Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aciyormu pekiBen evde kendim yaptım plips lumea ile çok faydasını gördüm.
Hayıraciyormu peki
zaten tamamen bitmesi icin bes alti seans gerekliymis.ben ilk defa gidecegim icin acisindan cok korkuyorum.cok acirda yaptiramazsam diyeNe yalan söyleyeyim acıyor, acımaması imkansız zaten. Ama ağdadan daha çok acımıyor. Birkaç seanstan sonra da bayağı azalıyor zaten acısı. Ben fayda gördüm, %100 bitmiyor tabii ama 3-4 ayda bir gidiyorum. O zaman da ancak %20si filan çıkmış oluyor.
zaten tamamen bitmesi icin bes alti seans gerekliymis.ben ilk defa gidecegim icin acisindan cok korkuyorum.cok acirda yaptiramazsam diye
tamamen bitmicekmi yaniYok tamamen bitmesi gibi bir durum yok. Biter diyen de yalan söylüyordur, oraya gitmeyin. Dayanılmayacak bir acı değil, zaten 1 dk bile sürmüyordur tüm genital. Ağda acısını biliyorsanız, bir farkı yok.
daha once kullanmistimEmla diye bir krem var yalnız biraz pahalı. Onu sür hiçbir şey hissetmezsin canım.
tamamen bitecekse gitmek istiyorumBen alexandera gittim, acı oluyor özellikle genital yandım allah ama dayanıyorsun, işinin ehli biri yaparsa bir de makine üflüyor :))
Benimki 6 seans 6 kontroldü düzenli gittim, yüzde 90ı bitti (son seansa gitmedim hatta) kalan yüzde 10 bacaklarımdaki 1-2 kıl, yüzde 10 bile olmayabilir :)) çok tavsiye ederim
tamamen bitmicekmi yani
kimisi cok aciyo diyo tirstim.ben ozellikle genital bolgeyi istiyorumcanın çok kıymetli değilse dayanılmayacak birşey değil.
rahatlığını görünce acısını umursamazsın zaten sonrasında.
o kalanlar nolacak.tekrardan agda fln yapilmaz heralde kalanlar icinyok bitmez. Çoğu bitiyor, kalanlar da çok zayıflıyor, tüy gibi oluyor. O seviyede de makine görmediği için onlar kalıyor. Ama bence zaten %80 bitmesi de çok büyük rahatlık, parasını fazla fazla karşılayan bir hizmet.
agda acisi gibimiEvet acıyor ama o acıya inanın degiyor :) alexd. gittim ben cooook memnunum. 8 seans gittim ve oldukca buyuk rahatlık. O acı gözünüzü hic korkutmasin. Zaten 2 dakikada bitiyor genital bolge.
tamamen bitecekse gitmek istiyorum
o kalanlar nolacak.tekrardan agda fln yapilmaz heralde kalanlar icin