- 5 Ocak 2021
- 33
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi Topraksumbul
Yok değil diod ledaCihaz ipl falan değil dimi?
Kirmizi nokta nokta goruntu iki gün icerisinde geçer merak etmeyinMerhaba ben dün diode lazer 2. Seansıma gittim. Bacak genital için. Ve aşırı kaşıntı var aynı zamanda kıl köklerim kırmızı kırmızı kabardı. İlk seansta böyle bisey yaşamadım. Şuan kasintidan yanmasından duramiyorum. Çok iğrenç görüntü var. Ne yapmalıyım devam etmemeli miyim. 2. Seansta galiba akım yükseltildi ondan kaynaklı mi oldu acaba. Sizce ne yapmalıyım. Yakmamislardir değil mi cildim. Çok korkuyroum
Maalesef geçmedi benim 1 ay oluyor. Kırmızı noktalar kahverengiye döndü kıl kökleri batık şeklinde kaldı. Kıllar ne uzuyor ne dökülüyor. Nokta nokta kaldı kökler batık olarakKirmizi nokta nokta goruntu iki gün icerisinde geçer merak etmeyin
Sizde ne zaman dokulduler acabaa benim ay oldu ama uzamiyor lar ki nokta nokta kökler kaldi uzamadiklari için ne alabiliyorum ne de dökülüyor sizin ne zaman dokulmuslerdiiEğer nokta nokta olanlar kıl kökü ise bende de o şekilde olmuştu, bol bol nemlendirin ve kese yapın banyoda uzadıkça o kıllar dökülecek. Leke kalmadıysa korkulacak bir durum yok
Net hatırlamıyorum ama 2 aya yakın olmuştu sanırım, kabak lifli kese alın kese yapın duşta dökülecek o siyah kökler kese yapmazsanız dökülmezlerSizde ne zaman dokulduler acabaa benim ay oldu ama uzamiyor lar ki nokta nokta kökler kaldi uzamadiklari için ne alabiliyorum ne de dökülüyor sizin ne zaman dokulmuslerdii
At kili fircasi aldim ama cildime pek iyi gelmedii kesede yapıyorum haftada 2 kezz. Bide cildiye ye gittim ürederm lipo verdii sabah akşam onunla nemlendiriyorum inşallah sizin gibi bende de dökülür dokulmezlerse seanslara devam etmeye cesaretim hiç yokNet hatırlamıyorum ama 2 aya yakın olmuştu sanırım, kabak lifli kese alın kese yapın duşta dökülecek o siyah kökler kese yapmazsanız dökülmezler
Düzelir düzelir merak etmeyin benim eski kpnulara bakarsanız görürsünüz baya kötüydü benimde ilk başladığımda bende birde bir sürü morluk oluşmuştu hatta ama geçiyor üzülmeyin 3 4 seanstan sonra pürüzsüz olur bacaklarınızAt kili fircasi aldim ama cildime pek iyi gelmedii kesede yapıyorum haftada 2 kezz. Bide cildiye ye gittim ürederm lipo verdii sabah akşam onunla nemlendiriyorum inşallah sizin gibi bende de dökülür dokulmezlerse seanslara devam etmeye cesaretim hiç yok
Bende de heep morluk olduu böyle sarı yeşil morluklar bide kilcal damarlar cikti hep varis gibi kilcal damar catlamasi mi denir öyle mor mor damar hepp çok korkuyorum devam etmeyee. Bu kıllar çıkmadıkça kıl koku olarak kaldıkça sonuçta alamam ki dokulmuyorlar uzamadiklari içinDüzelir düzelir merak etmeyin benim eski kpnulara bakarsanız görürsünüz baya kötüydü benimde ilk başladığımda bende birde bir sürü morluk oluşmuştu hatta ama geçiyor üzülmeyin 3 4 seanstan sonra pürüzsüz olur bacaklarınız
Cildiniz hassas demekki benimde öyle olmuştu, o kıllar tekrar lazer yaptırdığınız zaman dökülecek işlem sırasındaBende de heep morluk olduu böyle sarı yeşil morluklar bide kilcal damarlar cikti hep varis gibi kilcal damar catlamasi mi denir öyle mor mor damar hepp çok korkuyorum devam etmeyee. Bu kıllar çıkmadıkça kıl koku olarak kaldıkça sonuçta alamam ki dokulmuyorlar uzamadiklari için
Ama benim diode lazer oldugundan işlem sırasında dokulmuyor kii işlemden 10 gun sonra uzadiginda dökülmesi gerekiyordu ama uzamadigindan dökülmuyordaCildiniz hassas demekki benimde öyle olmuştu, o kıllar tekrar lazer yaptırdığınız zaman dökülecek işlem sırasında
O zaman lazeri yaptırdıgınız yerle görüşün içiniz rahat etmiyorsaAma benim diode lazer oldugundan işlem sırasında dokulmuyor kii işlemden 10 gun sonra uzadiginda dökülmesi gerekiyordu ama uzamadigindan dökülmuyorda