Lazer epilasyon yaptiranlara sorum var

Iğneli çok uyuz bir olay. Bi kere çıktıkça gidiyorsun her tüyün uzama hızı aynı olmadığı için gittikten bikaç gün sonra yenileri çıkıyor yeniden gitmek zorunda kalıyorsun. Yaklaşık bir yıl boyunca çenemdeki 5 tane tüy için gitmeme rağmen bitmedi. :KK12:
iğneli epilasyonun iz bıraktığı doğrumudur?
mesela sizde o 5 tüy bi kere yapılınca bi daha ne zaman gidiyosunuz?
iğnelinin çok daha etkli olduğunu duymuştum..

iğneli epilasyonun iz bıraktığı doğrumudur?
mesela sizde o 5 tüy bi kere yapılınca bi daha ne zaman gidiyosunuz?
iğnelinin çok daha etkli olduğunu duymuştum..

Hayır bende iz bırakma olmadı. Üç günde bir gittiğimi bilirim:KK34: ben alex lazere de gittim. Lazeri tek geçerim.

Hayır bende iz bırakma olmadı. Üç günde bir gittiğimi bilirim:KK34: ben alex lazere de gittim. Lazeri tek geçerim.
geçen günde diot lazer yapan bi yere sordum..diyorki alexi her yerden toplatmaya başlattılar onda çok yanık vakası olduğu için...
ama bi arkadaşımda yüzüne diot ütüleme yaptırmıştı..nasıl artmıştı o tüyler şaşırdım..
yani alex en iyi sonuç verendir diyorlardı ne yapacağımı bilemedim..
tabii yüz için hiçbi şekilde önermiyorlar

Lazer epilasyon yaptırmaya başladım ben 2inci seyans'a girdim kolumda benlerim var onların renkleri daha bi koyu oldu böyle bişey yaşayan var mı acaba lütfen yardımcı olun çok tedirgin oldum benler çünkü tehlikeli derler hep

Lazer epilasyon yaptırmaya başladım ben 2inci seyans'a girdim kolumda benlerim var onların renkleri daha bi koyu oldu böyle bişey yaşayan var mı acaba lütfen yardımcı olun çok tedirgin oldum benler çünkü tehlikeli derler hep
Fito adli bir krem var
Saglik ocagida yaziyor eczanede
8lira filandi
Bu krem lekelenmeleri aliyor lazerden sonra direk gunes isigina cikinca oluyor
Lazer esnasinda koyu renk benlerdm beyaz kalem ile karaliyorlar
Orda yoksa beyaz göz kalemi ile siz uzerlerini cizin

geçen günde diot lazer yapan bi yere sordum..diyorki alexi her yerden toplatmaya başlattılar onda çok yanık vakası olduğu için...
ama bi arkadaşımda yüzüne diot ütüleme yaptırmıştı..nasıl artmıştı o tüyler şaşırdım..

Diotu da denemişliğim var :) giden parama acıyorum. Seans sonrası dökülme bile olmadı aynen uzadı kılcıklarım :KK11:. Alexi tek geçerim ben açıkçası. Birçok bölgeye de gidiyorum halihazırda.

Koltuk altima lazer yaptiriyorum. 3 seans oldu. Azalma var tuylerde. Ama lazerle tuylerin yuzde seksenbesi yok olur, kalanini ciktikca igneli epilasyon yapacagiz diyor gittigim yer. Sizin de boyle mi oldu? Tamami lazerle bitmiyo mu?
ben 6 seans gittim 8-10 tane kaldı onları 2-3 ayda bir toparlama olarak çok uyguna bir kaç atışla temizliyorlar.

Bi düzeltme yapayım alex de yanık olmuştu ufak bi bölgede. Kabuklanma oldu ardından ve o kabuk düştüğünde alttan cillop gbi bembeyaz bi deri çıkti :) dolayısıyla cildimde ton farklılığı oldu. Ama toplu iğne başı kadar falandı. Sonra yazın deniz güneş falan geçti gitti. Unutmuştum bunu özür dilerim :KK15:

Diotu da denemişliğim var :) giden parama acıyorum. Seans sonrası dökülme bile olmadı aynen uzadı kılcıklarım :KK11:. Alexi tek geçerim ben açıkçası. Birçok bölgeye de gidiyorum halihazırda.
hay Allah bazı yerlerde de diodu şiddetle tavsiye ediyorlar. kafam çok karıştı ben de yaptırmak istiyorum ama hangisine gitsem bilemedim şimdi??
bilgisi olan var mı acaba? bana da bi yardım etseniz? :KK49:

alex.. makinesiyle bikini bölgesi için 2 kere gittim artık 2 ayda bir alsam bile olacak halde.
demek 4-5 kere gitsem bitecek.
yapan kıza sordum sizin nasıl diye.
çok inceler kaldı ama almıyorum dedi.

hay Allah bazı yerlerde de diodu şiddetle tavsiye ediyorlar. kafam çok karıştı ben de yaptırmak istiyorum ama hangisine gitsem bilemedim şimdi??
bilgisi olan var mı acaba? bana da bi yardım etseniz? :KK49:

Gerçekten her çeşit lazeri denemiş biri olarak alex i şiddetle tavsiye ediyorum. Diod' a da gittim ipl'e de. Sonuç sıfır.

Koltuk altima lazer yaptiriyorum. 3 seans oldu. Azalma var tuylerde. Ama lazerle tuylerin yuzde seksenbesi yok olur, kalanini ciktikca igneli epilasyon yapacagiz diyor gittigim yer. Sizin de boyle mi oldu? Tamami lazerle bitmiyo mu?

Benim koltuk alti seansim bitti ve hic tuy yok!
igneli epilasyon yuz icin kulanilir. bence 8 seans bitir ve sakin igneli yapma gereksiz.

Canım 3 farklı yere lazere gittim ilkkez senden duydum böyle birşeyi. Bir gittiğim yer poliklinik tamamen döküleceğini söylüyorlar. Ya zaten inceliyor. %85 azaldığında geri kalan %15 incelmiş olacak hiç birşey gözükmeyecek

Ben dört seans lazerli uygulama gördüm çok azaldı ama devam edemediğim için tam sonuç alamadım yedi ay oldu bırakalı hala faydasını görüyorum eskiye nazaran zaten tamamı bitmeyebiliyor ama renginde sararma yaparak zayıflatıyor tüyleri bu sayede çıkanlarda fazla Göze batmıyo :KK51::KK51:

Back