• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
merhaba arkadaslar.lazer epilasyona baslamak istiyorum.genital bolgeden baslicam.cok aciyormu vede yaptiran arkadaslar faydasini gordunuzmu

Ne yalan söyleyeyim acıyor, acımaması imkansız zaten. Ama ağdadan daha çok acımıyor. Birkaç seanstan sonra da bayağı azalıyor zaten acısı. Ben fayda gördüm, %100 bitmiyor tabii ama 3-4 ayda bir gidiyorum. O zaman da ancak %20si filan çıkmış oluyor.

Ne yalan söyleyeyim acıyor, acımaması imkansız zaten. Ama ağdadan daha çok acımıyor. Birkaç seanstan sonra da bayağı azalıyor zaten acısı. Ben fayda gördüm, %100 bitmiyor tabii ama 3-4 ayda bir gidiyorum. O zaman da ancak %20si filan çıkmış oluyor.
zaten tamamen bitmesi icin bes alti seans gerekliymis.ben ilk defa gidecegim icin acisindan cok korkuyorum.cok acirda yaptiramazsam diye

zaten tamamen bitmesi icin bes alti seans gerekliymis.ben ilk defa gidecegim icin acisindan cok korkuyorum.cok acirda yaptiramazsam diye

Yok tamamen bitmesi gibi bir durum yok. Biter diyen de yalan söylüyordur, oraya gitmeyin. Dayanılmayacak bir acı değil, zaten 1 dk bile sürmüyordur tüm genital. Ağda acısını biliyorsanız, bir farkı yok.

canın çok kıymetli değilse dayanılmayacak birşey değil.
rahatlığını görünce acısını umursamazsın zaten sonrasında.

Ben alexandera gittim, acı oluyor özellikle genital yandım allah ama dayanıyorsun, işinin ehli biri yaparsa bir de makine üflüyor :))

Benimki 6 seans 6 kontroldü düzenli gittim, yüzde 90ı bitti (son seansa gitmedim hatta) kalan yüzde 10 bacaklarımdaki 1-2 kıl, yüzde 10 bile olmayabilir :)) çok tavsiye ederim

Emla diye bir krem var yalnız biraz pahalı. Onu sür hiçbir şey hissetmezsin canım.

Ben alexandera gittim, acı oluyor özellikle genital yandım allah ama dayanıyorsun, işinin ehli biri yaparsa bir de makine üflüyor :))

Benimki 6 seans 6 kontroldü düzenli gittim, yüzde 90ı bitti (son seansa gitmedim hatta) kalan yüzde 10 bacaklarımdaki 1-2 kıl, yüzde 10 bile olmayabilir :)) çok tavsiye ederim
tamamen bitecekse gitmek istiyorum

Evet acıyor ama o acıya inanın degiyor :) alexd. gittim ben cooook memnunum. 8 seans gittim ve oldukca buyuk rahatlık. O acı gözünüzü hic korkutmasin. Zaten 2 dakikada bitiyor genital bolge.

yok bitmez. Çoğu bitiyor, kalanlar da çok zayıflıyor, tüy gibi oluyor. O seviyede de makine görmediği için onlar kalıyor. Ama bence zaten %80 bitmesi de çok büyük rahatlık, parasını fazla fazla karşılayan bir hizmet.
o kalanlar nolacak.tekrardan agda fln yapilmaz heralde kalanlar icin

tamamen bitecekse gitmek istiyorum

Hiçbir yer sana böyle bir garanti veremez ki, tüy gibi birkaç tane kalabilir ama o kadar rahat ediyorsun ki her zaman istediğini giyebilmek bir daha bunlarla uğraşmamak falan acayip farkediyor, çok rahat oluyorsun, gitme şansın varsa asla kaçırma derim, ama makineyi doğru seç

o kalanlar nolacak.tekrardan agda fln yapilmaz heralde kalanlar icin

Yok insanlar iğneli epilasyon yaptırıyolarmış. Benim paketim daha bitmediği için bir çözüm üretmedim. Ama şu anda 4 ayda bi anca çıkıyor zaten, paketim bitince de 6-7 ay da bir anca çıkar diye düşünüyorum. O zaman yılda 1-2 kez tek seanslar alıp devam etmeyi planlıyorum.

Back