• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon sonuçları

kullanılan cihazda önemli tabi... elbette batıkları yok ediyor ve pürüzsüzleştiriyor alexandrite en etkilisi..bana kullanılan cihaz bu..:34:

canım benim de 3. ayım ve doktora gittiğimde daha çıkmamış yapamam dedi ağda yaptığım da bile 2 hafta sonra tüy çıkan insandım :1::1: alexmiş benimki de gerçekten etkili. ama şöyle bir sorum var, ben bıyık bölgesine de yaptırıyorum, sanki yanak bölgemdeki tüyleri uyardı ya da bana öyle geliyor senin böyle bir durumun oldu mu

canım benim de 3. ayım ve doktora gittiğimde daha çıkmamış yapamam dedi ağda yaptığım da bile 2 hafta sonra tüy çıkan insandım :1::1: alexmiş benimki de gerçekten etkili. ama şöyle bir sorum var, ben bıyık bölgesine de yaptırıyorum, sanki yanak bölgemdeki tüyleri uyardı ya da bana öyle geliyor senin böyle bir durumun oldu mu

hayır bende öyle bi sorun olmadı yani bende 2 kez dudak üstü yaptırdım ama etkilenmedi benim yanaklarım :21:

arkadaşlar ben de deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.seneler önce koltukaltı ve yüzüme yaptırdım..koltukaltım tamamen bitti kaç senedir tık yok..yüzde kalınlar baya bir inceldi.diğer incelere de atış yapmışlar kalınlaştırdı..bıraktım..dedilerki iğneli ile aldır yüzündekileri bende öyle yaptım tabi zaman alıyo..ve çok şükür bu kadar sene sonra yüzümde bitti..benim tavsiyem yüzünüze çok lazer yaptırmayın ince ise iğneli yaptırın..kalın olanlara sadece atış yaptırın..geçen ay bacaklarıma başladım..bakalım ne zaman sonuç alııcam..

Arkadaşlar medikal park antalya hastanesi evet daha hijyenik ama orasıda tırt çıktı :( çaresiz gidiyorum çünkü üst kolum hala berbat bizim makineler görür o tüyleri dedile ama kör galiba chazları hiç görmedi, rezalet yaaa, nd-yag aylarca arızalıydı tek tek seans vericem dedim ama gene paket aldım yaaa vallaha şimdi 8 seans gittim orasıda sonuçsuz, genital inceldi alt bacak inceldi ama üst bacak ve kollar berbat durumda zırnık incelma azalma yok, üstelik alminanın kalınlaştırdığı ayva tüylerim de aynen kaldı simsiyah uzun ve kalın, resmen bunalıma girdim.

BUNU OKUYUN DİKKAT
alex -nd-yag farketmiyor ince açık renkli tüylere attırmayın, kalınlaşıp siyahlaşıyor, üst kol, kol, üst bacak, yüz uzak durun lütfeeeeen, bunu okuyun, iğneli iyi diyorlar ama iz kalır mı iyi yapan yer neresi bilen yazan yok.Antalyadayım iğneli yapan yer varsa iyi yer beni bilgilendirin.Bende kollarda sonuç facia oldu, özellikle üst kol attan daha beter oldu aman diyorum.İyiki yüzüme atmadılar, çok şükür.

bende hıc bır sorun olmadı ne tuy kaldı ne de kıl ama hatrlıyorum bazı bolgeler cok acımıstı :(

Arkadaşlar lazer epilasyonu tamamlayanlar için soruyorum. Tamamen bitti mi ? Yoksa yeniden çıkmaya başlıyorlar mı ? Yani lazer kesin çözüm mü ????
koltuk altı için evet alt bacak kısmen faydalı, diğer ince açık kıllarda kesinlikle jilet etkisi oluyor.Sakın sakın diyorum.Hangi cihaz olursa kanma yaptırma diyorum kaç yıldı uğraşıyorum.Ha bir de bikini bölgesi iyi ama genitalde kısmen.

