• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon ve batıklar:(

sekerlileblebitozu

İnce düşünme, üşütürsün..
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
1.551
1.910
83
Hanimlar tum vucut lazer epilasyona giriyorum. Fakat bacaklarimda batiklar var. Bu batiklari disari cikaramazsam epilasyona verdigim paranin yarisi bosa gidecek cunku neredeyse yarisi batik.
Batiklari disari cikarmak icin ne yapmaliyim?
Ya da lazer epilasyon batik olsa bile kil koklerini bitirir mi yoksa onlar oylece icerde mi kalir?
Bilen biri varsa lutfen yardim:KK43:(

Hanimlar tum vucut lazer epilasyona giriyorum. Fakat bacaklarimda batiklar var. Bu batiklari disari cikaramazsam epilasyona verdigim paranin yarisi bosa gidecek cunku neredeyse yarisi batik.
Batiklari disari cikarmak icin ne yapmaliyim?
Ya da lazer epilasyon batik olsa bile kil koklerini bitirir mi yoksa onlar oylece icerde mi kalir?
Bilen biri varsa lutfen yardim:KK43:(
Zaten batıkların tek çözümü lazer epilasyon..gittiğim cilt doktorları hep bunu önerdi benim bacaklarım batık doluydu lazerden sonra eser kalmadı..gittiğin yer iyi biyerse biter merak etme

Zaten batıkların tek çözümü lazer epilasyon..gittiğim cilt doktorları hep bunu önerdi benim bacaklarım batık doluydu lazerden sonra eser kalmadı..gittiğin yer iyi biyerse biter merak etme
Yani cikarmak icin bisey yapmadiniz mi? Kendiliginden mi bitti?
Kendi kendine disari cikip dokulup bitiyor mu?

Yani cikarmak icin bisey yapmadiniz mi? Kendiliginden mi bitti?
Kendi kendine disari cikip dokulup bitiyor mu?
Bende batık derdi yüzünden lazer yaptiranlardanim Keşke daha önce yaptirsaymisim batiklar 3 seansdan sonra filan bitti evet ama bazilarinin lekeleri kaldi Lazere başladıktan sonra zaten hiç kökten almiyacaksin jiletlenicek sonrada gerek kalmiycak Var olanlarıda bi kaç seansta keseyle atiyosun zaten lazer kökü görse yeterli oluyo Çok açik renk degilse tüylerin ve doğru cihaz kullaniyorlarsa sonuç alırsınız

Canım benimde deri altında batıgım var iki seans geçti bana mısın demiyorlar kese felan herseyi yapıyorum bunlar geçer mi ne zaman iş geçer kaç seans gerekli nasıl kurtuldun bana biraz anlatırmısım çok mutsuzum

Back