• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon sonrası iz kalma durumu

boşver canım 8-9u her halükarda bulur zaten.6 da tamamen biten görmedm ben hiç:1:

zaten ömür boyu ağdaya para vermektense 2-3 seans daha ödeyp ömür boyu kurtulmak daha karlı:ssz:

canım sende izmirdemi yaptırıyosun. izmirde yaptırıyosan nerde yaptırıyosun ve gittigin yerden memnun musun ben ilk seansta hıcbısey anlamadm dökülme konusunda aynıydı 2.yıde yenı yaptırdım.

canım sende izmirdemi yaptırıyosun. izmirde yaptırıyosan nerde yaptırıyosun ve gittigin yerden memnun musun ben ilk seansta hıcbısey anlamadm dökülme konusunda aynıydı 2.yıde yenı yaptırdım.

yok cnm izmirde değilim ben.
ilk seansta dökülmem geç oldu 2 haftayı bulmuştu ama daha sonra o kadar sert çıkmadıkları için çok sorun yaşamadım.
önemli olan makina
ben nd yag fotona yaptırıyorum canım.
vucutla aynı olmuyordur etkisi.

ben yüz bölgeme yaptırıyorm cnm şmdlk iz yok tüyler baya geç çıkıyor 2 seans 2 de rutuş gittm
35te yapmştı ilk senasımı dayandm genital bölge ve yüz en çok acıyan yerleşmiş ama 2. seansımda bıyığımda dayanamadm düşürdü dereceyi yine dayanamadm yarm yamalak yaptı o da bıyığımı:1::1:

yüzüne hangi lazer aletinin kullanıldığını öğrenebilir miyim ? bi de öncesinde jilet vurdular mı ? seans aralıkların nasıl ve gerçekten memnu musun ? çok soru sordum ama ben de yüzüme başlıycam merak ediyorum :)

Back