• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon sorunu lütfen bakın

midwife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
40
0
36
İstanbul
3 hafta önce bir güzellik merkezine laser için gitmiştim kollarımı yaptırmak ıstedıgımı söyledim kolumun ufak bir yerine deneme yaptı ve bana 2 hafta sonra o bolgedekı tuylerin cıkacagını ve sonra dökülecegini söylediler fakat tüy cıkmıyor aynı yaptıgı gün gibi :S tam 3 haftayı geçti böyle birşey başına gelen varmı simdi sir ağda ile almayı düşünüyorum ama bu tüyler cıkmıyor sebebını merak ediyorum bunun nedenini çözemedim bilen varsa yardım edebilirmi ??

3 hafta önce bir güzellik merkezine laser için gitmiştim kollarımı yaptırmak ıstedıgımı söyledim kolumun ufak bir yerine deneme yaptı ve bana 2 hafta sonra o bolgedekı tuylerin cıkacagını ve sonra dökülecegini söylediler fakat tüy cıkmıyor aynı yaptıgı gün gibi :S tam 3 haftayı geçti böyle birşey başına gelen varmı simdi sir ağda ile almayı düşünüyorum ama bu tüyler cıkmıyor sebebını merak ediyorum bunun nedenini çözemedim bilen varsa yardım edebilirmi ??

canım doktoruna bunu söylemelisin bence en iyi cevabı o verecektir ama normalde kıl 1 haftadan sonra yAvaş yavaş dökülmeye başlar bende yüzümü aldırıyorum doktor 15 gün sonrası için kontrol seansı verdi her gün 5 10 tane dökülüo kıllıar ben ıslak pamukla siliyorum cildimi o zamn kıllar hemen gelioo gelmediyse bi an önce git doktoruna bence

bu arada canım sakın sir ağdayla alma lazerin iyi görmesi için kılların sert olması gerek ağda kılları cılızlaştırıo üstelik lazer sırasında bu işlemleriyapmak çok sakıncalı paran da boşa gider yaptırdığın epilasyonda tüyler azalmaz yerinde sayar ben 4 yıldır yaptırdığım için bu konuda uzmanı kadar bilgi sahibi oldum desem yeridir :)

Back