- Konu Sahibi angel_0809
bu ay lazer epilasyona başladım ve ilk defa adetim gecikmiş durumda 3 gün genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp adet gecikmesi yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bır sorun olmadı... en gec 1 hafta ıcerısınde oldum... mevsımsel dıye dusunuyorum.. yedıklerının, havanın, psıkolojının de adet gecıkmesıne etkısı cok.
nedeni lazer değildir. Benim biçok arkadaşım yaptırıyor hiç böyle bi sorunları olmadı içini ferah tut
bu ay lazer epilasyona başladım ve ilk defa adetim gecikmiş durumda 3 gün genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp adet gecikmesi yaşayan var mı?
Benim bu yaşa kadar adetlerim düzenli gelirdi :26: lazere başladığımdan beri dengem bozuldu .Adet bile olamadım geçen ay .
of maritsa korkuorm ben de noldu diye adet olamadım diye acaba zararmı gordum anlamadm ki of ılk kez bu kadar gecktı benm ya adet olmadan bı gun once lazere gıttm dıye oldu sanırım
Bende seninle ayni durumdayim. Bu ay ilk defa genital bolgeme lazer epilasyon yaptirdim ve ilk defa adetim gecikti 2 gunbu ay lazer epilasyona başladım ve ilk defa adetim gecikmiş durumda 3 gün genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp adet gecikmesi yaşayan var mı?