• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yanığı

Hep kadinlar cekiyo ya bunedir bir suru bolge var her ay temizlenmesi gereken bezdim ya benim kollarimda erkek sakali gibi cikiyo lazer dusunuyorum ama korkuyorum

missie588 .!.:
Resimleri şu şekilde... Bir arkadaşıma sormuştum da, o da yaptırıyor o bana böyle olmuor bi kere çok canım acıdı yanık gibi olmştu seninki gibi aynı böyle kırmızı kırmızı,sen baya baya yanmışsın dedi korktum ben de.
Su an bendede lazer sonrasi ayni durum var
sana önerim seans bitince uzerini giyinmeden bepanten sür öyle giyin birkaç saatte iyileşme olur

Canım ben estetisyenim 5 yıldır bu işi yapıyorum. Yanık falan değil onlar. Sadece bepanten süren yeter ki.

merhabalar yanlış yere konu açtığımın farkındayım ama şuan çok telaşlıyım bi an önce tecrübeli kk üyelerinden yanıt almam lazım :KK43: ben bugün ilk lazer seansıma girdim komple,alet alexandriteydi benim de tüylerim serttir batık da bolca vardır ama yine de o kadar çok canım acıdı ki daha ilk seanstan size anlatamam. Artık ağlamamak için zor durdum ve bi baktım bacaklarım balon gibi kabarmış hep. Kıza bu normal mi böyle olması, daha ilk seanstan çok canım acıyo dayanamıyorum dedim bana normal dedi bunlar doğru doz uyguladığımızın kanıtı dedi neyse dişimi sıktım şuan lazer seansı biteli 5 saat oluyor bacağımdaki o minik kabarıklıklar gitti ama cildim acıyor yanıyor ve üstü hep benek benek olmuş bazı yerlerde tüy şeklinde kırmız izler var :KK43: :KK43: bu kız beni yaktı galiba 15 jule uyguladı normal mi böyle ilk seansta bu kdr iz olması bişey söyliyin kafayı yicem korkudan
geciyor canim. benim ki kabuk baglamisti. kabugu koparma dedi. koparmadim kendisi dustu. bende cok korkmustum. hic bi sey kalmiyor. sakin ol

benimde birkere benek benek olmustu ama bir iki saate gitti sükür pek sorun yasamiyorum cogu zaman kizarmiyor bile.

Canım hiç korkma resimlere de şimdi baktım
Çok normal
Hatta iyisin bile
Bende daha da kötü oluyordu ama geçiyor merak etme, normal bi durum yani

yanık böyle olmuyor hoş benimki ipl cihazıydı ama sanki kaşe basmış gibi atış yaptığı başlığın şeklinde oldu gerçi o bile geçti

Su an bendede lazer sonrasi ayni durum var
sana önerim seans bitince uzerini giyinmeden bepanten sür öyle giyin birkaç saatte iyileşme olur
Mantıklı, hatta ben dar pantolon giymiştm bidahakine kesinlikle eşofmanla gideceğim. Krem de yanımda getireyim doğru diyorsunuz. :)

Canım ben estetisyenim 5 yıldır bu işi yapıyorum. Yanık falan değil onlar. Sadece bepanten süren yeter ki.
Artık yanık olmadığına ikna oldum ya zaten teşekkür ederim :)) estetisyenseniz birşey sormak istiyorum. Lazerde bu jul dozunu artırırken 2.seansta sonra 3.seansta öyle öyle ortalama nasıl bir artış oluyor? 2.seansta kaçla kaç arası jul örneğin... Bileyim de ona göre yüksekse uyarayım

geciyor canim. benim ki kabuk baglamisti. kabugu koparma dedi. koparmadim kendisi dustu. bende cok korkmustum. hic bi sey kalmiyor. sakin ol

benimde birkere benek benek olmustu ama bir iki saate gitti sükür pek sorun yasamiyorum cogu zaman kizarmiyor bile.

Canım hiç korkma resimlere de şimdi baktım
Çok normal
Hatta iyisin bile
Bende daha da kötü oluyordu ama geçiyor merak etme, normal bi durum yani

yanık böyle olmuyor hoş benimki ipl cihazıydı ama sanki kaşe basmış gibi atış yaptığı başlığın şeklinde oldu gerçi o bile geçti

Hepinize teşekkür ederim :)) rahatladım artık ya korkum geçti yani ben canım acıyor dedikçe güzellik uzmanı kız batık tedavi edici losyonunı satmaya çalışıp durdu ona 150 lira vercektim nerdyse bide

Hep kadinlar cekiyo ya bunedir bir suru bolge var her ay temizlenmesi gereken bezdim ya benim kollarimda erkek sakali gibi cikiyo lazer dusunuyorum ama korkuyorum

degil mi? Bende cok gicik olurum buna. Benimde kollarimdaki tüyler uzun, koyu ve birde coktu. Önce agdaya gidiyordum ama her ay her ay baktim bu nereye kadar gidicek böyle lazere basladim cokta memnunum. Lazerde önemli olan bana göre rahat hissetigin, güvenebilecegim, saygin bir yer bulmak. Ben iki yerden memnun kalmadim birde paket alinca o kadar param bosuna gitti simdi oldugum yerden memnunum.

