• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon yardım

ecerenay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
89
9
86
kızlar bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm koltukaltı genital ve alt bacak 800 tl diode ütüleme yılbaşı indirimiymiş ve bitiş garantili seans sayısı yok bitene kadar dediler. sorum şu ben 5 seans acıbadem hastanesine gittim baya azaldı ama çok pahalı geliyor ve acıbadem alex cihaz kullanıyor ve bitmeyeceğini kendileri de söylüyorlar. ne yapmalıyım sizcee

Bunu bende merak ediyorum tamamen bitiyomu acaba bende genital 3 seans gittim bu arada
tamamen bitmez ama çok çok azalır ve çok ince tüyler kalır dediler acıbademde baştan söylediler bunu. bugün görüştüğüm yer de biteceğini söylüyor kafam karıştı

kızlar bugün bir güzellik merkeziyle görüştüm koltukaltı genital ve alt bacak 800 tl diode ütüleme yılbaşı indirimiymiş ve bitiş garantili seans sayısı yok bitene kadar dediler. sorum şu ben 5 seans acıbadem hastanesine gittim baya azaldı ama çok pahalı geliyor ve acıbadem alex cihaz kullanıyor ve bitmeyeceğini kendileri de söylüyorlar. ne yapmalıyım sizcee
Bitene kadar olması iyiymiş. Benim bulunduğum şehirde de 900tl tüm vucut. Ben koltukaltı genital yaptırıyorum 300 tl ye. 6 ana 6 ara toplam 12 seans ve şu an 1 ana 1 ara seanstan sonra %90azaldı çıkanlar da dökülüyor ben 5 seansın bile etkili olacağını düşünüyorum. Bence sonuç alırsınız.

Bende diod la başladım dördüncü seansına girdim şuan çok memnunum 12 seans benim gideceğim komple vücut sadece genitalde tek tük kalır oda tüy şeklinde onların söylediği ama böyle giderse biter diye düşünüyorum

bu konuyla ilgili cok yazi okudum burdaki doktorlarin ortak fikri tamamen yok olma ihtimali olmadigi bunun insan fizyolojisine ters oldugu fakat ayva tuyu sekline gelerek insanlari rahatlattigiydi ozellikle guzellik merkezlerine itibar etmeyin yaziyordu tabi burda kisinin yapisida onemli herkes bu sorunu farkli boyutta yasiyor

Bitene kadar olması iyiymiş. Benim bulunduğum şehirde de 900tl tüm vucut. Ben koltukaltı genital yaptırıyorum 300 tl ye. 6 ana 6 ara toplam 12 seans ve şu an 1 ana 1 ara seanstan sonra %90azaldı çıkanlar da dökülüyor ben 5 seansın bile etkili olacağını düşünüyorum. Bence sonuç alırsınız.
aynen bitene kadar iyi bence de hatta sordum biten müşteriniz var mı diye çok dediler. diode ütüleme de alexandrite den daha iyi diye duymuştum

Bende diod la başladım dördüncü seansına girdim şuan çok memnunum 12 seans benim gideceğim komple vücut sadece genitalde tek tük kalır oda tüy şeklinde onların söylediği ama böyle giderse biter diye düşünüyorum
4 seansta ne kadar fark etti bence de kalır sinek kaydı olmaz gibi ama olsun ayva tüyü kalsın o da sorun değil napalım

Hazir konu acilmisken Ankarada uygun fiyatli bir yer onerebilecek var mi ? Tip merkezi olursa sevinirim.

bu konuyla ilgili cok yazi okudum burdaki doktorlarin ortak fikri tamamen yok olma ihtimali olmadigi bunun insan fizyolojisine ters oldugu fakat ayva tuyu sekline gelerek insanlari rahatlattigiydi ozellikle guzellik merkezlerine itibar etmeyin yaziyordu tabi burda kisinin yapisida onemli herkes bu sorunu farkli boyutta yasiyor
hadi yaaa işte bundan korkuyodum :KK43: güzellik merkezlerinin kötü yanı neymiş

Şuan ayda bir seansa gidiyorum genitalde haricinde hiç bir yerde çıkmıyor genitalde eskiye gore cooooook az

Şuan ayda bir seansa gidiyorum genitalde haricinde hiç bir yerde çıkmıyor genitalde eskiye gore cooooook az
nereye gidiyorsunuz güzellik merkezi mi bi de hangi cihazla yapılıyor diode mi

Evet güzellik merkezi cihaz diod
Oraya gelip seanslara gidenlerle de konuşuyorum her sefer çok memnunlar fiyat da 900

Pardon yaniltmiyim şuan ki fiyat 1200 galiba ben ekimde başladım kampanya vardı

Buralarda bir doktor yada uzman kisilerin herzaman olmadigi dozlarin ayarlanamamasi yaniklarin olusmasi gibi
anladım ya ben bi de şeyden korkuyorum diode deyip ıpl falan yaparlarsa diye. bunu cihazdan anlamak mümkün mü acaba

Back