük bir bölümü döküldü. Koltuk altımda hiçbir şey kalmadı diyebilirim. Bacak ve kollarımda da epey dökülme oldu. Bence büyük rahatlık. Keşke lumea almadan gitseymişim diye düşünüyorum.

5 gün önce Alexle ilk seansımı oldum. Soğuk hava üfürmeliydi ona rağmen "yandım anaaaam" nidaları attım içimden :rolleyes:5 dakika kadar sürdü.. Hala bir dökülme yaşamadım :işsiz: yandığı gibi kaldı duruyor öyle...

Ben de bu ay soprano ice ile başladım.
Genitalde neredeyse hiç acı hissetmedim diyebilirim. Ağdanın 10’da 1’i bile değil.
Hatta bunca zaman beklediğime üzüldüm yani.

merhaba arkadaslar.lazer epilasyona baslamak istiyorum.genital bolgeden baslicam.cok aciyormu vede yaptiran arkadaslar faydasini gordunuzmu

Merhaba kişiden kişiye değişiyor bence bu durum dayanıklılığa bağlı. ben dayanıksızım ilaç kullanıyorum girmeden :) ve hala bitmediii :))))))

ben gidiyorum 6.seansima.gitcem cumartesi günü. Memnunum. Evet ozellikle ilk 2 seans canin yanar genital ozellikle. Kıl koklerin yaniyor sonuçta. Ama kokler azaldikca aci da azaliyor. Ve %100 bitme olayi kil köküyle alakali bir durum. Makine ince kökleri gormedigi icin. Mesela benim ust bacak cok ince oldugundan %30 %40 ı ancak biter dedi lazeri yapan kisi. Kalani da istersen igneli epilasyon yaptırirsin ama bence gerek yok goze batmıyor zaten dedi. 5 seansta koltuk alti neredeyse bitti. Bacaklar %80. Genital de öyle. Memnunum. Buzlu diyot lazer dedikleri makineden. Pek anlamam ben makine isinden arkadasim tavsiye etti o yuzden sectim gittigim yeri. Tüm vucut 250 tl ye anlastim seans basi. Sormak istedigin bir sey varsa sorabilirsiin. Ha bu arada genitale uyusturucu bi krem sürüp bekliyorum bacaklar falan bitene kadar. O ara az da olsa uyusuyor ve.hafifliyor acisi.

Back