Lazer Epilasyon lazer epilasyon ve roaccutane

katatonia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
131
1
36
merhaba herkese.
ocak ayından beri sivilce tedavisi görüyorum roaccutane alıyorum. bu ay doktorum ilacı 10 mg'a düşürdü ve önümüzdeki ay bitecek inşAllah.
tedavi bittikten sonra lazer epilasyona hemen başlayabilir miyim yoksa uzun bir sürenin geçmesi lazım mı ? bilgisi olan paylaşırsa çok çok sevinirim,teşekküler şimdiden:1hug:

ne icinki bu roaccutane ilaca ? hem bence burda sormak yerine doktora sorman daha mantikli ilacin ne icin oldugunu bilmiyorum ama CADIARZU

Merhaba ,
Geçmiş olsun umarım iyi bir sonuç almışsınızdır zor bir dönem geçirmiş olsanızda.Güneş koruyucunuzu ihmal etmediniz umarım.çok yakın bir arkadaşım reukutan kullandı ve memnun kaldı.Ağır bir ilaç olduğunu biliyorum ve cildi ışığa karşı hassaslaştırır.Bildiğim kadarı ile ilacın bitiminden en az 4 hafta geçmesi gerekir.Yüz bölgesine ise en az 3 ay bekleyin.
Mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim:)))

ben roaaccutane de lazer epilasyonada yenı basladım.bana bı yan etkısının olmucagını söyledı.tuylenme falan yaparsa roaccutane bızım ıcınde ıyı olur tuyler daha cok cıkmıs olur tedavı sırasında dedı.benım yuz bölgem degıl zten lazer.

Bende aknetrent kullaniyorm 35 gundur 20 mg lazere baslayacagm doktorum lazere gitmeden 3 gun once ve sonraki 3 gun ilaci almazssan sikinti olmaz dedi siz bu ilaci kullanirken lazer yaptirdiniz mi sikinti oldumu

Bende aknetrente baslicam ve lazerede siz bi sakinca olmuyor demisiniz gercekten bir sıkntı oluyormu suan durumunuz nasil ? Bana aciklayabilirmisinizz . Dozunuz ne kadardi.

Bende aknetrent kullancam ve laze baslicam sizce bisey olurmu ne kadar dozunda kullandiniz bi sey oldumu cildinizde biraz anlatabilirmisiniz rica etsem .
dozum 20mg di yuz icin 6 gun once 6 gun sonra kullanmiyorsunz vucut icin 3 gun once ve sonra kullanmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…