Lazer epilasyon sonuçları

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Arkadaşlar lazer epilasyonu tamamlayanlar için soruyorum. Tamamen bitti mi ? Yoksa yeniden çıkmaya başlıyorlar mı ? Yani lazer kesin çözüm mü ????

Arkadaşlar lazer epilasyonu tamamlayanlar için soruyorum. Tamamen bitti mi ? Yoksa yeniden çıkmaya başlıyorlar mı ? Yani lazer kesin çözüm mü ????

Ben daha henüz 4. seansı tamamladım. Ama bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım.
1-Lazer epilasyondan kastın nedir bilmiyorum ama IPL lazer falan derlerse, boş geç. Alex. Diot markalarla yapılan gerçek lazerdir.
2-Eğer bahsettiğin bölge yüz dışında bir yerse, kılların koyu renkli ise evet tamamen biter (gerçi açık renkli kıllar içinde makineler çıkmış ama ne kadar iyi bilmiyorum) Ama kaç seans süreceği belli olmaz. Genelde 6-8 seans da tamamen biter.
3-Yeniden çıkma olayı ise muamma. Yani bu senin hormon yapına bağlı. Böyle bir ihtimal var evet, ama bu tamamen yeniden çıkacağı anlamına gelmiyor. Çıkarsa az miktarda çıkabilir. Birkaç seans gidip yeniden bitirebilirsin. Hamilelikte falan olabiliyormuş, hormonlardan dolayı. Ama düşük bir ihtimal. Yani onu düşünüpte yaptırmamaya değmez.
Seanslarım bitince yazarım tekrar, 3 ay sabredin

Son düzenleme:

canım süpersin yaa çok teşekkür ederim çok sağol bilgilendirme içiin

merhaba ben de çok araştırıyorum şu aralar nasıl bir yere gidiyorsunuz? Hastane mi? Fiyatı nedir acaba yazabilir misiniz?

merhaba ben de çok araştırıyorum şu aralar nasıl bir yere gidiyorsunuz? Hastane mi? Fiyatı nedir acaba yazabilir misiniz?

Merhaba; hastaneye değil, sadece bu işlerle uğraşan bir merkeze gidiyorum. Başlarında bir doktor var, önce onunla görüşüyorsunuz. Fiyat olarak ben özel bölgeme yaptırıyorum seansı 100 tl, 2 ayda bir gidiliyor.her seanstan 2 hafta sonra tekrar gidiyorsunuz, lazerden etkilenmeyen kıl köklerine tekrar atış yapılıyor. Bunun için ücret vermiyorsunuz. ortalama 6-8 seansta kesin biter diyorlar.
2 hafta sonra 5. seansıma gidicem. Hala çıkmadılar

bende koltuk altı için gidiyorum 3. seansındayım normalde 2 ayda gidiyosun ama benimkisi 3 ayı geçti hala doğru düzgün çıkmadı iyi gidiyo memnunum yani

6 seansımı da bitirdim.aradan iki ay geçti.ortalama %90 bitti gibi görünüyor.çıkanlar çok ince tüy şeklinde.
beni rahatsız etmiyor.inceleri alexandrite görmüyor zaten.tereddüt etmeden iyi bir yer bulup yaptır.
tavsiye ediyorum.ben en çok bacaklardaki batıklardan dolayı yaptırmak zorunda kaldım.

