lazer epilasyon sonrası kızarıklık ve şişlik yardımmmm lütfen:((((

melekolik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
20
1
16
Adana
3 gün önce lazer epilasyona gittim..ilk defa gittim..herangi bi dr kontrolünden geçmeden esetetisyen kızlar senin cildin uygun deyip lazere aldılar..alexandrite lazerle başladılar..alt bacak ve bikini bölgesini yaptırdım..çok fazla acı hissettim..ve şuanda bacaklarım kıpkırmızı lekeler sinek ısırığında oluşan şişliklere benzer şişlikler var bacaklarım berbat görünüyor..ordaki kızlar 1 gün içinde geçer demişlerdi ve hala geçmedi..moralim çok bozuk ne yapmalıyım...bunlar hep böylemi kalacak:(((

3 gün önce lazer epilasyona gittim..ilk defa gittim..herangi bi dr kontrolünden geçmeden esetetisyen kızlar senin cildin uygun deyip lazere aldılar..alexandrite lazerle başladılar..alt bacak ve bikini bölgesini yaptırdım..çok fazla acı hissettim..ve şuanda bacaklarım kıpkırmızı lekeler sinek ısırığında oluşan şişliklere benzer şişlikler var bacaklarım berbat görünüyor..ordaki kızlar 1 gün içinde geçer demişlerdi ve hala geçmedi..moralim çok bozuk ne yapmalıyım...bunlar hep böylemi kalacak:(((

önce jılet mı yaptılar ?

Bazı beyaz tenli ve hassas ciltlerde dediğiniz şikayetler oluyor sanırım .Bendede oluyor , özellikle lazerden sonra ilk 10-12 saat su değdirmemeye çalış lazer yapılan bölgelere , onlardan da öneri alabileceğin nemlendiriciler seni daha iyi yapacaktır.Özellikle bepanten bana iyi geliyor.Gün geçtikçe daha hafifler görüntüsü çok takmamaya çalış.Tahrişten olabilir , uygulanan seans dozundan olabilir.Veya cildinle alakalıdır diye düşünüyorum ben.

önce jılet mı yaptılar ?

ben lazere gidicem die jiletle almaya başlamıştım gideceğim günde biraz uzatmıştım..onlar lazer yaparken herhangi bir kesme işlemi yapmadılar direk lazerle tüyleri yaktılar..5 gün oldu cildim pütür pütür ve kırmızı noktalar var:(( ne yapmam lazım..

ılık suyla duş al diyeceğim ama o su bile sıcak gelecek sana soğuğa yakın derecede suyla duş alsan daha iyi olur. kesinlikle ve kesinlikle kese vurma daha da çok tahriş olmasın vücudun. ee o yanan bölgelerine nemlendirici krem sür. o baya iyi gelir yanmasını alır. zamanla da o kırmızılıklar geçer. ilk seansın olduğu için vücudun bu kadar büyük tepki göstermiştir.

Merhaba melekolik, ben de dün ilk defa lazer epilasyon seansına gittim cildimin reaksiyon gösterip göstermeyeceğine bakmak için alt bacağımın ufak bi bölgesinde denediler. Ben de çok acı hissettim, dereceyi en düşükte tutmalarına rağmen. Aradan 1,5 gün geçmesine rağmen hala kırmızı, gün içinde geçeceği söylendi ama halen kırmızı, sizin geçti mi sonra ne durumdasınız iz kaldı mı, merak edip sormak istedim?

Merhaba melekolik, ben de 2 kasımda ilk defa lazer epilasyon seansına gittim cildimin reaksiyon gösterip göstermeyeceğine bakmak için alt bacağımın ufak bi bölgesinde denediler. Ben de çok acı hissettim, dereceyi en düşükte tutmalarına rağmen. Aradan 1,5 gün geçmesine rağmen hala kırmızı idi, gün içinde geçeceği söylendi ama bi süre kırmızı kaldı, 6 kasımda dermatolog baktğında cildimn hassas olduğunu dozun düşürülmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tüm vücut düşük doz yapıldı ve şuan diğer bölgeler değil ama bacaklarım aynen sizin anlattığınız durumda :((, üstünden 1 gün geçti ama çok da kaşınıyor:( sizin geçti mi sonra, ne durumdasınız iz kaldı mı, devam ediyormusunuz, normal mi bu olanlar, merak edip sormak istedim?

Back
X