• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon ve adet gecikmesi

angel_0809

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
6
0
16
Ankara
bu ay lazer epilasyona başladım ve ilk defa adetim gecikmiş durumda 3 gün genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp adet gecikmesi yaşayan var mı?

bende bır sorun olmadı... en gec 1 hafta ıcerısınde oldum... mevsımsel dıye dusunuyorum.. yedıklerının, havanın, psıkolojının de adet gecıkmesıne etkısı cok.

bende bır sorun olmadı... en gec 1 hafta ıcerısınde oldum... mevsımsel dıye dusunuyorum.. yedıklerının, havanın, psıkolojının de adet gecıkmesıne etkısı cok.

1 haftaya kadar gecikme normal diyorsunuz yani,oruç tutuyorum belkide o yüzden sıcaklar vs..göğüslerim şiş sancım oluyor ara ara ateş basıyor ama hasta olamadım korktum bian..

nedeni lazer değildir. Benim biçok arkadaşım yaptırıyor hiç böyle bi sorunları olmadı içini ferah tut :34:

Ben de bu konuyu arıyordum.Benim de şuan hasta olmam gerekiyordu fakat olamıyorum bir türlü.Yaptıralı 1 hafta oldu ve ben de lazere yormuştum.

bu ay lazer epilasyona başladım ve ilk defa adetim gecikmiş durumda 3 gün genital bölgeye lazer epilasyon yaptırıp adet gecikmesi yaşayan var mı?

Vala canım benım de gecikti... normalde lazerden sonrakı 2 gün içersinde adet olmam gerekiyordu... ama bugün resmen 9 gün oldu hala yokk ki siskinligim ve vucut agrılarım var ama hala regl olamadm lazerden dolayı dıye dusunuyorum cnku senelerdır en fazla bir iki gün gecıkme yasadım

Benim bu yaşa kadar adetlerim düzenli gelirdi :26: lazere başladığımdan beri dengem bozuldu .Adet bile olamadım geçen ay .

Benim bu yaşa kadar adetlerim düzenli gelirdi :26: lazere başladığımdan beri dengem bozuldu .Adet bile olamadım geçen ay .

of maritsa korkuorm ben de noldu diye adet olamadım diye acaba zararmı gordum anlamadm ki of ılk kez bu kadar gecktı benm ya adet olmadan bı gun once lazere gıttm dıye oldu sanırım

of maritsa korkuorm ben de noldu diye adet olamadım diye acaba zararmı gordum anlamadm ki of ılk kez bu kadar gecktı benm ya adet olmadan bı gun once lazere gıttm dıye oldu sanırım

Kesin zarari var cnm :( benim hep duzenli gelirdi,hep ama hep .ben yaptirdigim yere durumu anlattigimda lazerle ilgisi yok demislerdi :/ ben buna inanmiyorum.

bende anlaştım bi merkezle yaptırıcam ama şu yorumları okuyunca kararsız kaldım şimdi.hiç başlamasam mı acaba.ama sonucta sadece kıl kökü etkileniyo .onunla alakalı değildir diye düşünüyodum .ama hamilelik dönemindede yapılmıyo acaba komplemi etkileme oluyo.birde yaptıranlar alex mi yaptırıyosunuz ıpl mi alex de ısınlar daha kuvvetlı dıye duymustum ısının fazla kuvvetlı oluşu buna sebep olabilirmi diye düşündüm suan .

Valla benim ilk seansımda ısı dusuk verıldıgı ıcın ılk seansta regl gecıkmedı ama 2.seansta canım ınanılmaz yandı genıtalde alt kısımlarada ılk kez lazer yapldı bence hormonları etkıleyen bı olay bu kesınlıkle... ilk kez boyle oldum cnku . doktorlar zararı yok dıyo ama ne kadar dogru bılemıyorum ? arkadsmında gecıkmıs o da lazere gelıo benmle o da beklıo hala olmamıs Ipl cıhazımız

tek sorunu geciktirme olur inşallah başka bir zararı olmaz inşallah.bi zararı olmadığını düşünerek başlamak istedim.amacım rahat etmek :) çok düşündüm ya yaptırırsam ilerde cocugm olmazsa diye ama kuzenim yaptırdı ikizi oldu :) yaptırıp bitirenler varsa bittikten sonra gecikme durumu devam ediyomu yazabilirlerse sevinirim.

Bende 7 ekimde genital,kol,koltukaltı ve yüz bölgeme alexle lazer yaptırdım,22 ekimde regl olacaktım hala olmadım 1 aydan fazla geçti.benim en fazla 15 günüm geçerdi acaba lazerden dolayımı.umarım değildir,regl olmayı bekliyorum olduktan sonra bacaklarımada lazer yaptırmak istiyorum.

Bende seninle ayni durumdayim. Bu ay ilk defa genital bolgeme lazer epilasyon yaptirdim ve ilk defa adetim gecikti 2 gun

Back