Lazer epilasyon yaptiranlara sorum var

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
514
Puanlar
123
Koltuk altima lazer yaptiriyorum. 3 seans oldu. Azalma var tuylerde. Ama lazerle tuylerin yuzde seksenbesi yok olur, kalanini ciktikca igneli epilasyon yapacagiz diyor gittigim yer. Sizin de boyle mi oldu? Tamami lazerle bitmiyo mu?

Ben daha yeni başladım, 2 seans oldu ama hiç çıkmıyor koltuk altımda. Koltuk altı çabuk ve kolay bitiyor diye biliyorum ben, iğneli yaptıran duymadım oraya.

Bende ilk defa duyuyorum şaşırdım..
Acaba dogrumu bu? Bende başlıcam laser e arkadaşlarımın cogu yaptırdı ama böyle birsey hic duymadım

Evet, tamami bitmiyor ama igneli epilasyon falan yatirmayin, 2 3 ayda 1 2 tel cikiyor onlari da rahatca alirsiniz yani.. ben hic epilasyon yapmıyorum. 3 yil once lazer yaptirmistim, düşünün artık. .

Doğrudur. Kıl yapısı herkeste farklılık gösterir. Sizinki tamamen lazer ile bitmeyebilir. Tüyler inceldikten ve rengi açıldıktan sonra lazerin görmesi zor oluyor. Kalanları da iğneli ile bitirebiliyorlar.

kızlar ben yazları ara vererek toplamda 2 yıl gittim. Kesnlikle %100 bitmiyor. Kalanları görmüyor lazer artık. Bikini bölgenin üst kısımları bitti ama altlarda az da olsa var. Bacakları:KK43:ml seyreldi ama bitmedi koştuk altımda 6-7 tane kaldı en sın gittiğimde sir yaptırdım bacaklarıma ve tuy azaltıcı serum ve krem aldım bir miktarda onlar azaltsa belki kalanlar için iğneli düşünebilirim ama çok sıkıldım artık tuy işinden

Benimde tamamı bitmedi ama kalanlar cok ince ve az sayıda oldugundan hic rahatsız etmiyor.

Bir bucuk sene oldu baslayali tum vucut gidiyorum bitis garantili gidiyorum yuzde yetmiş fayda gordum kollar uzun suruyormus iki ayda bir gidiyorum inceldi azaldi her yer
Ben pişman degilim
Sabretmek gerek

Anladigim kadariyla nadiren tamami bitiyor. Ama bana senin tuylerin bitmez demediler gittigim yerde. Lazerle hic bir zaman tuylerin tamami bitmez diyorlar. Yuzde onbesi kalir. Onu da belli araliklarla degil ciktikca igneli epi. Yapariz diyorlar. Ama igneliden de korkuyorum acikcasi.

ipl lazerse hepsi çıkar..alex lazerse kurtulursun tamamen, dediği gibi bir kaç tüy kalır, görünmez onlarda..

Markasini bilmiyorum lazer aletinin. Hepsi cikar derken biten tuyler tekrar mi cikabiliyor.

Belli süre sonra evet. ipl lazer modern ağda olarak bilinir..Önce bitiyor diye insanı kandırır, sonra bir bakmışssın bütün tüyler yerli yerinde.

Hemen hangi lazerle yaptiklarini ogrenmeliyim. İpl ise hic devam etmenin anlami yok oyleyse.

8 seans gittim daha ilk seansta doktorum hepsi bitmez hatta yarısı bile bitmez çünkü tüylerin sarı ve kızıl demişti kökleride beyaz bu yüzden sadece azalma ve incelme oldu ama bitmediler iğneli yaptırmam gerekiyormuş korktuğum için yaptıramadım yinede kendim uğraşmak yada kuaföre bir kaç haftada bir para vermek yerine 3 ayda bir yaptırıyorum

koltuk altim icin gidiyorum alexandrite cihazin adi. henuz 2 seansa gittim suan 10 11 tane cikiyo. o da 2 ayda ancak uzuyolar. ben daha 3 seansa daha gitcem memnunum suan cikanlar bile incecik renkleri acildi bu bile rahatsız etmiyo daha 2 seansta

Yıllar önce yaptırdım, tek tük , ymuşak çıkar hiç rahatsız etmez onları da jiletle hallediyorum.

Kol atım bitti sayılır,çok memnun kaldım alexandrite cihazdı. Dudak üstüne başladım geçen ay. Şimdi de bikini için mi gitsem diyorum...Çok korkuyorum ama:110:

Iğneli çok uyuz bir olay. Bi kere çıktıkça gidiyorsun her tüyün uzama hızı aynı olmadığı için gittikten bikaç gün sonra yenileri çıkıyor yeniden gitmek zorunda kalıyorsun. Yaklaşık bir yıl boyunca çenemdeki 5 tane tüy için gitmeme rağmen bitmedi. :KK12:

Back