koltuk altı için evet alt bacak kısmen faydalı, diğer ince açık kıllarda kesinlikle jilet etkisi oluyor.Sakın sakın diyorum.Hangi cihaz olursa kanma yaptırma diyorum kaç yıldı uğraşıyorum.Ha bir de bikini bölgesi iyi ama genitalde kısmen.
bende cok faydalı oldu

Ben daha henüz 4. seansı tamamladım. Ama bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım.
1-Lazer epilasyondan kastın nedir bilmiyorum ama IPL lazer falan derlerse, boş geç. Alex. Diot markalarla yapılan gerçek lazerdir.
2-Eğer bahsettiğin bölge yüz dışında bir yerse, kılların koyu renkli ise evet tamamen biter (gerçi açık renkli kıllar içinde makineler çıkmış ama ne kadar iyi bilmiyorum) Ama kaç seans süreceği belli olmaz. Genelde 6-8 seans da tamamen biter.
3-Yeniden çıkma olayı ise muamma. Yani bu senin hormon yapına bağlı. Böyle bir ihtimal var evet, ama bu tamamen yeniden çıkacağı anlamına gelmiyor. Çıkarsa az miktarda çıkabilir. Birkaç seans gidip yeniden bitirebilirsin. Hamilelikte falan olabiliyormuş, hormonlardan dolayı. Ama düşük bir ihtimal. Yani onu düşünüpte yaptırmamaya değmez.
Seanslarım bitince yazarım tekrar, 3 ay sabredin:KK1:

Merak ettiğim bir şey var: ilk seansta özel bölge için kıllar varken gidiliyor sanırım peki seans bitince uzamaya devam mı ediyor yoksa ağda ile alınmış gibi mi oluyor o süreci anlatır mısın?

Merak ettiğim bir şey var: ilk seansta özel bölge için kıllar varken gidiliyor sanırım peki seans bitince uzamaya devam mı ediyor yoksa ağda ile alınmış gibi mi oluyor o süreci anlatır mısın?
yok canım ben ilk seansta dahil hep jiletle alarak gittim. tahriş olmasın diye gitmeden 2-3 gün önce alıyorsun, ama diyelim ki alamadın ve aniden seansa gitmek durumunda kaldın (ki bu durum bende oldu) o zaman onlar önce jiletle alıp sonra lazer yapıyolar.
neyse sonra tüyler uzamaya başlıyor, ardından da dökülüyolar. istersen elinle çekersin hemen gelir, ister kendi haline bırakırsın iç çamaşırına yapışırlar zaten.
ben 6 seans gittim, düzenli gitmediğimden bitmediğini söylediler. ama şimdi taşındım gidemem. yalnız çok azaldı. 2-3 ay hiç dokunmuyorum yine de rahatsız etmiyor. hem azaldı hem inceldi. tabi evli değilim tatlım o yüzden öle almasamda sorun olmuyor :KK48:

teşekkürler hep merak etmişimdir bunu açıklaman iyi geldi yani uzarken dökülüyorlar diyorsun tamamen bir dökülme mi oluyor yani ağdayla almış gibi mi oluyor 2. seansa kadar? çünkü ağda yaptırıyorum ve temiz görüntü çok önemli benim için.

Antalyada alminaya gittim kollarım daha beter oldu keşke hiç kolumu bulaştırmasaydım dedim, genital inceldi azaldı ama bitmedi, ordan hiç memnun kalmadım her bakımdan, medikale gittim ordada artık benim şanssızlığım mı nedir, alex ince tüyleri görmüyor dediler nd-yag yapalım, cihaz arıza yaptı, tamirden geldi hop bi daha arıza, sonra ha geldi ha gelicek dediler tık yok, alexle atmaya devam ettiler ama ben gene paket tuzağına çekildim çünkü, gene düştüm o tuzağa.Şimdi başka bi hastaneye gidiyorum, asla paket kampanya yapmayan bi yer.Her bölge başarılı olmuyor sanırım, kalın kılların olduğu yerler başarılı, koltuk altım bitti gibi, genital %65 bitti

Back