• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yanığı

İlk gün benim de kızarık oluyo
Bepanthene krem sürüyorum

Kırmızı izler şerit şerit mi?
Evde silverdin , hametan bepanthol ne varsa sürün.
Doktora gidin bir de mutlaka.

Canım benimki ilkinde değilde tüyler incelince yandı ama bildiğin yanık yanı o kucuk kabarıcıklara alıstık zaten ben bolca nemlendirici sürdüm ilk gün 4 saat geçtikten sonra ılık duş sonrası yine nemlendirici kullandım böyle böyle azaldı yanık lekesi gitti.

Kırmızı izler şerit şerit mi?
Evde silverdin , hametan bepanthol ne varsa sürün.
Doktora gidin bir de mutlaka.
Yok şerit şerit değil o kıl kökleri kırmızı hatta kabuklu gibi biraz :KK43: bakıcam şimdi ama yok sanırım ya yarın eczaneden yanık merhemi alıyım

Korkmayın benimde öyle oluyordu lazer yaptırdığımda.. Hatta nokta nokta kabuk bağlıyordu..ama bir sıkıntı yaşamadım.. İz falanda kalmadı..

Yok şerit şerit değil o kıl kökleri kırmızı hatta kabuklu gibi biraz :KK43: bakıcam şimdi ama yok sanırım ya yarın eczaneden yanık merhemi alıyım

Şerit şerit değilse mesele yok :).Çok hafif yanmıştır ondan da bir şey olmaz iz de kalmaz.
Bi tanıdığımız çok fena yandı da öyle bir şey sanıp korktum.
Krem sürün ama iyi gelir daha çabuk iyileşir.

15 jul düşük bile benim 80 den yapıyorlar diode
canın yanıyo malesef uyuşturucu krem al sür bi dahakine

kızarması olabilir yanık olsa direkt belli olurdu bi kere kol altımda olmuştu merak etme

Bölgesel kızarma-pembeleşme, kıl köklerinin orda kırmızı noktalar normal

Bölgesel kızarıklı geçer bikaç saate, o kırmızı noktalar da birkaç güne geçiyor. ben de yüze gidiyorum

Elleme kılları ve bölgeyi. Tüylerini alma, çekme kopartma. Bephanten krem sür , etkisi geçtikçe tekrar sür. Bölgeyi güneşten koru, güneş görecekse,güneş kremi kullan

Geçmiş olsun

Ben genitali aglayarak yapiyorum valla
İlk seans olmamasina rağmen
Ağrısı normal
Yaniklar için bepanthol sürün

merhabalar yanlış yere konu açtığımın farkındayım ama şuan çok telaşlıyım bi an önce tecrübeli kk üyelerinden yanıt almam lazım :KK43: ben bugün ilk lazer seansıma girdim komple,alet alexandriteydi benim de tüylerim serttir batık da bolca vardır ama yine de o kadar çok canım acıdı ki daha ilk seanstan size anlatamam. Artık ağlamamak için zor durdum ve bi baktım bacaklarım balon gibi kabarmış hep. Kıza bu normal mi böyle olması, daha ilk seanstan çok canım acıyo dayanamıyorum dedim bana normal dedi bunlar doğru doz uyguladığımızın kanıtı dedi neyse dişimi sıktım şuan lazer seansı biteli 5 saat oluyor bacağımdaki o minik kabarıklıklar gitti ama cildim acıyor yanıyor ve üstü hep benek benek olmuş bazı yerlerde tüy şeklinde kırmız izler var :KK43: :KK43: bu kız beni yaktı galiba 15 jule uyguladı normal mi böyle ilk seansta bu kdr iz olması bişey söyliyin kafayı yicem korkudan

cilt hassasiyetiniz ile ilgili bir sikinti bu. eczaneden fucicort krem alin. dermatologa da yazdirabilirsiniz. bir - iki gun kullanin, izler gececektir. kullanirken sadece bu kremi yahut bepanten gibi baska bir kremle karistirarak da uygulayabilirsiniz. korkulacak bir durum yok.

Teşekkür ederim kızlar sağolun içimi rahatlattınız... Bugün eczaneye gidip dediğiniz merhemleri soracağım. Benim cildim hassastır evet zaten alerjik yapıya sahip hassas olduğu için böyle tepki vermiş olabilir. Özellikle kıl şeklinde izler görünce baya telaşa kapıldım ben de :( normal diyorsanız normaldir o zaman

Resimleri şu şekilde... Bir arkadaşıma sormuştum da, o da yaptırıyor o bana böyle olmuor bi kere çok canım acıdı yanık gibi olmştu seninki gibi aynı böyle kırmızı kırmızı,sen baya baya yanmışsın dedi korktum ben de.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.231
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 790
Yanik bildigin cilt yanigi gibi oluyo burda kil kokleri kizarmis sorun yok cildin hassas sadece. Seanslardan sonra yatistirici bi krem sur mutlaka. Cildini de genelde nemli tut. Bide lokal anestezik kremler var surulen bolgeleri uyusturuyo genelde lazer epilasyon icin kullananlar cok. Bi dene istersen.

Yanik bildigin cilt yanigi gibi oluyo burda kil kokleri kizarmis sorun yok cildin hassas sadece. Seanslardan sonra yatistirici bi krem sur mutlaka. Cildini de genelde nemli tut. Bide lokal anestezik kremler var surulen bolgeleri uyusturuyo genelde lazer epilasyon icin kullananlar cok. Bi dene istersen.

Emlayı diyorsunuz değil mi. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :KK51: iyi ki bu site var En Büyük KK:21:

Resimleri şu şekilde... Bir arkadaşıma sormuştum da, o da yaptırıyor o bana böyle olmuor bi kere çok canım acıdı yanık gibi olmştu seninki gibi aynı böyle kırmızı kırmızı,sen baya baya yanmışsın dedi korktum ben de.
Canım bunlar yanık değil ilk zamanlarda kıl köklerin kalın olduğu için bu şekilde oluyor.Bende tüm bacağım yanlış doz sonucu yanmıştı da ordan biliyorum :KK14: madecassol ve anestol pomad karıştırıp sür günde iki kez geçer :KK51:

Canım bunlar yanık değil ilk zamanlarda kıl köklerin kalın olduğu için bu şekilde oluyor.Bende tüm bacağım yanlış doz sonucu yanmıştı da ordan biliyorum :KK14: madecassol ve anestol pomad karıştırıp sür günde iki kez geçer :KK51:

Çok teşekkür ederim bugün eczaneye gideceğim :) kaçıncı seansta yanmıştı bacaklarınız geçmiş olsun iz kalmamıştır inşallah

Çok teşekkür ederim bugün eczaneye gideceğim :) kaçıncı seansta yanmıştı bacaklarınız geçmiş olsun iz kalmamıştır inşallah
Yok canım iz kalmamıştı benim yıllardır gittiğim biryer vardı üşenip evime yakın biryere gittim ilk seansta bacaklarım yandı.Doktora gittim çok etkili bir krem verdi iz vs hiç kalmadı hatta yanıklarım simsiyah kabukluydu o izler bile geçti gitti şükürler olsun :KK15: Birde şuan değil tabiki 15.güne yakın seni kontrole cagırmışlardır rötüş yapmak için 15.güne yakın lifle yapılan yerleri o batıklar falanda geçiyor :KK49:

Back