• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon yaptıran bayanlar!sizde de mi?

donedo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
202
0
96
34
Diğer
herkese iyi günler... arkadaşlar lazer tedavimi yeni bitrmiş bulunuyorum toplam 8 sean sürdü. 3. seanstan sonra inanılmaz değişiklik oldu ..son seansa bir şey kalmamış gibiydi..fakat son seansımın üzerinden 1 ay geçti şimdi tüylenmelerim başladı . kesin çözüm olmayacağını biliyordum fakat hayal kırıklığı işte...sorum şu olcaK LAZER EPİLASYONU BİTTİKTEN SONRA BU TÜYLENMELER DEVAM EDERSE NASIL BİR YÖNTEMLE İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMALI? AĞDA YAPABİLİRMİYİZ MESELA? deneyen deneyimi olan bayanlar i,çtenlikle yazarsa çok sevinirim...

Canım ben de gecenyıl bu konuda muzdarip olup bi çözüm bulamamıştım.lazer yapan bayan ancak doktor eldıveniyle alabileceğimi diğer yöntemleri kullanmamam gerektiğini söylemişti.ama üst bacakta eldivenle cok zorlanıyorum kırılıyorlardı.ben de tekrardan ağda ve makinaya dönmek zorunda kaldım.sonuç ne mi oldu.tekrardan baktıklarım pütür pütür olmalar başladı.cogalma oldu mu dersen hayır olmadı ama sertlesti tüylerim birazcık yine.imkanım olsaydı arada lazere giderdim yine ama gidemiyorum maalesef.bence sen jiletle idare et ve 3-4 ya da 6 ayda bir gidip bi seans al mümkünse.

Canım ben de gecenyıl bu konuda muzdarip olup bi çözüm bulamamıştım.lazer yapan bayan ancak doktor eldıveniyle alabileceğimi diğer yöntemleri kullanmamam gerektiğini söylemişti.ama üst bacakta eldivenle cok zorlanıyorum kırılıyorlardı.ben de tekrardan ağda ve makinaya dönmek zorunda kaldım.sonuç ne mi oldu.tekrardan baktıklarım pütür pütür olmalar başladı.cogalma oldu mu dersen hayır olmadı ama sertlesti tüylerim birazcık yine.imkanım olsaydı arada lazere giderdim yine ama gidemiyorum maalesef.bence sen jiletle idare et ve 3-4 ya da 6 ayda bir gidip bi seans al mümkünse.

ya canım olmuyo işte jilete de alışık değilim hemen çıkıyor biliyorsun ki... eldiven hiç kullanmadım mahvederim kendimi biliyorum..:17: biraz ağda biraz jilet gidelim bakalım inşallah fırsat olur uygun oluruz da yaptırırız dediğin gibi... ama kötü olan şey mesela bi ücrete anlaşıp yaptırıyorsun sonra bi kaç seans için yine kat kat fiyat çıkartıyorlar.. o kötü oluyo ya :( sağol yorumların için canım teşekkürler...

eldivenle alınca batık olmuyo muymuş

onca para verip bide hala tüylerle uğraşmak çok can sıkıcı sanırım asla sıfırlanmıyor bunlar. En iyisi sanırım şu philipsin ıpl aletini almak kesin çözüm değilse hiç bir şey en azından evde kendi yapar insan..
belkide bu lazerciler para kazanmak için bitirmiyor. bende koltuk altına gittim lazere sadece inceldi ama hala iğneliye gidiyorum hala da sıfır olmadı. bacak için falan lazerciye gitmem:((

hangi makineyi kullandı yaptırdığınız yer merak ettim? alexandrite, nd yag ya da bir başkası mı? ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum ama böyle işe yaramaması çok moral bozucu bir durum...

onca para verip bide hala tüylerle uğraşmak çok can sıkıcı sanırım asla sıfırlanmıyor bunlar. En iyisi sanırım şu philipsin ıpl aletini almak kesin çözüm değilse hiç bir şey en azından evde kendi yapar insan..
belkide bu lazerciler para kazanmak için bitirmiyor. bende koltuk altına gittim lazere sadece inceldi ama hala iğneliye gidiyorum hala da sıfır olmadı. bacak için falan lazerciye gitmem:((

belki de öyledir..olmaz diyemiyorum ne yazıkkii... :( ben dediğin gibi epilasyona devam etcem ağda makine ..ilkel yöntemlerle artık:25:

hangi makineyi kullandı yaptırdığınız yer merak ettim? alexandrite, nd yag ya da bir başkası mı? ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum ama böyle işe yaramaması çok moral bozucu bir durum...

