Yok şerit şerit değil o kıl kökleri kırmızı hatta kabuklu gibi birazKırmızı izler şerit şerit mi?
Evde silverdin , hametan bepanthol ne varsa sürün.
Doktora gidin bir de mutlaka.
İlk gün benim de kızarık oluyo
Bepanthene krem sürüyorum
Yok şerit şerit değil o kıl kökleri kırmızı hatta kabuklu gibi birazbakıcam şimdi ama yok sanırım ya yarın eczaneden yanık merhemi alıyım
merhabalar yanlış yere konu açtığımın farkındayım ama şuan çok telaşlıyım bi an önce tecrübeli kk üyelerinden yanıt almam lazımben bugün ilk lazer seansıma girdim komple,alet alexandriteydi benim de tüylerim serttir batık da bolca vardır ama yine de o kadar çok canım acıdı ki daha ilk seanstan size anlatamam. Artık ağlamamak için zor durdum ve bi baktım bacaklarım balon gibi kabarmış hep. Kıza bu normal mi böyle olması, daha ilk seanstan çok canım acıyo dayanamıyorum dedim bana normal dedi bunlar doğru doz uyguladığımızın kanıtı dedi neyse dişimi sıktım şuan lazer seansı biteli 5 saat oluyor bacağımdaki o minik kabarıklıklar gitti ama cildim acıyor yanıyor ve üstü hep benek benek olmuş bazı yerlerde tüy şeklinde kırmız izler var bu kız beni yaktı galiba 15 jule uyguladı normal mi böyle ilk seansta bu kdr iz olması bişey söyliyin kafayı yicem korkudan
Yanik bildigin cilt yanigi gibi oluyo burda kil kokleri kizarmis sorun yok cildin hassas sadece. Seanslardan sonra yatistirici bi krem sur mutlaka. Cildini de genelde nemli tut. Bide lokal anestezik kremler var surulen bolgeleri uyusturuyo genelde lazer epilasyon icin kullananlar cok. Bi dene istersen.
Canım bunlar yanık değil ilk zamanlarda kıl köklerin kalın olduğu için bu şekilde oluyor.Bende tüm bacağım yanlış doz sonucu yanmıştı da ordan biliyorumResimleri şu şekilde... Bir arkadaşıma sormuştum da, o da yaptırıyor o bana böyle olmuor bi kere çok canım acıdı yanık gibi olmştu seninki gibi aynı böyle kırmızı kırmızı,sen baya baya yanmışsın dedi korktum ben de.
Canım bunlar yanık değil ilk zamanlarda kıl köklerin kalın olduğu için bu şekilde oluyor.Bende tüm bacağım yanlış doz sonucu yanmıştı da ordan biliyorummadecassol ve anestol pomad karıştırıp sür günde iki kez geçer
Yok canım iz kalmamıştı benim yıllardır gittiğim biryer vardı üşenip evime yakın biryere gittim ilk seansta bacaklarım yandı.Doktora gittim çok etkili bir krem verdi iz vs hiç kalmadı hatta yanıklarım simsiyah kabukluydu o izler bile geçti gitti şükürler olsunÇok teşekkür ederim bugün eczaneye gideceğim :) kaçıncı seansta yanmıştı bacaklarınız geçmiş olsun iz kalmamıştır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?