bir hastanede yaptırmayı tavsiyeederim, lazerin kalıcı olduğuna inanasım gelmiyor, kırmızıgül çiçeğin üstündeki yere 10 seans gittim her lazeri uyguladılar, alx, diod, ndyag 5 para etmez bir yer orası, cihazları berbat bence, 10 seansın sonucunda sadece ayak bileklerim bitti ama kollarımdaki ayva tüyler bacak kıllarım gibi oldu, kurt kadına dönüştüm, genital aynen duruyor, üst baldır rezalet iyice arttı ve kalınlaştı, sonra yaşam hastanesine gittim, bir seans, alel acele atıp yarım yamalak attı, bazı kalanları gösterdim atmak istemedi, neymiş 2 kez aynı yere ışın veremezmiş,sonra medikal parka gittim bacaklar alex kollara nd-yag attılar daha 1 seans gittim, 500 tl tüm vücut her yere atıyorlar nereye istersen.Ama kollarm özellikle üst taraf çok fena siyah kıllar var.İnce tüylere sakın attırmayın, lazer ince tüyü daha arttırıp, kalınlaştırıoyr.Ben yandım siz yanmayın.Sakın kampanya paket laflarına kanmayın, parayı bağlıyor memnun kalmaz hatta kötü olursa hepten yanarsınız.Akıllandım tek seans verip bakıyorum, şimdi medikalparkta bir seans daha bakacağım ve eğer üst kol incelmez azalmazsa yandığımın resmi olacak, ağdaya gidin daha iyi, hiç olmazsa aynı çıkar çoğalmaz bari.Medikal hijyenik çalışıyor ayrıca, kırmızıgül çiçeğin üstündeki yer, almina yani, sıfır hijyen, başkasının traş edilmiş kıllarının olduğu örtüye yatırmaya kalktılar kaç kere uyardım, cihaz değişimi yaptılar başka kadınla kabin değiştirdik acele, cihazı dezenfekte etmediler, genitale değiyor cihazın ucu, siğil yada uçuk olsa bulaşır yani, aynı yere genitallerimiz değiyor değil mi ama.Çok iyi bakmak araştırmak lazım, geri döünşü yok bu işlerin.
Yıllar önce Alanyada medilase diye bir yere gitmiştim 6 seansta alexle bikini hattını bitirdile ve 10 yıl oldu ordan tüy çıkmıyor, ve orada doktor hanım bizzat kendisi atıyor ve takibini kendisi yapıyordu, diğer yerlerde hep estetisyenler yapıyor bi kere bile bir doktor bakmadı.

Bu arada ANTALYA dan bahsediyorum arkadaşların dikkatine!!!!

çok teşekkürler yanıtınız için :)

çok teşekkürler bilgilendirdiniz :)

Çok sevindim sizin adınıza. Aynı sorun bende de var. Siz nasıl bir yere gittiniz acaba? Fiyatı nasıldı? Benim özel mesaj atma hakkım yok ama eğer gittiğiniz yerden bahsetmek isterseniz mesaj atarsanız çok sevinirm. :)

süper yahu o zamaan. Batıklara iyi geldi mi peki canım ? bende de var aynı sorun lazersiz kendim aldığım zamanlarda bile batık yüzünden hep bacağımda tüy varmış gibi duruyordu. geçirdi mi batığı ?

merhaba, bende sadece 1 seans kol ve koltukaltına yaptırdım ama benimki ütüleme sistemiydi memnun kalmadığım için bıraktım zaten aceleye gelmişti bi an. 1 seansta ne anladın diye soracak olursanız tabiiki pek bir şey anlamadım ama ben gittiğimde önce olan tüyleri traş ettiler sonra jelle ütüleme yaptılar. istedikleri ağda mağda kesin yok. son 3 gün kala jilet yapılcak onun dışında çıkarsa da sadece tüy dökücü. ama bıraktıktan sonra aşırı çoğaldılar. şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. yazın yaptırmak çok zor kesinlikle kışın başlamalısınız.

benim bacaklarımda çok batık vardı.yani nerdeyse diz baldır çevresi hep batıktı.kıl çıkmıyordu.
yarısından çoğu gitti ama 6 seans sonrası batıkların hepsinden kurtulamadım tabi.
birde lazer üst bacağa çok etki etmiyor bilginiz olsun.benimkini azalttı.
benim memnun kaldığım yer sırasıyla paket,diz altı bacak,koltuk altı,diz üztü bacak

lazeree başladım bende arkadaşlar, ama benim ki şey böyle viyk viyk ses geliyo her atışta. bi de baya can yakıyor(okmeydanın da yaptırıyorum) ilk olduğu için pek bir şey anlamadım ama baya canım yandı söyleyeyim 15 gün sonra tekrar gidicem. Ciltte kararma yapar mı onu merak ediyorum ? bir de inşallah batıkları geçirir de pürüzsüz cildim olur ((

evet koltuk altım tamamen bitti şimdi diğer bölgelere başladım :)) koltuk altımı 5 aydır hiç almıyorum ve pırıl pırıl

kullanılan cihazda önemli tabi... elbette batıkları yok ediyor ve pürüzsüzleştiriyor alexandrite en etkilisi..bana kullanılan cihaz bu..

hangi cihazı kullanıyorlar sana ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…