- Konu Sahibi Bumbleroot
-
kullanılan cihazda önemli tabi... elbette batıkları yok ediyor ve pürüzsüzleştiriyor alexandrite en etkilisi..bana kullanılan cihaz bu..
canım benim de 3. ayım ve doktora gittiğimde daha çıkmamış yapamam dedi ağda yaptığım da bile 2 hafta sonra tüy çıkan insandımalexmiş benimki de gerçekten etkili. ama şöyle bir sorum var, ben bıyık bölgesine de yaptırıyorum, sanki yanak bölgemdeki tüyleri uyardı ya da bana öyle geliyor senin böyle bir durumun oldu mu
koltuk altı için evet alt bacak kısmen faydalı, diğer ince açık kıllarda kesinlikle jilet etkisi oluyor.Sakın sakın diyorum.Hangi cihaz olursa kanma yaptırma diyorum kaç yıldı uğraşıyorum.Ha bir de bikini bölgesi iyi ama genitalde kısmen.Arkadaşlar lazer epilasyonu tamamlayanlar için soruyorum. Tamamen bitti mi ? Yoksa yeniden çıkmaya başlıyorlar mı ? Yani lazer kesin çözüm mü ????
bende cok faydalı oldukoltuk altı için evet alt bacak kısmen faydalı, diğer ince açık kıllarda kesinlikle jilet etkisi oluyor.Sakın sakın diyorum.Hangi cihaz olursa kanma yaptırma diyorum kaç yıldı uğraşıyorum.Ha bir de bikini bölgesi iyi ama genitalde kısmen.
Ben daha henüz 4. seansı tamamladım. Ama bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım.
1-Lazer epilasyondan kastın nedir bilmiyorum ama IPL lazer falan derlerse, boş geç. Alex. Diot markalarla yapılan gerçek lazerdir.
2-Eğer bahsettiğin bölge yüz dışında bir yerse, kılların koyu renkli ise evet tamamen biter (gerçi açık renkli kıllar içinde makineler çıkmış ama ne kadar iyi bilmiyorum) Ama kaç seans süreceği belli olmaz. Genelde 6-8 seans da tamamen biter.
3-Yeniden çıkma olayı ise muamma. Yani bu senin hormon yapına bağlı. Böyle bir ihtimal var evet, ama bu tamamen yeniden çıkacağı anlamına gelmiyor. Çıkarsa az miktarda çıkabilir. Birkaç seans gidip yeniden bitirebilirsin. Hamilelikte falan olabiliyormuş, hormonlardan dolayı. Ama düşük bir ihtimal. Yani onu düşünüpte yaptırmamaya değmez.
Seanslarım bitince yazarım tekrar, 3 ay sabredin
yok canım ben ilk seansta dahil hep jiletle alarak gittim. tahriş olmasın diye gitmeden 2-3 gün önce alıyorsun, ama diyelim ki alamadın ve aniden seansa gitmek durumunda kaldın (ki bu durum bende oldu) o zaman onlar önce jiletle alıp sonra lazer yapıyolar.Merak ettiğim bir şey var: ilk seansta özel bölge için kıllar varken gidiliyor sanırım peki seans bitince uzamaya devam mı ediyor yoksa ağda ile alınmış gibi mi oluyor o süreci anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?