ben yaptirmadim ama bir arkadasimin basina geldi gecen sene. o sanki yogurt surer gibi surekli krem suruyordu, ismi de hametan miydi hatirlayamadim, merhem gibiydi yogun bir urundu.. gecmis olsun size, bi de bol bol su icin cildiniZin suya ihtiyaci var

degil mi? Bende cok gicik olurum buna. Benimde kollarimdaki tüyler uzun, koyu ve birde coktu. Önce agdaya gidiyordum ama her ay her ay baktim bu nereye kadar gidicek böyle lazere basladim cokta memnunum. Lazerde önemli olan bana göre rahat hissetigin, güvenebilecegim, saygin bir yer bulmak. Ben iki yerden memnun kalmadim birde paket alinca o kadar param bosuna gitti simdi oldugum yerden memnunum.
pamukhelva; kollarina lazer mi uygulatiyorsun. ya ben de aslinda cok istiyorum, her ay agda oldukca zor oluyor ama benim killarim guclu degil. guclu mu olmasi lazim baya

pamukhelva; kollarina lazer mi uygulatiyorsun. ya ben de aslinda cok istiyorum, her ay agda oldukca zor oluyor ama benim killarim guclu degil. guclu mu olmasi lazim baya

evet kollarimada uygulatiyorum. 4-5 seansada biter muhtemelen. Benim kollarimdaki tüyler s1k, uzun ve koyuydu. Ben bir sene agdaya gittim her ay her ay bir yandan acisi bir yandan fiyatida cok yüksekti (yurtdisinda agda türkiyedeki gibi yaygin olmadigi icin pahali). Ilk gittigim yer kollarina uygularsak 2 yil sürer muhtemelen tüm tüylerde bitmez dedi. Ben memnunum cokta rahatim. Yaza kurtulmus olurum üstelik ben 100% tüysüz olmak gibide bir istegim yok.

ben yaptirmadim ama bir arkadasimin basina geldi gecen sene. o sanki yogurt surer gibi surekli krem suruyordu, ismi de hametan miydi hatirlayamadim, merhem gibiydi yogun bir urundu.. gecmis olsun size, bi de bol bol su icin cildiniZin suya ihtiyaci var
Evet suyu hiç düşünmemiştim ve hep çok su içeyim isterim ama günde 2-3 bardağı geçmez :KK43: teşekkür ederim bilgi için şimdi can korkusuna içerim bol bol :D

merhabalar yanlış yere konu açtığımın farkındayım ama şuan çok telaşlıyım bi an önce tecrübeli kk üyelerinden yanıt almam lazım :KK43: ben bugün ilk lazer seansıma girdim komple,alet alexandriteydi benim de tüylerim serttir batık da bolca vardır ama yine de o kadar çok canım acıdı ki daha ilk seanstan size anlatamam. Artık ağlamamak için zor durdum ve bi baktım bacaklarım balon gibi kabarmış hep. Kıza bu normal mi böyle olması, daha ilk seanstan çok canım acıyo dayanamıyorum dedim bana normal dedi bunlar doğru doz uyguladığımızın kanıtı dedi neyse dişimi sıktım şuan lazer seansı biteli 5 saat oluyor bacağımdaki o minik kabarıklıklar gitti ama cildim acıyor yanıyor ve üstü hep benek benek olmuş bazı yerlerde tüy şeklinde kırmız izler var :KK43: :KK43: bu kız beni yaktı galiba 15 jule uyguladı normal mi böyle ilk seansta bu kdr iz olması bişey söyliyin kafayı yicem korkudan
Madecassl sur ben lazerden sonra onu kullandim hep. Gecmis olsun

Bende hiç olmuyor ne kızarıklık ne kabariklik. Hassas bölgeler hariç canım da yanmiyor. Bir doktora görünün bence. Güzellik merkezinde mi yaptiriyorsunuz?

Benim de oldu hatta lazer yaptıktan iki gün sonra oluştu kızarıklık kabarıklık ve aşırı kaşıntı var on gün oldu hala geçmedi psikolojim bozuldu m furo ve anestol kullanıyorum ama hala kırmızı kırmızı duruyolar napcam :(

Yok canım iz kalmamıştı benim yıllardır gittiğim biryer vardı üşenip evime yakın biryere gittim ilk seansta bacaklarım yandı.Doktora gittim çok etkili bir krem verdi iz vs hiç kalmadı hatta yanıklarım simsiyah kabukluydu o izler bile geçti gitti şükürler olsun :KK15: Birde şuan değil tabiki 15.güne yakın seni kontrole cagırmışlardır rötüş yapmak için 15.güne yakın lifle yapılan yerleri o batıklar falanda geçiyor :KK49:
Merhaba, benim de alexandrite sonucu ne yazık ki bacaklarımda yanıklar olustu :( neler kullandınız acaba yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. İz kalacak diye korkuyorum :(

Back