benimki alexandrite ütü sistemdi..canım yanmıyordu hızlı da bitiyordu seansım ama bi ay geçti biteli sonuç hüsran... :(

arkadaşlar ben konya akademi hastanesinde lazer epilasyon yaptırıyorum .ve gerçekten çok memnunum özellikle çalışanları güleryüzleri gerçekten mükemmel bir ekip oraya gitmekten keyif ve sonuç aldım

arkadaşlar ben konya akademi hastanesinde lazer epilasyon yaptırıyorum .ve gerçekten çok memnunum özellikle çalışanları güleryüzleri gerçekten mükemmel bir ekip oraya gitmekten keyif ve sonuç aldım

Merhaba.bende konyadayim.fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz?

Arkadaşlar bende izmirde yaptırdım lazer şimdi son seansımdayım alsancak elegant güzellik merkezi çalışanları iyi ortamda çok güzel makineleride öyle fiyatlarıda uygun tavsiye ederim... Acı ağrı falan olmadı hiç:16:

herkese iyi günler... arkadaşlar lazer tedavimi yeni bitrmiş bulunuyorum toplam 8 sean sürdü. 3. seanstan sonra inanılmaz değişiklik oldu ..son seansa bir şey kalmamış gibiydi..fakat son seansımın üzerinden 1 ay geçti şimdi tüylenmelerim başladı . kesin çözüm olmayacağını biliyordum fakat hayal kırıklığı işte...sorum şu olcaK LAZER EPİLASYONU BİTTİKTEN SONRA BU TÜYLENMELER DEVAM EDERSE NASIL BİR YÖNTEMLE İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMALI? AĞDA YAPABİLİRMİYİZ MESELA? deneyen deneyimi olan bayanlar i,çtenlikle yazarsa çok sevinirim...

kalan tüyler için iğneli epilasyon kesin çözüm. lazerle hem azaldığı hemde tüyler inceldiği için iğneli epilasyonla hemen biter zaten

kalan tüyler için iğneli epilasyon kesin çözüm. lazerle hem azaldığı hemde tüyler inceldiği için iğneli epilasyonla hemen biter zaten

ama iyi bi yer bulman gerekir bunun içinde tabi.. iyi yapmazlarsa cımbızla almaktan farkı kalmıyo..

bende de aynı durum oldu malesef.ben şu an sir ağdayla alıyorum bi kaç ay oldu öyle sertleşme olmadı tüylerimde.kalın çıkacak diye çok korktum ama şimdilik bi sorun yok gibi gözüküyo :1::1: sakın ama sakın makinayla alma derim çünkü makina daha çok sertleştiriyo ve batık oluşumuna neden oluyo

Ben sadece genital bölgeye lazer yaptırdım. toplam 4 seans gittim ve bitti çok az tek tük çıkıyor onlarıda jiletle alıyorum. lazer yaptırdıktan sonra kesinlikle o bölgeye ağda yapılmaz makineyle de alınmaz demişlerdi tek kıl köküne yaptıkları için o kıl kökünü alırsanız yeni kıl kökü çıkıyor ve yaptığınız onca işlem boşa gitmiş oluyor. tamamen kurtuldum ankarada olan varsa yerini söyleyebilirim.

ben sadece genital bölgeye lazer yaptırdım. Toplam 4 seans gittim ve bitti çok az tek tük çıkıyor onlarıda jiletle alıyorum. Lazer yaptırdıktan sonra kesinlikle o bölgeye ağda yapılmaz makineyle de alınmaz demişlerdi tek kıl köküne yaptıkları için o kıl kökünü alırsanız yeni kıl kökü çıkıyor ve yaptığınız onca işlem boşa gitmiş oluyor. Tamamen kurtuldum ankarada olan varsa yerini söyleyebilirim.

adını adresini alabilirmiyim

Back