Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Yanığı - Yanık İzleri

Lady_charm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
7
1
35
Arkadaşlar Merhaba,

Alexandrite lazer epilasyonda bir kaç ay önce bacaklarımı yaktılar :KK43: ilk başta kırmızı yanıklar oluştu, sonra kabuklandılar. Bir süre sonra da kabuklar düştü fakat alttan gelen deri bembeyaz. Birçok yuvarlak beyazlıklar var şuan :KK43: normal cilt rengimle baya ton farklılıkları var. Daha önce lazer epilasyon sırasında yanan var mı bu izler kalıcı mıdır? Renk eşitleniyor mu? Bu kötü deneyimi yaşayıp dava açma yoluna giden var mı? Yardımlarınızı bekliyorum

Hastanede mi yaptırdınız güzellik merkezinde mi?
Eğer güzellik merkezinde yaptırdıysanız vakit kaybetmeden iyi bir dermatoloji uzmanına görünün derim ben.
Makineye, uygulanan dalga boyuna göre değişiyormuş çünkü.
Yanık da derecesine göre geçme,iz bırakma durumu veya iyileşme süresi farklılık gösterir.
Şuan için güneşten koruyun Ve hemen cilt doktoruna gidip önerdiği kremleri kullanın bence.

Merhaba yaklaşık 14 gün önce buz lazer epilasyon işlemi yaptırdım yüzüm şişti kızardı ve su topladı. Hatta iltihaplandı.Endişelenmeyin geçecek bol bol fito krem sürün dediler ancak bugün 14, gün ve kırmızı lekeler duruyor. Doktora da gittim krem yazdı ben zaten sürekli krem sürüyorum en son ameliyat izlerime bile iyi gelen Contratubex diye bi krem aldım. Artık ne yapacağımı şaşırıyorum geçmeyecek diye korkuyorum.En son çare kantaron yağı sürücem sanırım var mı benimle aynı problemi yaşayan ve geçiren:KK43:

X